To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
texnologia trofimon photo

texnologia trofimon photo


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0190213      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.19.90 €
μόνο17.91 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-833-4
Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 240
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010

Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0190213)
texnologia trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 19.90 € μόνο 17.91
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-351-833-4
Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 240
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010

Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0190213 BKS.0190213 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-351-833-4 Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 240 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010 Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.
16.12
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή