To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
 
 
 
   
 
texnologia kreatos photo

texnologia kreatos photo


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

BKS.0190116      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.40.19 €
μόνο36.17 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-714-6
Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 466
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007

ΚΡΕΑΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει εκτενώς τη συσκευασία του νωπού κρέατος και των προϊόντων κρέατος, την τεχνολογία παστεριωμένων αλλαντικών χαμηλής λιποπεριεκτικότητας ή με χωρίς λίπος και την τεχνολογία των νωπών αλοδομημένων προϊόντων κρέατος.

Ο κάθε αναγνώστης του βιβλίου, ως καταναλωτής ο ίδιος, θα βρει στο βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος. Έτσι θα μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα του κρέατος και των προϊόντων του και να διαμορφώσει αντικειμενική γνώμη για τα θέματα υγείας που σχετίζονται με την κατανάλωση τους. Βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξοδικά τις μεταβολές μετά τη σφαγή των θερμόαιμων ζώων και πτηνών που μετατρέπουν το μυϊκό ιστό σε κρέας. Παράλληλα, αναλύονται οι παράγοντες που προσδιορίζουν την ποιότητα του κρέατος, όπως η ασφάλεια και η θρεπτική αξία του κρέατος, το χρώμα, η ικανότητα συγκράτησης νερού και η γευστικότητα. Περιγράφονται τα ποιοτικά υποβαθμισμένα κρέατα, όπως το PSE, το DFD και το όξινο κρέας, η τεχνολογία συντήρησης του κρέατος με ψύξη και κατάψυξη, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας του νωπού κρέατος.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου γίνεται η ταξινόμηση των προϊόντων κρέατος. Αναπτύσσεται διεξοδικά η τεχνολογία παραγωγής των παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων, των αλλαντικών αέρος και των προϊόντων ωρίμασης από τεμάχια κρέατος, των παστεριωμένων αλλαντικών και προϊόντων από τεμάχια κρέατος, των κονσερβών κρέατος και των νωπών αναδομημένων προϊόντων κρέατος. Τέλος, περιγράφεται περιληπτικά η τεχνολογία των εδώδιμων υποπροϊόντων κρέατος.

Το βιβλίο απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή ο οποίος θέλει να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με το κρέας και τα προϊόντα κρέατος και σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία του κρέατος και των προϊόντων κρέατος. Τέλος, απευθύνεται στους φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Κρέατος.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ (BKS.0190116)
texnologia kreatos photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 40.19 € μόνο 36.17
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-351-714-6
Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 466
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007

ΚΡΕΑΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει εκτενώς τη συσκευασία του νωπού κρέατος και των προϊόντων κρέατος, την τεχνολογία παστεριωμένων αλλαντικών χαμηλής λιποπεριεκτικότητας ή με χωρίς λίπος και την τεχνολογία των νωπών αλοδομημένων προϊόντων κρέατος.

Ο κάθε αναγνώστης του βιβλίου, ως καταναλωτής ο ίδιος, θα βρει στο βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος. Έτσι θα μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα του κρέατος και των προϊόντων του και να διαμορφώσει αντικειμενική γνώμη για τα θέματα υγείας που σχετίζονται με την κατανάλωση τους. Βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξοδικά τις μεταβολές μετά τη σφαγή των θερμόαιμων ζώων και πτηνών που μετατρέπουν το μυϊκό ιστό σε κρέας. Παράλληλα, αναλύονται οι παράγοντες που προσδιορίζουν την ποιότητα του κρέατος, όπως η ασφάλεια και η θρεπτική αξία του κρέατος, το χρώμα, η ικανότητα συγκράτησης νερού και η γευστικότητα. Περιγράφονται τα ποιοτικά υποβαθμισμένα κρέατα, όπως το PSE, το DFD και το όξινο κρέας, η τεχνολογία συντήρησης του κρέατος με ψύξη και κατάψυξη, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας του νωπού κρέατος.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου γίνεται η ταξινόμηση των προϊόντων κρέατος. Αναπτύσσεται διεξοδικά η τεχνολογία παραγωγής των παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων, των αλλαντικών αέρος και των προϊόντων ωρίμασης από τεμάχια κρέατος, των παστεριωμένων αλλαντικών και προϊόντων από τεμάχια κρέατος, των κονσερβών κρέατος και των νωπών αναδομημένων προϊόντων κρέατος. Τέλος, περιγράφεται περιληπτικά η τεχνολογία των εδώδιμων υποπροϊόντων κρέατος.

Το βιβλίο απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή ο οποίος θέλει να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με το κρέας και τα προϊόντα κρέατος και σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία του κρέατος και των προϊόντων κρέατος. Τέλος, απευθύνεται στους φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Κρέατος.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ BKS.0190116 BKS.0190116 ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-351-714-6 Συγγραφέας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 466 Διαστάσεις: 24x17 Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2007 ΚΡΕΑΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ Το βιβλίο αυτό καλύπτει εκτενώς τη συσκευασία του νωπού κρέατος και των προϊόντων κρέατος, την τεχνολογία παστεριωμένων αλλαντικών χαμηλής λιποπεριεκτικότητας ή με χωρίς λίπος και την τεχνολογία των νωπών αλοδομημένων προϊόντων κρέατος. Ο κάθε αναγνώστης του βιβλίου, ως καταναλωτής ο ίδιος, θα βρει στο βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος. Έτσι θα μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα του κρέατος και των προϊόντων του και να διαμορφώσει αντικειμενική γνώμη για τα θέματα υγείας που σχετίζονται με την κατανάλωση τους. Βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξοδικά τις μεταβολές μετά τη σφαγή των θερμόαιμων ζώων και πτηνών που μετατρέπουν το μυϊκό ιστό σε κρέας. Παράλληλα, αναλύονται οι παράγοντες που προσδιορίζουν την ποιότητα του κρέατος, όπως η ασφάλεια και η θρεπτική αξία του κρέατος, το χρώμα, η ικανότητα συγκράτησης νερού και η γευστικότητα. Περιγράφονται τα ποιοτικά υποβαθμισμένα κρέατα, όπως το PSE, το DFD και το όξινο κρέας, η τεχνολογία συντήρησης του κρέατος με ψύξη και κατάψυξη, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας του νωπού κρέατος. Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου γίνεται η ταξινόμηση των προϊόντων κρέατος. Αναπτύσσεται διεξοδικά η τεχνολογία παραγωγής των παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων, των αλλαντικών αέρος και των προϊόντων ωρίμασης από τεμάχια κρέατος, των παστεριωμένων αλλαντικών και προϊόντων από τεμάχια κρέατος, των κονσερβών κρέατος και των νωπών αναδομημένων προϊόντων κρέατος. Τέλος, περιγράφεται περιληπτικά η τεχνολογία των εδώδιμων υποπροϊόντων κρέατος. Το βιβλίο απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή ο οποίος θέλει να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με το κρέας και τα προϊόντα κρέατος και σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία του κρέατος και των προϊόντων κρέατος. Τέλος, απευθύνεται στους φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Κρέατος.
32.55
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή