To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
 
 
 
   
 
texnologia epexergasias oporokipeytikon photo

texnologia epexergasias oporokipeytikon photo


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

BKS.0190100      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.25.11 €
μόνο22.60 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-687-3
Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 396
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2007

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. επί σειρά ετών.

Προσετέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή.

Στη γενική εισαγωγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα κεφάλαια ο ασχολούμενος ή αυτός που πρόκειται να ασχοληθεί με την τεχνολογία τροφίμων, μπορεί να βρει όλους εκείνους τους παράγοντες και τους μεταβολισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τόσο της πρωτογενούς παραγωγής όσο και των επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπισθούν. Είναι γνωστό, ότι οι παράγοντες αυτοί και οι μεταβολισμοί δεν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν τελείως, αλλά μπορεί να συμπιεσθούν μέχρι ενός σημείου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η υποβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Σε πολλά κεφάλαια προσετέθησαν οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, κυρίως σχετικά με τους Βιοχημικούς μεταβολισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την επεξεργασία, κατ' αυτήν και κατά την αποθήκευση των προϊόντων, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τους.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ (BKS.0190100)
texnologia epexergasias oporokipeytikon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 25.11 € μόνο 22.60
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-351-687-3
Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 396
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2007

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. επί σειρά ετών.

Προσετέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή.

Στη γενική εισαγωγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα κεφάλαια ο ασχολούμενος ή αυτός που πρόκειται να ασχοληθεί με την τεχνολογία τροφίμων, μπορεί να βρει όλους εκείνους τους παράγοντες και τους μεταβολισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τόσο της πρωτογενούς παραγωγής όσο και των επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπισθούν. Είναι γνωστό, ότι οι παράγοντες αυτοί και οι μεταβολισμοί δεν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν τελείως, αλλά μπορεί να συμπιεσθούν μέχρι ενός σημείου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η υποβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Σε πολλά κεφάλαια προσετέθησαν οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, κυρίως σχετικά με τους Βιοχημικούς μεταβολισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την επεξεργασία, κατ' αυτήν και κατά την αποθήκευση των προϊόντων, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τους.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ BKS.0190100 BKS.0190100 ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-351-687-3 Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 396 Διαστάσεις: 24x17 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2007 Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται αρκετά τμήματα από τις διδακτικές σημειώσεις, οι οποίες εδίδοντο στους 4ετείς φοιτητές της κατεύθυνσης των Γεωργικών Βιομηχανιών - Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. επί σειρά ετών. Προσετέθησαν ορισμένα κεφάλαια, τα οποία αφορούν προϊόντα, τα οποία παράγουν στη χώρα μας οι Βιομηχανίες Τροφίμων είτε για εσωτερική κατανάλωση είτε για εξαγωγή. Στη γενική εισαγωγή αλλά και σε όλα σχεδόν τα κεφάλαια ο ασχολούμενος ή αυτός που πρόκειται να ασχοληθεί με την τεχνολογία τροφίμων, μπορεί να βρει όλους εκείνους τους παράγοντες και τους μεταβολισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τόσο της πρωτογενούς παραγωγής όσο και των επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπισθούν. Είναι γνωστό, ότι οι παράγοντες αυτοί και οι μεταβολισμοί δεν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν τελείως, αλλά μπορεί να συμπιεσθούν μέχρι ενός σημείου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η υποβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Σε πολλά κεφάλαια προσετέθησαν οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, κυρίως σχετικά με τους Βιοχημικούς μεταβολισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την επεξεργασία, κατ' αυτήν και κατά την αποθήκευση των προϊόντων, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τους. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
20.34
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή