To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ
 
 
 
   
 
texnologia emfialomenoy neroy photo

texnologia emfialomenoy neroy photo


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

BKS.0089213      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από25.00 €
μόνο22.50 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-618-202-052-4
Συγγραφέας: ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΣΙΓΜΑ
Σελίδες: 244
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2021

Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να αναλύσει ένα μέρος του συνόλου των παραμέτρων που σχετίζονται με το εμφιαλωμένο νερό και να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος που ασχολείται με τη βιομηχανία του εμφιαλωμένου νερού.

Το βιβλίο αυτό:

Ασχολείται με την ανάλυση του χημικού και μικροβιολογικού παράγοντα, και μας εισάγει στο νερό σαν υλικό.

  • Αναφέρεται στη γεώτρηση και προσπαθεί να προβεί σε μία σύνοψη σχετικά με τον χώρο όπου πραγματοποιείται μια γεώτρηση, τον τρόπο κατασκευής της, την περιβαλλοντική προστασία του υδροφόρου και τα κριτήρια εμπορευσιμότητας μιας γεώτρησης.
  • Κάνει αναφορά στον τρόπο μεταφοράς του νερού μέχρι το εργοστάσιο, καθώς και στα συστήματα επεξεργασίας του νερού.
  • Παρουσιάζει τον κτηριακό σχεδιασμό ενός εμφιαλωτηρίου, καθώς επίσης και τον μηχανολογικό εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής. Επιπλέον, εξετάζει τη μηχανολογική υγιεινή, που αποτελεί παράγοντα αποφασιστικής σημασίας για τη βιομηχανία αυτή. Τέλος, γίνονται προτάσεις layout γραμμών, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση γραμμών.
  • Αναφέρεται στα βασικά υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία.
  • Παρουσιάζει τα κοστολογικά και παραγωγικά χαρακτηριστικά, που αφορούν ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης.
  • Τέλος, αναφέρεται σε ειδικά θέματα αποθήκευσης αυτού του βιομηχανικού κλάδου.

    Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να δώσει στον αναγνώστη μια σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας του εμφιαλωμένου νερού. Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο τη μελέτη του εμφιαλωμένου νερού σε όλες τις διαστάσεις (Νομοθεσία, Χημεία, Μικροβιολογία, Κόστος, Παραγωγή, Μηχανολογία, Αποθήκευση).


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

    Last viewed
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ (BKS.0089213)
    texnologia emfialomenoy neroy photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    25.00 € -10% = 22.50
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

    ISBN: 978-618-202-052-4
    Συγγραφέας: ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
    Εκδοτικός οίκος: ΔΙΣΙΓΜΑ
    Σελίδες: 244
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2021

    Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να αναλύσει ένα μέρος του συνόλου των παραμέτρων που σχετίζονται με το εμφιαλωμένο νερό και να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος που ασχολείται με τη βιομηχανία του εμφιαλωμένου νερού.

    Το βιβλίο αυτό:

    Ασχολείται με την ανάλυση του χημικού και μικροβιολογικού παράγοντα, και μας εισάγει στο νερό σαν υλικό.
    • Αναφέρεται στη γεώτρηση και προσπαθεί να προβεί σε μία σύνοψη σχετικά με τον χώρο όπου πραγματοποιείται μια γεώτρηση, τον τρόπο κατασκευής της, την περιβαλλοντική προστασία του υδροφόρου και τα κριτήρια εμπορευσιμότητας μιας γεώτρησης.
    • Κάνει αναφορά στον τρόπο μεταφοράς του νερού μέχρι το εργοστάσιο, καθώς και στα συστήματα επεξεργασίας του νερού.
    • Παρουσιάζει τον κτηριακό σχεδιασμό ενός εμφιαλωτηρίου, καθώς επίσης και τον μηχανολογικό εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής. Επιπλέον, εξετάζει τη μηχανολογική υγιεινή, που αποτελεί παράγοντα αποφασιστικής σημασίας για τη βιομηχανία αυτή. Τέλος, γίνονται προτάσεις layout γραμμών, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση γραμμών.
    • Αναφέρεται στα βασικά υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία.
    • Παρουσιάζει τα κοστολογικά και παραγωγικά χαρακτηριστικά, που αφορούν ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης.
    • Τέλος, αναφέρεται σε ειδικά θέματα αποθήκευσης αυτού του βιομηχανικού κλάδου.

    Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να δώσει στον αναγνώστη μια σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας του εμφιαλωμένου νερού. Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο τη μελέτη του εμφιαλωμένου νερού σε όλες τις διαστάσεις (Νομοθεσία, Χημεία, Μικροβιολογία, Κόστος, Παραγωγή, Μηχανολογία, Αποθήκευση).

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ BKS.0089213 BKS.0089213 ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-618-202-052-4 Συγγραφέας: ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Εκδοτικός οίκος: ΔΙΣΙΓΜΑ Σελίδες: 244 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2021 Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό να αναλύσει ένα μέρος του συνόλου των παραμέτρων που σχετίζονται με το εμφιαλωμένο νερό και να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος που ασχολείται με τη βιομηχανία του εμφιαλωμένου νερού. Το βιβλίο αυτό: Ασχολείται με την ανάλυση του χημικού και μικροβιολογικού παράγοντα, και μας εισάγει στο νερό σαν υλικό.• Αναφέρεται στη γεώτρηση και προσπαθεί να προβεί σε μία σύνοψη σχετικά με τον χώρο όπου πραγματοποιείται μια γεώτρηση, τον τρόπο κατασκευής της, την περιβαλλοντική προστασία του υδροφόρου και τα κριτήρια εμπορευσιμότητας μιας γεώτρησης.• Κάνει αναφορά στον τρόπο μεταφοράς του νερού μέχρι το εργοστάσιο, καθώς και στα συστήματα επεξεργασίας του νερού.• Παρουσιάζει τον κτηριακό σχεδιασμό ενός εμφιαλωτηρίου, καθώς επίσης και τον μηχανολογικό εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής. Επιπλέον, εξετάζει τη μηχανολογική υγιεινή, που αποτελεί παράγοντα αποφασιστικής σημασίας για τη βιομηχανία αυτή. Τέλος, γίνονται προτάσεις layout γραμμών, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση γραμμών.• Αναφέρεται στα βασικά υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία.• Παρουσιάζει τα κοστολογικά και παραγωγικά χαρακτηριστικά, που αφορούν ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης.• Τέλος, αναφέρεται σε ειδικά θέματα αποθήκευσης αυτού του βιομηχανικού κλάδου. Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να δώσει στον αναγνώστη μια σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας του εμφιαλωμένου νερού. Η προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο τη μελέτη του εμφιαλωμένου νερού σε όλες τις διαστάσεις (Νομοθεσία, Χημεία, Μικροβιολογία, Κόστος, Παραγωγή, Μηχανολογία, Αποθήκευση).
    20.25
    10 1 1


    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή