To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικολογία • Φύση > ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ
 
 
 
   
 
oikologiko krasi kai biologiki kalliergeia ampeloy photo

oikologiko krasi kai biologiki kalliergeia ampeloy photo


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ

BKS.0190164      
ΚατηγορίαΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΥποκατηγορίαΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ-ΓΕΩΠΟΝΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.18.86 €
μόνο16.97 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-784-9
Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 160
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2014

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα!

Εξετάζονται οι κανονισμοί βιολογικής οινοποίησης, ο εξοπλισμός οινοποίησης, η φυτοπροστασία της βιοκαλλιέργειας, η λευκή και ερυθρή οινοποίηση, καθώς και οι ασθένειες και αλλοιώσεις των κρασιών. Σε ειδικό παράρτημα περιγράφονται οι απαραίτητες μετρήσεις - αναλύσεις στο μούστο και στο κρασί. Ο αναγνώστης θα βρει επίσης ξενόγλωσση και ελληνική βιβλιογραφία, ειδικό «γλωσσάρι του κρασιού», καθώς και τις κυριότερες προσβολές στο αμπέλι σε φωτογραφίες.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Last viewed
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ (BKS.0190164)
oikologiko krasi kai biologiki kalliergeia ampeloy photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 18.86 € μόνο 16.97
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

ISBN: 978-960-351-784-9
Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 160
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2014

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα!

Εξετάζονται οι κανονισμοί βιολογικής οινοποίησης, ο εξοπλισμός οινοποίησης, η φυτοπροστασία της βιοκαλλιέργειας, η λευκή και ερυθρή οινοποίηση, καθώς και οι ασθένειες και αλλοιώσεις των κρασιών. Σε ειδικό παράρτημα περιγράφονται οι απαραίτητες μετρήσεις - αναλύσεις στο μούστο και στο κρασί. Ο αναγνώστης θα βρει επίσης ξενόγλωσση και ελληνική βιβλιογραφία, ειδικό «γλωσσάρι του κρασιού», καθώς και τις κυριότερες προσβολές στο αμπέλι σε φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ BKS.0190164 BKS.0190164 ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ •ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ ISBN: 978-960-351-784-9 Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 160 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2014 Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα! Εξετάζονται οι κανονισμοί βιολογικής οινοποίησης, ο εξοπλισμός οινοποίησης, η φυτοπροστασία της βιοκαλλιέργειας, η λευκή και ερυθρή οινοποίηση, καθώς και οι ασθένειες και αλλοιώσεις των κρασιών. Σε ειδικό παράρτημα περιγράφονται οι απαραίτητες μετρήσεις - αναλύσεις στο μούστο και στο κρασί. Ο αναγνώστης θα βρει επίσης ξενόγλωσση και ελληνική βιβλιογραφία, ειδικό «γλωσσάρι του κρασιού», καθώς και τις κυριότερες προσβολές στο αμπέλι σε φωτογραφίες.
15.27
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή