To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
odigos katanaloti gia asfali metaxeirisi trofimon photo

odigos katanaloti gia asfali metaxeirisi trofimon photo


ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0191902      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.20.08 €
μόνο18.07 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-351-527-2
Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 310
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP).

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0191902)
odigos katanaloti gia asfali metaxeirisi trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 20.08 € μόνο 18.07
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 960-351-527-2
Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 310
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004

Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP).

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0191902 BKS.0191902 ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 960-351-527-2 Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΡΟΣ Η. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 310 Διαστάσεις: 17x24 Ημερομηνία Έκδοσης: 2004 Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (π.χ. διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) και η κλιμακούμενη δυσπιστία του καταναλωτή αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του καταναλωτή για τις αρχές που πρέπει να διέπουν τόσο την αγορά τροφίμων όσο και την ασφαλή μεταχείριση και συντήρηση τροφίμων εκ μέρους του καταναλωτή σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP). Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των πρώτων ετών των τμημάτων Γεωπονίας, Κτηνιατρικής και Χημείας ως ένα εισαγωγικό βοήθημα όσο και στον απλό καταναλωτή που θα ήθελε να έχει μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα αγοράς, συντήρησης και ασφάλειας τροφίμων σε οικιακό επίπεδο.
16.26
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή