To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
mikrobiologia kai ygieini trofimon photo

mikrobiologia kai ygieini trofimon photo


ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0417599      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.37.28 €
μόνο33.55 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-508-092-1
Συγγραφέας: ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Η «Μικροβιολογία και Υγιεινή Τροφίμων - Θεωρία και Πράξη» αποτελεί ένα καινοτόμο εγχειρίδιο το οποίο πραγματεύεται τους τομείς της Μικροβιολογίας και της Υγιεινής Τροφίμων συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους σχέσεων. Στο βιβλίο παρουσιάζονται σε απλουστευμένη μορφή οι νόμοι και οι αρχές της Μικροβιολογίας που διέπουν την Υγιεινή Τροφίμων και οι οποίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να γίνουν κατανοητές οι προδιαγραφές Υγιεινής που ισχύουν για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων.

Το βιβλίο απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διεύθυνση επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με θέματα Υγιεινής Τροφίμων και τη σχετική εκπαίδευση.

Η πρώτη έκδοση την άνοιξη του 2006 συμπίπτει με τις μεταβολές που επήλθαν στο εθνικό δίκαιο περί υγιεινής τροφίμων, προκειμένου αυτό να συνάδει με το δίκαιο της ΕΕ, το οποίο από 01.01.2006 υπερισχύει του εθνικού, ενώ επιβάλει και τη μετατροπή του HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου).


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0417599)
mikrobiologia kai ygieini trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 37.28 € μόνο 33.55
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-508-092-1
Συγγραφέας: ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

Η «Μικροβιολογία και Υγιεινή Τροφίμων - Θεωρία και Πράξη» αποτελεί ένα καινοτόμο εγχειρίδιο το οποίο πραγματεύεται τους τομείς της Μικροβιολογίας και της Υγιεινής Τροφίμων συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους σχέσεων. Στο βιβλίο παρουσιάζονται σε απλουστευμένη μορφή οι νόμοι και οι αρχές της Μικροβιολογίας που διέπουν την Υγιεινή Τροφίμων και οι οποίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να γίνουν κατανοητές οι προδιαγραφές Υγιεινής που ισχύουν για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων.

Το βιβλίο απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διεύθυνση επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με θέματα Υγιεινής Τροφίμων και τη σχετική εκπαίδευση.

Η πρώτη έκδοση την άνοιξη του 2006 συμπίπτει με τις μεταβολές που επήλθαν στο εθνικό δίκαιο περί υγιεινής τροφίμων, προκειμένου αυτό να συνάδει με το δίκαιο της ΕΕ, το οποίο από 01.01.2006 υπερισχύει του εθνικού, ενώ επιβάλει και τη μετατροπή του HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου).

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0417599 BKS.0417599 ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-508-092-1 Συγγραφέας: ΚΕΒΕΛΟΧ ΧΕΡΙΜΠΕΡΤ Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ Σελίδες: 368 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013 ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ Η «Μικροβιολογία και Υγιεινή Τροφίμων - Θεωρία και Πράξη» αποτελεί ένα καινοτόμο εγχειρίδιο το οποίο πραγματεύεται τους τομείς της Μικροβιολογίας και της Υγιεινής Τροφίμων συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους σχέσεων. Στο βιβλίο παρουσιάζονται σε απλουστευμένη μορφή οι νόμοι και οι αρχές της Μικροβιολογίας που διέπουν την Υγιεινή Τροφίμων και οι οποίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να γίνουν κατανοητές οι προδιαγραφές Υγιεινής που ισχύουν για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων. Το βιβλίο απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διεύθυνση επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με θέματα Υγιεινής Τροφίμων και τη σχετική εκπαίδευση. Η πρώτη έκδοση την άνοιξη του 2006 συμπίπτει με τις μεταβολές που επήλθαν στο εθνικό δίκαιο περί υγιεινής τροφίμων, προκειμένου αυτό να συνάδει με το δίκαιο της ΕΕ, το οποίο από 01.01.2006 υπερισχύει του εθνικού, ενώ επιβάλει και τη μετατροπή του HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου).
30.2
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή