To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
kanones orthis ygieinis praktikis gia tis epixeiriseis trofimon photo

kanones orthis ygieinis praktikis gia tis epixeiriseis trofimon photo


ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0042168      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.26.00 €
μόνο23.40 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-12-0808-9
Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ.
Εκδοτικός οίκος: UNIVERSITY STUDIO PRESS
Σελίδες: 220
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 1999

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους έχουν σχέση με τα τρόφιμα, όπως οι επιχειρήσεις τροφίμων, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα μελετητικά γραφεία, οι επιχειρήσεις κατασκευών και πολλοί δημόσιοι φορείς.

Οι Γενικοί Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής περιγράφουν τα ελάχιστα μέτρα προστασίας, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση τροφίμων προκειμένου να διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων κατά την παραγωγή ή τη διαχείρισή τους. Τα μέτρα αυτά ξεκινούν από την επιλογή της τοποθεσίας της επιχείρησης και αναφέρονται με λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού, στις συνθήκες καθαριότητας και απολύμανσης, στις απαιτήσεις σχετικά με το προσωπικό, τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, τα υλικά συσκευασίας και τέλος, γίνεται αναφορά στα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0042168)
kanones orthis ygieinis praktikis gia tis epixeiriseis trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 26.00 € μόνο 23.40
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 960-12-0808-9
Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ.
Εκδοτικός οίκος: UNIVERSITY STUDIO PRESS
Σελίδες: 220
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 1999

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους έχουν σχέση με τα τρόφιμα, όπως οι επιχειρήσεις τροφίμων, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα μελετητικά γραφεία, οι επιχειρήσεις κατασκευών και πολλοί δημόσιοι φορείς.

Οι Γενικοί Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής περιγράφουν τα ελάχιστα μέτρα προστασίας, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση τροφίμων προκειμένου να διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων κατά την παραγωγή ή τη διαχείρισή τους. Τα μέτρα αυτά ξεκινούν από την επιλογή της τοποθεσίας της επιχείρησης και αναφέρονται με λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού, στις συνθήκες καθαριότητας και απολύμανσης, στις απαιτήσεις σχετικά με το προσωπικό, τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, τα υλικά συσκευασίας και τέλος, γίνεται αναφορά στα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0042168 BKS.0042168 ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 960-12-0808-9 Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Δ. Εκδοτικός οίκος: UNIVERSITY STUDIO PRESS Σελίδες: 220 Διαστάσεις: 17x24 Ημερομηνία Έκδοσης: 1999 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους έχουν σχέση με τα τρόφιμα, όπως οι επιχειρήσεις τροφίμων, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα μελετητικά γραφεία, οι επιχειρήσεις κατασκευών και πολλοί δημόσιοι φορείς. Οι Γενικοί Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής περιγράφουν τα ελάχιστα μέτρα προστασίας, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση τροφίμων προκειμένου να διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων κατά την παραγωγή ή τη διαχείρισή τους. Τα μέτρα αυτά ξεκινούν από την επιλογή της τοποθεσίας της επιχείρησης και αναφέρονται με λεπτομέρεια στις απαιτήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού, στις συνθήκες καθαριότητας και απολύμανσης, στις απαιτήσεις σχετικά με το προσωπικό, τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, τα υλικά συσκευασίας και τέλος, γίνεται αναφορά στα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων.
21.06
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή