To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Θετικές Επιστήμες > ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΟΙΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
 
 
 
   
 
ximeia kai bioximeia oinoy oinopoiisi photo

ximeia kai bioximeia oinoy oinopoiisi photo


ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΟΙΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

BKS.0673106      
ΚατηγορίαΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΥποκατηγορίαΧΗΜΕΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.49.96 €
μόνο44.96 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-618-5131-68-5
Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδοτικός οίκος: ROSILI
Σελίδες: 352
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2020

Η χημεία του οίνου είναι ένα επιστημονικό αντικείμενο που εμπνέει και προκαλεί με την πολυπλοκότητά του και, ενώ αυτό είναι ενδιαφέρον, μπορεί επίσης να αποτελέσει εμπόδιο στην περαιτέρω κατανόηση. Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι να δώσει στους επαγγελματίες και μελλοντικούς οινοποιούς τις απαραίτητες γνώσεις που θα οδηγήσουν στην παραγωγή ποιοτικότερων οίνων, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις κατανάλωσης.

Δεν περιορίζεται στην περιγραφή των συστατικών του οίνου ή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, τις μεθόδους ανάλυσης ή τις κατεργασίες οινοποίησης αλλά προχωρά στους τύπους των χημικών και βιοχημικών αντιδράσεων που συνήθως λαμβάνουν χώρα στον οίνο. Με άλλα λόγια, ερμηνεύει τα αποτελέσματα του οινολόγου μέσω της οπτικής χημείας. Πιο συγκεκριμένα, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε:

  • Πως να ενισχύσετε την ένταση του αρώματος.
  • Πως να διορθώσετε αποτελεσματικά την οξύτητα.
  • Τον τρόπο με τον οποίο οι βακτηριακές ζυμώσεις μπορούν να βελτιώσουν ή να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά των οίνων.
  • Πως να εμβαθύνετε στις διαδικασίες οινοποίησης και θα γνωρίσετε τους μηχανισμούς εκχύλισης των συστατικών των σταφυλών στον οίνο.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

    Last viewed
    ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΟΙΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (BKS.0673106)
    ximeia kai bioximeia oinoy oinopoiisi photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 49.96 € μόνο 44.96
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
    ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

    ISBN: 978-618-5131-68-5
    Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
    Εκδοτικός οίκος: ROSILI
    Σελίδες: 352
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2020

    Η χημεία του οίνου είναι ένα επιστημονικό αντικείμενο που εμπνέει και προκαλεί με την πολυπλοκότητά του και, ενώ αυτό είναι ενδιαφέρον, μπορεί επίσης να αποτελέσει εμπόδιο στην περαιτέρω κατανόηση. Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι να δώσει στους επαγγελματίες και μελλοντικούς οινοποιούς τις απαραίτητες γνώσεις που θα οδηγήσουν στην παραγωγή ποιοτικότερων οίνων, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις κατανάλωσης.

    Δεν περιορίζεται στην περιγραφή των συστατικών του οίνου ή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, τις μεθόδους ανάλυσης ή τις κατεργασίες οινοποίησης αλλά προχωρά στους τύπους των χημικών και βιοχημικών αντιδράσεων που συνήθως λαμβάνουν χώρα στον οίνο. Με άλλα λόγια, ερμηνεύει τα αποτελέσματα του οινολόγου μέσω της οπτικής χημείας. Πιο συγκεκριμένα, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε:


    • Πως να ενισχύσετε την ένταση του αρώματος.
    • Πως να διορθώσετε αποτελεσματικά την οξύτητα.
    • Τον τρόπο με τον οποίο οι βακτηριακές ζυμώσεις μπορούν να βελτιώσουν ή να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά των οίνων.
    • Πως να εμβαθύνετε στις διαδικασίες οινοποίησης και θα γνωρίσετε τους μηχανισμούς εκχύλισης των συστατικών των σταφυλών στον οίνο.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΟΙΝΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ BKS.0673106 BKS.0673106 ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Κατηγορία: ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ •ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ISBN: 978-618-5131-68-5 Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ Εκδοτικός οίκος: ROSILI Σελίδες: 352 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2020 Η χημεία του οίνου είναι ένα επιστημονικό αντικείμενο που εμπνέει και προκαλεί με την πολυπλοκότητά του και, ενώ αυτό είναι ενδιαφέρον, μπορεί επίσης να αποτελέσει εμπόδιο στην περαιτέρω κατανόηση. Στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου είναι να δώσει στους επαγγελματίες και μελλοντικούς οινοποιούς τις απαραίτητες γνώσεις που θα οδηγήσουν στην παραγωγή ποιοτικότερων οίνων, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις κατανάλωσης. Δεν περιορίζεται στην περιγραφή των συστατικών του οίνου ή στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, τις μεθόδους ανάλυσης ή τις κατεργασίες οινοποίησης αλλά προχωρά στους τύπους των χημικών και βιοχημικών αντιδράσεων που συνήθως λαμβάνουν χώρα στον οίνο. Με άλλα λόγια, ερμηνεύει τα αποτελέσματα του οινολόγου μέσω της οπτικής χημείας. Πιο συγκεκριμένα, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, μεταξύ άλλων θα μάθετε: • Πως να ενισχύσετε την ένταση του αρώματος.• Πως να διορθώσετε αποτελεσματικά την οξύτητα.• Τον τρόπο με τον οποίο οι βακτηριακές ζυμώσεις μπορούν να βελτιώσουν ή να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά των οίνων.• Πως να εμβαθύνετε στις διαδικασίες οινοποίησης και θα γνωρίσετε τους μηχανισμούς εκχύλισης των συστατικών των σταφυλών στον οίνο.
    40.46
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή