To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
 
 
 
   
 
oinologia photo

oinologia photo


ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

BKS.0438104      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΠΟΤΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.35.00 €
μόνο28.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-7920-05-8
Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ
Σελίδες: 556
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια η μελέτη των φαινομένων της βιοχημείας. Για αυτό και η οινοποίηση είναι τέχνη μαζί και επιστήμη.

Παρά τις επιστημονικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας, μπροστά σε μία δεξαμενή είμαστε ανίκανοι να συλλάβουμε όλους τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην οινοποίηση. Για αυτό και η οινολογία δεν είναι επιστήμη μαθηματικών πιθανοτήτων και πρόβλεψης. Βέβαια , προσπαθούμε να κατευθύνουμε το αυθόρμητο, αλλά τίποτε δεν μας εξασφαλίζει από το απρόβλεπτο. Ας μην ξεχνάμε και το ότι ορισμένες φάσεις της παραγωγής του κρασιού γίνονται από μόνες τους.

Καλός οινοποιός είναι αυτός, που πέρα από τις γνώσεις του, έχει την ικανότητα να παρατηρεί, να παίρνει αποφάσεις και να οργανώνει την εργασία. Πολλές φορές είναι ο αποφασιστικός παράγοντας της διαφοροποίησης της ποιότητας.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (BKS.0438104)
oinologia photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 35.00 € μόνο 28.00
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-7920-05-8
Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ
Σελίδες: 556
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια η μελέτη των φαινομένων της βιοχημείας. Για αυτό και η οινοποίηση είναι τέχνη μαζί και επιστήμη.

Παρά τις επιστημονικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας, μπροστά σε μία δεξαμενή είμαστε ανίκανοι να συλλάβουμε όλους τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην οινοποίηση. Για αυτό και η οινολογία δεν είναι επιστήμη μαθηματικών πιθανοτήτων και πρόβλεψης. Βέβαια , προσπαθούμε να κατευθύνουμε το αυθόρμητο, αλλά τίποτε δεν μας εξασφαλίζει από το απρόβλεπτο. Ας μην ξεχνάμε και το ότι ορισμένες φάσεις της παραγωγής του κρασιού γίνονται από μόνες τους.

Καλός οινοποιός είναι αυτός, που πέρα από τις γνώσεις του, έχει την ικανότητα να παρατηρεί, να παίρνει αποφάσεις και να οργανώνει την εργασία. Πολλές φορές είναι ο αποφασιστικός παράγοντας της διαφοροποίησης της ποιότητας.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ BKS.0438104 BKS.0438104 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-7920-05-8 Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ Σελίδες: 556 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2008 ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ Αν η αναπαραγωγή επαναλήψιμων αποτελεσμάτων είναι αξίωμα της κάθε επιστήμης, αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση των κρασιών, γιατί οι συνθήκες δημιουργίας τους δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Η οινοποίηση απαιτεί πάντα την εμπειρία του οινολόγου, ο οποίος θα εκτιμήσει τις πιθανότητες που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια η μελέτη των φαινομένων της βιοχημείας. Για αυτό και η οινοποίηση είναι τέχνη μαζί και επιστήμη. Παρά τις επιστημονικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας, μπροστά σε μία δεξαμενή είμαστε ανίκανοι να συλλάβουμε όλους τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην οινοποίηση. Για αυτό και η οινολογία δεν είναι επιστήμη μαθηματικών πιθανοτήτων και πρόβλεψης. Βέβαια , προσπαθούμε να κατευθύνουμε το αυθόρμητο, αλλά τίποτε δεν μας εξασφαλίζει από το απρόβλεπτο. Ας μην ξεχνάμε και το ότι ορισμένες φάσεις της παραγωγής του κρασιού γίνονται από μόνες τους. Καλός οινοποιός είναι αυτός, που πέρα από τις γνώσεις του, έχει την ικανότητα να παρατηρεί, να παίρνει αποφάσεις και να οργανώνει την εργασία. Πολλές φορές είναι ο αποφασιστικός παράγοντας της διαφοροποίησης της ποιότητας.
22.4
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή