To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ
 
 
 
   
 
mpar oinognosia photo

mpar oinognosia photo


ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

BKS.0043145      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.31.00 €
μόνο27.90 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-618-5036-46-1
Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Σελίδες: 400
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2021

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η προσφορά ενός ποτού αποδεικνύει φιλοξενία. Το είδος του ποτού που προσφέρεται διαφέρει από χώρα σε χώρα και είναι ανάλογο με το κλίμα που επικρατεί, την ώρα της μέρας, τα έθιμα κτλ. Επειδή αντικειμενικές συνθήκες σε πολλές περιοχές δεν επέτρεπαν ή δεν επιτρέπουν την εύκολη προμήθεια των διαφόρων ποτών από τους καταναλωτές, δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις με αντικείμενο την προμήθεια και τη διάθεση ποτών στους καταναλωτές είτε σε χονδρική είτε σε λιανική μορφή. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επιχειρήσεις που διαθέτουν έναντι αμοιβής διάφορα ποτά, κυρίως αλκοολούχα, σε μικρές ποσότητες (μερίδες). Οι επιχειρήσεις αυτές χαρακτηρίζονται με το γενικό όνομα Μπαρ (Bar) και μπορεί να λειτουργούν είτε ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις είτε ως τμήμα μεγαλύτερης επιχείρησης, όπως είναι ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, ένα επιβατικό πλοίο κτλ.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τον φοιτητή, τον επαγγελματία ή τον μάνατζερ μιας επιχείρησης μπαρ, με οποιαδήποτε μορφή κι αν λειτουργεί αυτή.

Σε αυτό παρουσιάζονται:
- Ο σχεδιασμός και ο τρόπος και λειτουργίας μιας επιχείρησης μπαρ, με αναφορά στις αρχές οργάνωσης, ελέγχου και διοίκησης.
- Η εγκατάσταση και εξοπλισμός του μπαρ σ μηχανήματα και σκεύη.
- Τα κυριότερα αλκοολούχα ποτά τα οποία προτιμούν οι καταναλωτές και ο τρόπος παρασκευής τους.
- Οι ελληνικοί και ξένοι οίνοι, αφρώδης οίνοι και μπίρα.
- Η τέχνη παρασκευής και σερβιρίσματος ποτών, αλκοολούχων και μη.
- Οι προμήθειες, η αποθήκευση και ο έλεγχος των προϊόντων.
- Η κοστολόγηση - τιμολόγηση και η σύνταξη καταλόγου.
- Ζητήματα που αφορούν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την διαχείριση κινδύνων.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ (BKS.0043145)
mpar oinognosia photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 31.00 € μόνο 27.90
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ISBN: 978-618-5036-46-1
Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Σελίδες: 400
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2021

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η προσφορά ενός ποτού αποδεικνύει φιλοξενία. Το είδος του ποτού που προσφέρεται διαφέρει από χώρα σε χώρα και είναι ανάλογο με το κλίμα που επικρατεί, την ώρα της μέρας, τα έθιμα κτλ. Επειδή αντικειμενικές συνθήκες σε πολλές περιοχές δεν επέτρεπαν ή δεν επιτρέπουν την εύκολη προμήθεια των διαφόρων ποτών από τους καταναλωτές, δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις με αντικείμενο την προμήθεια και τη διάθεση ποτών στους καταναλωτές είτε σε χονδρική είτε σε λιανική μορφή. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επιχειρήσεις που διαθέτουν έναντι αμοιβής διάφορα ποτά, κυρίως αλκοολούχα, σε μικρές ποσότητες (μερίδες). Οι επιχειρήσεις αυτές χαρακτηρίζονται με το γενικό όνομα Μπαρ (Bar) και μπορεί να λειτουργούν είτε ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις είτε ως τμήμα μεγαλύτερης επιχείρησης, όπως είναι ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, ένα επιβατικό πλοίο κτλ.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τον φοιτητή, τον επαγγελματία ή τον μάνατζερ μιας επιχείρησης μπαρ, με οποιαδήποτε μορφή κι αν λειτουργεί αυτή.

Σε αυτό παρουσιάζονται:
- Ο σχεδιασμός και ο τρόπος και λειτουργίας μιας επιχείρησης μπαρ, με αναφορά στις αρχές οργάνωσης, ελέγχου και διοίκησης.
- Η εγκατάσταση και εξοπλισμός του μπαρ σ μηχανήματα και σκεύη.
- Τα κυριότερα αλκοολούχα ποτά τα οποία προτιμούν οι καταναλωτές και ο τρόπος παρασκευής τους.
- Οι ελληνικοί και ξένοι οίνοι, αφρώδης οίνοι και μπίρα.
- Η τέχνη παρασκευής και σερβιρίσματος ποτών, αλκοολούχων και μη.
- Οι προμήθειες, η αποθήκευση και ο έλεγχος των προϊόντων.
- Η κοστολόγηση - τιμολόγηση και η σύνταξη καταλόγου.
- Ζητήματα που αφορούν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την διαχείριση κινδύνων.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ BKS.0043145 BKS.0043145 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-618-5036-46-1 Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ Σελίδες: 400 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2021 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΤΑ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η προσφορά ενός ποτού αποδεικνύει φιλοξενία. Το είδος του ποτού που προσφέρεται διαφέρει από χώρα σε χώρα και είναι ανάλογο με το κλίμα που επικρατεί, την ώρα της μέρας, τα έθιμα κτλ. Επειδή αντικειμενικές συνθήκες σε πολλές περιοχές δεν επέτρεπαν ή δεν επιτρέπουν την εύκολη προμήθεια των διαφόρων ποτών από τους καταναλωτές, δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν επιχειρήσεις με αντικείμενο την προμήθεια και τη διάθεση ποτών στους καταναλωτές είτε σε χονδρική είτε σε λιανική μορφή. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επιχειρήσεις που διαθέτουν έναντι αμοιβής διάφορα ποτά, κυρίως αλκοολούχα, σε μικρές ποσότητες (μερίδες). Οι επιχειρήσεις αυτές χαρακτηρίζονται με το γενικό όνομα Μπαρ (Bar) και μπορεί να λειτουργούν είτε ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις είτε ως τμήμα μεγαλύτερης επιχείρησης, όπως είναι ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, ένα επιβατικό πλοίο κτλ. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τον φοιτητή, τον επαγγελματία ή τον μάνατζερ μιας επιχείρησης μπαρ, με οποιαδήποτε μορφή κι αν λειτουργεί αυτή. Σε αυτό παρουσιάζονται: - Ο σχεδιασμός και ο τρόπος και λειτουργίας μιας επιχείρησης μπαρ, με αναφορά στις αρχές οργάνωσης, ελέγχου και διοίκησης. - Η εγκατάσταση και εξοπλισμός του μπαρ σ μηχανήματα και σκεύη. - Τα κυριότερα αλκοολούχα ποτά τα οποία προτιμούν οι καταναλωτές και ο τρόπος παρασκευής τους. - Οι ελληνικοί και ξένοι οίνοι, αφρώδης οίνοι και μπίρα. - Η τέχνη παρασκευής και σερβιρίσματος ποτών, αλκοολούχων και μη. - Οι προμήθειες, η αποθήκευση και ο έλεγχος των προϊόντων. - Η κοστολόγηση - τιμολόγηση και η σύνταξη καταλόγου. - Ζητήματα που αφορούν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την διαχείριση κινδύνων.
25.11
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή