To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COST
 
 
 
   
 
kostologisi xenodoxeioy hotel cost photo

kostologisi xenodoxeioy hotel cost photo


ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COST

BKS.0111679      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!

Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

37.50 €
Προτεινόμενη λιανική 50.00 €

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-461-237-6
Συγγραφέας: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες: 120
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις).

Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα:

  • Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά.
  • Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα.
  • Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά.
  • Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων.
  • Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα.
  • Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας.
  • Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα.

    Το βιβλίο συνοδεύεται και από CD-ROM.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    Last viewed
    ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COST (BKS.0111679)
    kostologisi xenodoxeioy hotel cost photo
    Κατόπιν παραγγελίας

    Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

    Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

    Wishlist
    Share
    37.50 €
    Προτεινόμενη λιανική 50.00 €
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    ISBN: 978-960-461-237-6
    Συγγραφέας: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
    Σελίδες: 120
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

    Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους.

    Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις).

    Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία.

    Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα:
    • Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά.
    • Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα.
    • Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά.
    • Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων.
    • Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα.
    • Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας.
    • Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα.

    Το βιβλίο συνοδεύεται και από CD-ROM.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COST BKS.0111679 BKS.0111679 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-461-237-6 Συγγραφέας: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Σελίδες: 120 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009 Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους. Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις). Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα:• Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά.• Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα.• Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά.• Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων.• Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα.• Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας.• Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα. Το βιβλίο συνοδεύεται και από CD-ROM.
    28.13
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή