Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους.
Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις).
Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα:
Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά.
Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα.
Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά.
Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων.
Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα.
Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας.
Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα.
Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους.
Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις).
Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα: • Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά. • Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα. • Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά. • Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων. • Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα. • Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας. • Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα.
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COSTBKS.0111679BKS.0111679ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΚατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-461-237-6 Συγγραφέας: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ Σελίδες: 120 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009 Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπου κόστους. Το πρόγραμμα κοστολόγησης ξενοδοχείου Hotel-Cost έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία με τη λογική του προτύπου κόστους. Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το λογιστήριο της επιχείρησης (έσοδα, αγορές, δαπάνες), ενώ τα ποσοτικά δεδομένα από το πρόγραμμα κρατήσεων (πρωινά, γεύματα, δείπνα, διανυκτερεύσεις). Η χρήση του προγράμματος δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις κοστολόγησης και, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα ανά μήνα, ανά έτος, και ανά διανυκτέρευση, αρκεί βέβαια να δοθούν στο πρόγραμμα τα απαραίτητα στοιχεία. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα δίνει τα εξής αποτελέσματα:• Τα έσοδα, το κόστος (δαπάνες), και τα αποτελέσματα των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα), καθώς και τα αντίστοιχα των τμημάτων ανά μήνα και συνολικά.• Το κόστος των διανυκτερεύσεων και της σίτισης (πρωινά, γεύματα, δείπνα) ανά μονάδα.• Τα αποτελέσματα του ξενοδοχείου ανά μήνα και συνολικά.• Τις ελάχιστες μέσες τιμές πωλήσεων των κρατήσεων και των τμημάτων.• Τον πίνακα ισορροπίας της επιχειρήσεως (Νεκρό Σημείο) ανά μήνα.• Τον πίνακα κοστολόγησης των ειδών της κουζίνας.• Τα έσοδα, το κόστος και τα αποτελέσματα των τμημάτων πωλήσεων ανά είδος και συνολικά ανά τμήμα. Το βιβλίο συνοδεύεται και από CD-ROM. ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ HOTEL COST
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΠληροφορίεςΡυθμίσειςΑπόρριψηΑποδοχή
Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.
Αποθήκευση