Στην πρώτη ενότητα γνωρίστε τη φιλοσοφία της κινέζικης κουζίνας και μάθετε περισσότερα για τις 4 βασικές τοπικές κουζίνες. Μάθετε για τους τρόπους μαγειρέματος - σοτάρισμα στο γουόκ, τηγάνισμα και μαγείρεμα στον ατμό. Γνωρίστε τα υλικά της κινέζικης κουζίνας, όλα φωτογραφημένα όπως υπάρχουν στην ελληνική αγορά, με πολλές πληροφορίες για το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα ή πώς να αντικαταστήσετε κάποια από αυτά με κοινά υλικά.
Στη δεύτερη ενότητα θα χρειαστείτε μόνο ένα γουόκ, ένα μαχαίρι και μια σπάτουλα, για να μαγειρέψετε 80 υπέροχες συνταγές σπρινγκ ρολς, γλυκόξινο χοιρινό, τηγανητό ρύζι με γαρίδες, μοσχαράκι stir fry με γλυκό αρακά, νουντλς, πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο με ανανά, γλυκόξινα κεφτεδάκια, ντάμπλινγκς, γλυκιά σούπα κοτόπουλου με καλαμπόκι, καντονέζικο ψητό χοιρινό, κουνέλι με κουμκουάτ, τηγανητές γαρίδες με μέλι, τραγανή πάπια Σαγκάης, κοτόπουλο με κάστανα, μοσχαράκι 5 spice κ.ά. Τα γλυκά, φυσικά, δε λείπουν: τηγανητές μπανάνες, μπισκοτάκια αμυγδάλου, καραμελωμένα τηγανητάμήλα, σορμπέ μάγκο, το περίφημο ρυζόγαλο με τους 8 θησαυρούς και η αυθεντική συνταγή των fortune cookies.
Στην τρίτη ενότητα μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική γαστρονομία του Πεκίνου, για την ιστορία της πάπιας Πεκίνου και την αυθεντική της συνταγή, για την Αυτοκρατορική Κουζίνα με τα πιο εκλεκτά υλικά από όλη τη χώρα και κάντε μια βόλτα στη Night Market, στο δρόμο με το πιο διάσημο street food του κόσμου.
Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Κίνας μέσα από τα μάτια και γραφή ενός έμπειρου σεφ και γευσιγνώστη.
Στην πρώτη ενότητα γνωρίστε τη φιλοσοφία της κινέζικης κουζίνας και μάθετε περισσότερα για τις 4 βασικές τοπικές κουζίνες. Μάθετε για τους τρόπους μαγειρέματος - σοτάρισμα στο γουόκ, τηγάνισμα και μαγείρεμα στον ατμό. Γνωρίστε τα υλικά της κινέζικης κουζίνας, όλα φωτογραφημένα όπως υπάρχουν στην ελληνική αγορά, με πολλές πληροφορίες για το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα ή πώς να αντικαταστήσετε κάποια από αυτά με κοινά υλικά.
Στη δεύτερη ενότητα θα χρειαστείτε μόνο ένα γουόκ, ένα μαχαίρι και μια σπάτουλα, για να μαγειρέψετε 80 υπέροχες συνταγές σπρινγκ ρολς, γλυκόξινο χοιρινό, τηγανητό ρύζι με γαρίδες, μοσχαράκι stir fry με γλυκό αρακά, νουντλς, πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο με ανανά, γλυκόξινα κεφτεδάκια, ντάμπλινγκς, γλυκιά σούπα κοτόπουλου με καλαμπόκι, καντονέζικο ψητό χοιρινό, κουνέλι με κουμκουάτ, τηγανητές γαρίδες με μέλι, τραγανή πάπια Σαγκάης, κοτόπουλο με κάστανα, μοσχαράκι 5 spice κ.ά. Τα γλυκά, φυσικά, δε λείπουν: τηγανητές μπανάνες, μπισκοτάκια αμυγδάλου, καραμελωμένα τηγανητάμήλα, σορμπέ μάγκο, το περίφημο ρυζόγαλο με τους 8 θησαυρούς και η αυθεντική συνταγή των fortune cookies.
Στην τρίτη ενότητα μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική γαστρονομία του Πεκίνου, για την ιστορία της πάπιας Πεκίνου και την αυθεντική της συνταγή, για την Αυτοκρατορική Κουζίνα με τα πιο εκλεκτά υλικά από όλη τη χώρα και κάντε μια βόλτα στη Night Market, στο δρόμο με το πιο διάσημο street food του κόσμου.
Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Κίνας μέσα από τα μάτια και γραφή ενός έμπειρου σεφ και γευσιγνώστη.
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑBKS.0173720BKS.0173720ΔΡΙΣΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΔΡΙΣΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡΚατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΔΡΙΣΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-16-3023-6 Συγγραφέας: ΔΡΙΣΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ Σελίδες: 240 Διαστάσεις: 27x21 Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2008 Στην πρώτη ενότητα γνωρίστε τη φιλοσοφία της κινέζικης κουζίνας και μάθετε περισσότερα για τις 4 βασικές τοπικές κουζίνες. Μάθετε για τους τρόπους μαγειρέματος - σοτάρισμα στο γουόκ, τηγάνισμα και μαγείρεμα στον ατμό. Γνωρίστε τα υλικά της κινέζικης κουζίνας, όλα φωτογραφημένα όπως υπάρχουν στην ελληνική αγορά, με πολλές πληροφορίες για το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα ή πώς να αντικαταστήσετε κάποια από αυτά με κοινά υλικά. Στη δεύτερη ενότητα θα χρειαστείτε μόνο ένα γουόκ, ένα μαχαίρι και μια σπάτουλα, για να μαγειρέψετε 80 υπέροχες συνταγές σπρινγκ ρολς, γλυκόξινο χοιρινό, τηγανητό ρύζι με γαρίδες, μοσχαράκι stir fry με γλυκό αρακά, νουντλς, πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο με ανανά, γλυκόξινα κεφτεδάκια, ντάμπλινγκς, γλυκιά σούπα κοτόπουλου με καλαμπόκι, καντονέζικο ψητό χοιρινό, κουνέλι με κουμκουάτ, τηγανητές γαρίδες με μέλι, τραγανή πάπια Σαγκάης, κοτόπουλο με κάστανα, μοσχαράκι 5 spice κ.ά. Τα γλυκά, φυσικά, δε λείπουν: τηγανητές μπανάνες, μπισκοτάκια αμυγδάλου, καραμελωμένα τηγανητάμήλα, σορμπέ μάγκο, το περίφημο ρυζόγαλο με τους 8 θησαυρούς και η αυθεντική συνταγή των fortune cookies. Στην τρίτη ενότητα μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική γαστρονομία του Πεκίνου, για την ιστορία της πάπιας Πεκίνου και την αυθεντική της συνταγή, για την Αυτοκρατορική Κουζίνα με τα πιο εκλεκτά υλικά από όλη τη χώρα και κάντε μια βόλτα στη Night Market, στο δρόμο με το πιο διάσημο street food του κόσμου. Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Κίνας μέσα από τα μάτια και γραφή ενός έμπειρου σεφ και γευσιγνώστη. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΠληροφορίεςΡυθμίσειςΑπόρριψηΑποδοχή
Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.
Αποθήκευση