To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
 
 
 
   
 
i geysi tis mnimis photo

i geysi tis mnimis photo


Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

BKS.0352273      
ΚατηγορίαΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ στην κατηγορία ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΥποκατηγορίαΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 978-960-572-020-9
Συγγραφέας: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΚΑΡΟΣ
Σελίδες: 272
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Τι κάνει κάποιον να αφιερώσει τη ζωή του στο φαγητό και τη γαστρονομία;

Από την μεταπολεμική Ελλάδα στο Λονδίνο της δεκαετίας του '60, από τα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης στο αριστοκρατικό εγγλέζικο boarding school, στο Παρίσι, κι από κει στο Νιού Τζέρσευ, στο Ισραήλ, πίσω στην Αθήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στη Γλασκώβη, και μετά στην ακαδημαϊκή ζωή του Κέιμπριτζ παρακολουθούμε τον Αλβέρτο Αρούχ να μεγαλώνει, να σπουδάζει, να επαναστατεί, να ερωτεύεται, να γίνεται πατέρας, να ξαναερωτεύεται, να γίνεται καθηγητής Οικονομικών. Σε κάθε πόλη και χωριό, από φοιτητής ακόμη, αναζητά και ανακαλύπτει την τοπική κουζίνα, μαγειρεύει, πειραματίζεται και καταγράφει τη γεύση, την αίσθηση που αφήνει κάθε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Μια γεμάτη ζωή μέσα από γευστικές μνήμες και μυρωδιές. που καθόρισαν την προσωπικότητα του συγγραφέα. Κι εκείνος με τη σειρά του, ως Επίκουρος, μέσα από την αρθρογραφία του, αλλά και την επαφή του με τα εστιατόρια, τους νέους μάγειρες, τους παραγωγούς, διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα λέγεται Νέα Ελληνική Κουζίνα.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Last viewed
Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ (BKS.0352273)
i geysi tis mnimis photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ στην κατηγορία ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ISBN: 978-960-572-020-9
Συγγραφέας: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΚΑΡΟΣ
Σελίδες: 272
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Τι κάνει κάποιον να αφιερώσει τη ζωή του στο φαγητό και τη γαστρονομία;

Από την μεταπολεμική Ελλάδα στο Λονδίνο της δεκαετίας του '60, από τα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης στο αριστοκρατικό εγγλέζικο boarding school, στο Παρίσι, κι από κει στο Νιού Τζέρσευ, στο Ισραήλ, πίσω στην Αθήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στη Γλασκώβη, και μετά στην ακαδημαϊκή ζωή του Κέιμπριτζ παρακολουθούμε τον Αλβέρτο Αρούχ να μεγαλώνει, να σπουδάζει, να επαναστατεί, να ερωτεύεται, να γίνεται πατέρας, να ξαναερωτεύεται, να γίνεται καθηγητής Οικονομικών. Σε κάθε πόλη και χωριό, από φοιτητής ακόμη, αναζητά και ανακαλύπτει την τοπική κουζίνα, μαγειρεύει, πειραματίζεται και καταγράφει τη γεύση, την αίσθηση που αφήνει κάθε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Μια γεμάτη ζωή μέσα από γευστικές μνήμες και μυρωδιές. που καθόρισαν την προσωπικότητα του συγγραφέα. Κι εκείνος με τη σειρά του, ως Επίκουρος, μέσα από την αρθρογραφία του, αλλά και την επαφή του με τα εστιατόρια, τους νέους μάγειρες, τους παραγωγούς, διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα λέγεται Νέα Ελληνική Κουζίνα.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ BKS.0352273 BKS.0352273 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Κατηγορία: ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ •ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ στην κατηγορία ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ISBN: 978-960-572-020-9 Συγγραφέας: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΙΚΑΡΟΣ Σελίδες: 272 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Τι κάνει κάποιον να αφιερώσει τη ζωή του στο φαγητό και τη γαστρονομία; Από την μεταπολεμική Ελλάδα στο Λονδίνο της δεκαετίας του '60, από τα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης στο αριστοκρατικό εγγλέζικο boarding school, στο Παρίσι, κι από κει στο Νιού Τζέρσευ, στο Ισραήλ, πίσω στην Αθήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στη Γλασκώβη, και μετά στην ακαδημαϊκή ζωή του Κέιμπριτζ παρακολουθούμε τον Αλβέρτο Αρούχ να μεγαλώνει, να σπουδάζει, να επαναστατεί, να ερωτεύεται, να γίνεται πατέρας, να ξαναερωτεύεται, να γίνεται καθηγητής Οικονομικών. Σε κάθε πόλη και χωριό, από φοιτητής ακόμη, αναζητά και ανακαλύπτει την τοπική κουζίνα, μαγειρεύει, πειραματίζεται και καταγράφει τη γεύση, την αίσθηση που αφήνει κάθε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Μια γεμάτη ζωή μέσα από γευστικές μνήμες και μυρωδιές. που καθόρισαν την προσωπικότητα του συγγραφέα. Κι εκείνος με τη σειρά του, ως Επίκουρος, μέσα από την αρθρογραφία του, αλλά και την επαφή του με τα εστιατόρια, τους νέους μάγειρες, τους παραγωγούς, διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτό που σήμερα λέγεται Νέα Ελληνική Κουζίνα.
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή