To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 
 
 
   
 
glykes simeioseis photo

glykes simeioseis photo


ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

BKS.0153001      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!

Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

15.30 €
Προτεινόμενη λιανική 17.00 €

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-99247-3-3
Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ
Σελίδες: 152
Διαστάσεις: 15Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011

1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου...

Τόσα χρόνια πριν και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές...Τόσα χρόνια μετά και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και τέχνη αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται.

Για όσους λοιπόν μαγεύονται από την τέχνη αυτή και τους αρέσει να πειραματίζονται και να δημιουργούν, το σημειωματάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα προσωπικό αρχείο συγκεντρώνοντας μέσα σε αυτό αγαπημένες συνταγές. Για μια καλή αρχή, για κάποιον εν δυνάμει ζαχαροπλάστη, θεωρώ απαραίτητες από την πλευρά μου τις σωστές βάσεις. Γι' αυτό και σκέφτηκα, πρώτος εγώ, να γράψω για εσάς κάποιες από τις βασικότερες συνταγές της ζαχαροπλαστικής.

Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου είναι ο τρόπος που επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι.

Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ (BKS.0153001)
glykes simeioseis photo
Κατόπιν παραγγελίας

Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Wishlist
Share
15.30 €
Προτεινόμενη λιανική 17.00 €
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-99247-3-3
Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ
Σελίδες: 152
Διαστάσεις: 15Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011

1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου...

Τόσα χρόνια πριν και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές...Τόσα χρόνια μετά και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και τέχνη αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται.

Για όσους λοιπόν μαγεύονται από την τέχνη αυτή και τους αρέσει να πειραματίζονται και να δημιουργούν, το σημειωματάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα προσωπικό αρχείο συγκεντρώνοντας μέσα σε αυτό αγαπημένες συνταγές. Για μια καλή αρχή, για κάποιον εν δυνάμει ζαχαροπλάστη, θεωρώ απαραίτητες από την πλευρά μου τις σωστές βάσεις. Γι' αυτό και σκέφτηκα, πρώτος εγώ, να γράψω για εσάς κάποιες από τις βασικότερες συνταγές της ζαχαροπλαστικής.

Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου είναι ο τρόπος που επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι.

Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΓΛΥΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ BKS.0153001 BKS.0153001 ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-99247-3-3 Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΥΤΡΑ Σελίδες: 152 Διαστάσεις: 15Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011 1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου... Τόσα χρόνια πριν και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές...Τόσα χρόνια μετά και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και τέχνη αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται. Για όσους λοιπόν μαγεύονται από την τέχνη αυτή και τους αρέσει να πειραματίζονται και να δημιουργούν, το σημειωματάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα προσωπικό αρχείο συγκεντρώνοντας μέσα σε αυτό αγαπημένες συνταγές. Για μια καλή αρχή, για κάποιον εν δυνάμει ζαχαροπλάστη, θεωρώ απαραίτητες από την πλευρά μου τις σωστές βάσεις. Γι' αυτό και σκέφτηκα, πρώτος εγώ, να γράψω για εσάς κάποιες από τις βασικότερες συνταγές της ζαχαροπλαστικής. Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου είναι ο τρόπος που επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι. Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος.
13.77
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή