To Νο1 Ηλεκτρονικό
πολυκατάστημα
Αγορά
χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
|
|
NewsletterΠερισσότερες προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη μας! |
ΠαραγγελίεςΕταιρίαΕπικοινωνία |
Αμα μπορειτε παρτε καμια ακριβότερη, πιο ποιοτική κατασκευή με κάποιες ευκολίες.
Ας πουμε η λαβη που εχει ειναι σαν να παει να σπάσει και μονο με το βαρος απ τις πατάτες. Φοβασε να τις τινάξεις λίγο για το λαδι ή για να κουνήσεις τις πατατες να ξεκολλήσουν.
Μετα για να χύσεις το λαδι πρεπει να γυρισεις τούμπα ολόκληρη τη συσκευή και τα λαδια πασαλείβουν τα πάντα. Δράμα...
Το φιλτρο που εχει ειναι σαν αυτο άσπρο του απορροφητήρα, απλα ειναι μικρο και στρογγυλό. Δηλαδη για να το αλλαξεις θα πρεπει να το ριξεις στη χειροτεχνία. Υπαρχουν αλλες που εχουν πλενομενο φίλτρο.
Για να εχεις πρόσβαση σε αυτο πρεπει να ανοίξεις ενα πολυ περιεργο πορτάκι που εχει, που εμενα θα μου σπασει σίγουρα.
Τελος οταν δουλεύει λιγη ωρα κι εχει ανεβασει θερμοκρασια, το καπάκι δεν κλείνει και πολυ καλά (λογο διαστολής) και πρέπει να το ανοιγοκλεινεις που και που για να βλεπεις πως πανε οι πατατες γιατι δεν εχει διαφανες καπάκι.
Παντως δουλευει εντάξει. Τρως τις πατατες σου αρκετα καλοτηγανισμενες και αρκετα γρήγορα χωρίς να μυρίζει ολο το σπίτι.
Για λαδι να προτιμάτε ελαιόλαδο για την υγεια σας κυρίως αλλα και για τη γεύση. Googlaρετε " Σωστο τηγανισμα" ή κατι τετοιο για να διαβάσετε κανα άρθρο για τα λαδια κτλ.
Τα σπορέλαια (πχ ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο κλτ) αντέχουν μεχρι 150-160 βαθμούς, απο κει και πανω διασπώνται και δημιουργούν βλαβερές και καρκινογόνες ουσίες. Τηγανισματα μεχρι 2 max και πέταμα μετα.
Το ελαιόλαδο 180 βαθμούς και 3-5 τηγανίσματα.
Αυτα πανε αναλογα με τη θερμοκρασια και τη διάρκεια του τηγανίσματος.
Μη παιζετε με την υγεια σας για 5 ευρω...
Το ελαιόλαδο μπορει να ειναι πιο ακριβό ανα λιτρο απ τα σπορέλαια, αλλα επειδη το χρησιμοποιείς για περισσότερα τηγανίσματα σου βγαινει αρκετά πιο φτηνά! Τελος εχει καλύτερη γευση, γίνονται ολα πιο τραγάνα, "ρουφάνε" λιγότερο λαδι μεσα και γίνονται πιο γρήγορα.
ps Να βαζετε παντα χαρτί κουζίνας στο πιάτο. Στραγγίζουν πάρα πολύ καλύτερα.
Καλά τηγανίσματα ;)