To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
ergastiriakes analyseis kai poiotikos elegxos stis biomixanies trofimon photo

ergastiriakes analyseis kai poiotikos elegxos stis biomixanies trofimon photo


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0191931      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαMANAGEMENT
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.36.17 €
μόνο32.55 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-351-621-Χ
Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 401
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: 2005

Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.

Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0191931)
ergastiriakes analyseis kai poiotikos elegxos stis biomixanies trofimon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 36.17 € μόνο 32.55
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ISBN: 960-351-621-Χ
Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 401
Διαστάσεις: 24x17
Ημερομηνία Έκδοσης: 2005

Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.

Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0191931 BKS.0191931 ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 960-351-621-Χ Συγγραφέας: ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 401 Διαστάσεις: 24x17 Ημερομηνία Έκδοσης: 2005 Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα. Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
29.3
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή