Ο Αντονι Μπουρντέν μπορεί να υποβάθμιζε τις μαγειρικές του ικανότητες -αν και πολλοί διαφωνούσαν όμως ένα πράγμα το αναγνώριζε και ο ίδιος στον εαυτό του: ήταν γεννημένος αφηγητής. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο σε αυτή τη συλλογή ζωηρών συζητήσεων, όπου η οξυδέρκεια, το πάθος και το χιούμορ του ξεχειλίζουν. Είτε μιλά με έναν blogger, είτε απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό, είτε βρίσκεται απέναντι από έναν παρουσιαστή ειδήσεων, ο Μπουρντέν παραμένει αφοπλιστικά ειλικρινής και διορατικός - ειδικά όταν αγγίζει προσωπικά του θέματα, όπως οι εξαρτήσεις του, εκφράζει την άποψή του για τους γευσιγνώστες ή αναλύει τις πολιτικές και ιστορικές διαστάσεις του φαγητού. Πίσω από κάθε λέξη ξεπροβάλλει η βαθιά ενσυναίσθηση που καλλιέργησε ταξιδεύοντας στον κόσμο μέσα από τις εκπομπές του. Ο «Χεμινγουέι της γαστρονομίας», όπως τον αποκάλεσε ο ’γγλος σεφ Μάρκο Πιερ Γουάιτ, ξαναζεί σε αυτές τις σελίδες.
Η σειρά Η τελευταία συνέντευξη και άλλες συζητήσεις συγκεντρώνει εμβληματικές συνομιλίες με κορυφαίες προσωπικότητες από κάθε χώρο: συγγραφείς, στοχαστές, αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικούς από τα πρώτα τους βήματα μέχρι την τελευταία τους συνέντευξη. Μέσα από τις σελίδες κάθε τόμου αποκαλύπτεται η ανθρώπινη διάσταση πίσω από τη δημόσια εικόνα: ο εσωτερικός κόσμος, το χιούμορ, η οργή, η στοχαστικότητα, οι αδυναμίες και οι αλήθειες που δεν γράφτηκαν ποτέ στα επίσημα βιογραφικά. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που «μιλάνε για τελευταία φορά» περιλαμβάνονται ο Έρνεστ Χεμινγουέι και ο Αντονι Μπουρντέν, οι οποίοι ανοίγουν και τη σειρά, ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες, η Φρίντα Κάλο, ο Τζ. Ντ. Σάλιντζερ κ.ά.
Ο Αντονι Μπουρντέν μπορεί να υποβάθμιζε τις μαγειρικές του ικανότητες -αν και πολλοί διαφωνούσαν όμως ένα πράγμα το αναγνώριζε και ο ίδιος στον εαυτό του: ήταν γεννημένος αφηγητής. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο σε αυτή τη συλλογή ζωηρών συζητήσεων, όπου η οξυδέρκεια, το πάθος και το χιούμορ του ξεχειλίζουν. Είτε μιλά με έναν blogger, είτε απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό, είτε βρίσκεται απέναντι από έναν παρουσιαστή ειδήσεων, ο Μπουρντέν παραμένει αφοπλιστικά ειλικρινής και διορατικός - ειδικά όταν αγγίζει προσωπικά του θέματα, όπως οι εξαρτήσεις του, εκφράζει την άποψή του για τους γευσιγνώστες ή αναλύει τις πολιτικές και ιστορικές διαστάσεις του φαγητού. Πίσω από κάθε λέξη ξεπροβάλλει η βαθιά ενσυναίσθηση που καλλιέργησε ταξιδεύοντας στον κόσμο μέσα από τις εκπομπές του. Ο «Χεμινγουέι της γαστρονομίας», όπως τον αποκάλεσε ο ’γγλος σεφ Μάρκο Πιερ Γουάιτ, ξαναζεί σε αυτές τις σελίδες.
Η σειρά Η τελευταία συνέντευξη και άλλες συζητήσεις συγκεντρώνει εμβληματικές συνομιλίες με κορυφαίες προσωπικότητες από κάθε χώρο: συγγραφείς, στοχαστές, αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικούς από τα πρώτα τους βήματα μέχρι την τελευταία τους συνέντευξη. Μέσα από τις σελίδες κάθε τόμου αποκαλύπτεται η ανθρώπινη διάσταση πίσω από τη δημόσια εικόνα: ο εσωτερικός κόσμος, το χιούμορ, η οργή, η στοχαστικότητα, οι αδυναμίες και οι αλήθειες που δεν γράφτηκαν ποτέ στα επίσημα βιογραφικά. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που «μιλάνε για τελευταία φορά» περιλαμβάνονται ο Έρνεστ Χεμινγουέι και ο Αντονι Μπουρντέν, οι οποίοι ανοίγουν και τη σειρά, ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες, η Φρίντα Κάλο, ο Τζ. Ντ. Σάλιντζερ κ.ά.
ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣBKS.0081207BKS.0081207ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣΚατηγορία: ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ •ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ISBN: 978-618-5914-20-2 Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ Εκδοτικός οίκος: KEY BOOKS Σελίδες: 152 Διαστάσεις: 14Χ20, 5 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2025 Ο Αντονι Μπουρντέν μπορεί να υποβάθμιζε τις μαγειρικές του ικανότητες -αν και πολλοί διαφωνούσαν όμως ένα πράγμα το αναγνώριζε και ο ίδιος στον εαυτό του: ήταν γεννημένος αφηγητής. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο σε αυτή τη συλλογή ζωηρών συζητήσεων, όπου η οξυδέρκεια, το πάθος και το χιούμορ του ξεχειλίζουν. Είτε μιλά με έναν blogger, είτε απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό, είτε βρίσκεται απέναντι από έναν παρουσιαστή ειδήσεων, ο Μπουρντέν παραμένει αφοπλιστικά ειλικρινής και διορατικός - ειδικά όταν αγγίζει προσωπικά του θέματα, όπως οι εξαρτήσεις του, εκφράζει την άποψή του για τους γευσιγνώστες ή αναλύει τις πολιτικές και ιστορικές διαστάσεις του φαγητού. Πίσω από κάθε λέξη ξεπροβάλλει η βαθιά ενσυναίσθηση που καλλιέργησε ταξιδεύοντας στον κόσμο μέσα από τις εκπομπές του. Ο «Χεμινγουέι της γαστρονομίας», όπως τον αποκάλεσε ο ’γγλος σεφ Μάρκο Πιερ Γουάιτ, ξαναζεί σε αυτές τις σελίδες. Η σειρά Η τελευταία συνέντευξη και άλλες συζητήσεις συγκεντρώνει εμβληματικές συνομιλίες με κορυφαίες προσωπικότητες από κάθε χώρο: συγγραφείς, στοχαστές, αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικούς από τα πρώτα τους βήματα μέχρι την τελευταία τους συνέντευξη. Μέσα από τις σελίδες κάθε τόμου αποκαλύπτεται η ανθρώπινη διάσταση πίσω από τη δημόσια εικόνα: ο εσωτερικός κόσμος, το χιούμορ, η οργή, η στοχαστικότητα, οι αδυναμίες και οι αλήθειες που δεν γράφτηκαν ποτέ στα επίσημα βιογραφικά. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που «μιλάνε για τελευταία φορά» περιλαμβάνονται ο Έρνεστ Χεμινγουέι και ο Αντονι Μπουρντέν, οι οποίοι ανοίγουν και τη σειρά, ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες, η Φρίντα Κάλο, ο Τζ. Ντ. Σάλιντζερ κ.ά. ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΠληροφορίεςΡυθμίσειςΑπόρριψηΑποδοχή
Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.
Αποθήκευση