Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 
 
 
   
 
ximeia trofimon photo

ximeia trofimon photo


ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

BKS.0192054          
ΚατηγορίαΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΥποκατηγορίαΧΗΜΕΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από30.00 €
μόνο27.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-952-2
Συγγραφέας: ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 408
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014

  • Ποιο είναι το pH του ελαιόλαδου;
  • Τι είναι τα γαλακτώματα;
  • Πώς τα λιποειδή αναστέλλουν την καρδιοπάθεια;

    Μερικά ερωτήματα που δείχνουν τη μαγεία και την πολυπλοκότητα της Χημείας Τροφίμων, του κλάδου της Χημείας που μελετά το τρόφιμο και εν τέλει μάς προσφέρει τόσο το «ζην» όσο και το «ευ ζην» μας. Το σύγγραμμα αυτό καλύπτει, όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, το αντικείμενο της Χημείας Τροφίμων, παρέχοντας πληροφορίες και επιστημονικά δεδομένα για τα θρεπτικά συστατικά που είναι χρήσιμα για τη διατροφή του ανθρώπου και πώς αυτά μεταβάλλονται από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

    Το βιβλίο τούτο δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει εγκυκλοπαίδεια αλλά να θίξει σύγχρονα θέματα της Χημείας Τροφίμων μέσα από παραδείγματα σύγχρονης εφαρμοσμένης έρευνας, πίνακες και σχήματα ως μια συνοπτική και συνάμα μεστή παρουσίαση των πιο σημαντικών θεμάτων της Χημείας Τροφίμων.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

    Last viewed
    ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (BKS.0192054)
    ximeia trofimon photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    30.00 € -10% = 27.00
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    ISBN: 978-960-351-952-2
    Συγγραφέας: ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
    Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
    Σελίδες: 408
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτώβριος 2014


    • Ποιο είναι το pH του ελαιόλαδου;
    • Τι είναι τα γαλακτώματα;
    • Πώς τα λιποειδή αναστέλλουν την καρδιοπάθεια;

    Μερικά ερωτήματα που δείχνουν τη μαγεία και την πολυπλοκότητα της Χημείας Τροφίμων, του κλάδου της Χημείας που μελετά το τρόφιμο και εν τέλει μάς προσφέρει τόσο το «ζην» όσο και το «ευ ζην» μας. Το σύγγραμμα αυτό καλύπτει, όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, το αντικείμενο της Χημείας Τροφίμων, παρέχοντας πληροφορίες και επιστημονικά δεδομένα για τα θρεπτικά συστατικά που είναι χρήσιμα για τη διατροφή του ανθρώπου και πώς αυτά μεταβάλλονται από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

    Το βιβλίο τούτο δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει εγκυκλοπαίδεια αλλά να θίξει σύγχρονα θέματα της Χημείας Τροφίμων μέσα από παραδείγματα σύγχρονης εφαρμοσμένης έρευνας, πίνακες και σχήματα ως μια συνοπτική και συνάμα μεστή παρουσίαση των πιο σημαντικών θεμάτων της Χημείας Τροφίμων.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ BKS.0192054 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΡΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
    24.3 ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ


    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials