Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
 
 
 
   
 
syntiritika sta trofima photo

syntiritika sta trofima photo


ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

BKS.0420106          
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από15.00 €
μόνο13.50 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-587-006-5
Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΔΜΟΣ
Σελίδες: 272
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2015

ΕΥΖΩΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ;

Όλοι γνωρίζουν την ύπαρξη των αριθμών Ε στις τροφές, αλλά λίγοι ξέρουν τι είναι αυτές οι ουσίες και ποια η επίδρασή τους στην ανθρώπινη υγεία.

Κάθε συσκευασμένη τροφή σήμερα περιέχει έναν μεγάλο κατάλογο από συντηρητικά, χρωστικές, γευστικά συστατικά, γαλακτωματοποιητές και πολλά άλλα. Υπάρχουν περισσότερα από 3.000 πρόσθετα τροφίμων. Πρόσθετα που συνδέονται με τον καρκίνο - η βουτυροϋδροξυανισόλη (BHA), το βουτυλιωμένο υδροξυτολουόλιο (BHT), ο γαλλικός προπουλεστέρας (propyl gallate), τα trans λιπαρά (υδρογονωμένα φυτικά έλαια), η ασπαρτάμη, το βρωμικό κάλιο (potassium bromate) και άλλα πολλά - βρίσκονται σε αμέτρητα προϊόντα, από αρτοπαρασκευάσματα φούρνου και τσίχλες μέχρι βάση σούπας κοτόπουλου, δημητριακά, παρασκευάσματα κρεάτων, φυτικά έλαια και πατατάκια.

31 τροφικά πρόσθετα έχουν φανεί ότι είναι ξενοοιστρογόνα, δηλαδή μιμούνται τα οιστρογόνα και έχουν συνδεθεί με μειωμένους αριθμούς σπέρματος και αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού. Οι βαφές τροφίμων και διάφορα συντηρητικά που βρίσκονται σε πολλά αναψυκτικά και σάλτσες για σαλάτες μπορούν να προκαλέσουν στα παιδιά σας υπερκινητικότητα, αλλεργίες και πιθανόν καρκίνο. Το αλουμίνιο, που συχνά προστίθεται στις τροφές, μπορεί να προκαλέσει νόσο του Αλτσχάιμερ. Τα νιτρώδη άλατα στα αλλαντικά μπορούν να προκαλέσουν λευχαιμία στα παιδιά. Διάφορα συντηρητικά μπορούν να προκαλέσουν ημικρανίες.

Δεν είναι όλα τα Ε των τροφίμων επικίνδυνα. Το βιβλίο αυτό σας πληροφορεί ποια από τα πρόσθετα τροφίμων είναι επικίνδυνα και τι να κάνετε, για να τρώτε υγιεινές τροφές χωρίς επικίνδυνα συντηρητικά. Το βιβλίο αυτό πρέπει να διαβαστεί από όλους, όσοι θέλουν να τρέφονται με μια υγιεινή διατροφή.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (BKS.0420106)
syntiritika sta trofima photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
15.00 € -10% = 13.50
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-587-006-5
Συγγραφέας: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΔΜΟΣ
Σελίδες: 272
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2015

ΕΥΖΩΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ;

Όλοι γνωρίζουν την ύπαρξη των αριθμών Ε στις τροφές, αλλά λίγοι ξέρουν τι είναι αυτές οι ουσίες και ποια η επίδρασή τους στην ανθρώπινη υγεία.

Κάθε συσκευασμένη τροφή σήμερα περιέχει έναν μεγάλο κατάλογο από συντηρητικά, χρωστικές, γευστικά συστατικά, γαλακτωματοποιητές και πολλά άλλα. Υπάρχουν περισσότερα από 3.000 πρόσθετα τροφίμων. Πρόσθετα που συνδέονται με τον καρκίνο - η βουτυροϋδροξυανισόλη (BHA), το βουτυλιωμένο υδροξυτολουόλιο (BHT), ο γαλλικός προπουλεστέρας (propyl gallate), τα trans λιπαρά (υδρογονωμένα φυτικά έλαια), η ασπαρτάμη, το βρωμικό κάλιο (potassium bromate) και άλλα πολλά - βρίσκονται σε αμέτρητα προϊόντα, από αρτοπαρασκευάσματα φούρνου και τσίχλες μέχρι βάση σούπας κοτόπουλου, δημητριακά, παρασκευάσματα κρεάτων, φυτικά έλαια και πατατάκια.

31 τροφικά πρόσθετα έχουν φανεί ότι είναι ξενοοιστρογόνα, δηλαδή μιμούνται τα οιστρογόνα και έχουν συνδεθεί με μειωμένους αριθμούς σπέρματος και αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού. Οι βαφές τροφίμων και διάφορα συντηρητικά που βρίσκονται σε πολλά αναψυκτικά και σάλτσες για σαλάτες μπορούν να προκαλέσουν στα παιδιά σας υπερκινητικότητα, αλλεργίες και πιθανόν καρκίνο. Το αλουμίνιο, που συχνά προστίθεται στις τροφές, μπορεί να προκαλέσει νόσο του Αλτσχάιμερ. Τα νιτρώδη άλατα στα αλλαντικά μπορούν να προκαλέσουν λευχαιμία στα παιδιά. Διάφορα συντηρητικά μπορούν να προκαλέσουν ημικρανίες.

Δεν είναι όλα τα Ε των τροφίμων επικίνδυνα. Το βιβλίο αυτό σας πληροφορεί ποια από τα πρόσθετα τροφίμων είναι επικίνδυνα και τι να κάνετε, για να τρώτε υγιεινές τροφές χωρίς επικίνδυνα συντηρητικά. Το βιβλίο αυτό πρέπει να διαβαστεί από όλους, όσοι θέλουν να τρέφονται με μια υγιεινή διατροφή.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ BKS.0420106 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
12.15 ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials