Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
 
 
 
   
 
stoixeia ampeloyrgias kai oinologias photo

stoixeia ampeloyrgias kai oinologias photo


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

BKS.0417507          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΠΟΤΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από12.23 €
μόνο11.01 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-411-360-7
Συγγραφέας: ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 136
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με αφορμή την ανάγκη να παρουσιάσουμε ένα κείμενο που θα αναφέρεται και θα εξετάζει τις διάφορες μεθόδους οινοποιίας, αλλά ταυτόχρονα θα συνδυάζει την πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη γύρω από το φυτό ''αμπέλι'' και το φαινόμενο ''παραγωγής οίνου''.

Το βιβλίο χωρίζεται σε επιμέρους κεφάλαια. Ξεκινώντας από την μελέτη της πηγής προέλευσης του οίνου, δηλαδή το αμπέλι, και περνώντας στους τρόπους επεξεργασίας του προϊόντος του - σταφυλές - φτάνουμε στο τελικό προϊόν - τον οίνο - και μελετάμε τα διάφορα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, που το φέρουν σε προϊόν ανωτέρας ποιότητας.

Ελπίζουμε τα κείμενα αυτά να βοηθήσουν τον αναγνώστη να κατανοήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το βιολογικό φαινόμενο της παραγωγής οίνου.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (BKS.0417507)
stoixeia ampeloyrgias kai oinologias photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
12.23 € -10% = 11.01
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-411-360-7
Συγγραφέας: ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 136
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με αφορμή την ανάγκη να παρουσιάσουμε ένα κείμενο που θα αναφέρεται και θα εξετάζει τις διάφορες μεθόδους οινοποιίας, αλλά ταυτόχρονα θα συνδυάζει την πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη γύρω από το φυτό ''αμπέλι'' και το φαινόμενο ''παραγωγής οίνου''.

Το βιβλίο χωρίζεται σε επιμέρους κεφάλαια. Ξεκινώντας από την μελέτη της πηγής προέλευσης του οίνου, δηλαδή το αμπέλι, και περνώντας στους τρόπους επεξεργασίας του προϊόντος του - σταφυλές - φτάνουμε στο τελικό προϊόν - τον οίνο - και μελετάμε τα διάφορα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, που το φέρουν σε προϊόν ανωτέρας ποιότητας.

Ελπίζουμε τα κείμενα αυτά να βοηθήσουν τον αναγνώστη να κατανοήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το βιολογικό φαινόμενο της παραγωγής οίνου.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ BKS.0417507 ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΡΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
9.91 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials