To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
 
 
 
   
 
syntages kai istories photo

syntages kai istories photo


ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

BKS.0200067      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 960-721-356-4
Συγγραφέας: ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ
Εκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σελίδες: 208
Ημερομηνία Έκδοσης: 1993

ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Το βασικό υλικό του βιβλίου αυτού έχει γραφτεί για τη στήλη "Κουβέντες του Τραπεζιού", που δημοσιεύεται κάθε βδομάδα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Οι συνταγές που διάλεξα να περιλάβω είναι εκείνες που τις μαγειρεύω συχνά ή θα μου έκανε κέφι να φάω. Έτσι, θα δείτε, για παράδειγμα, πως έχω λιγότερα φαγητά με κρέας και πολύ περισσότερα με λαχανικά, μια και ποτέ δεν μαγειρεύω κρέας περισσότερο από μια-δυο φορές τη βδομάδα. Κάτω από κάθε συνταγή θα βρείτε μια πρόταση για το είδος του κρασιού που συνδυάζεται καλύτερα με το κάθε φαγητό ή γλυκό. Το δύσκολο έργο του παντρέματος φαγητού και κρασιού ανέλαβαν οι οινολόγοι Γιάννης Παρασκευόπουλος και Αλέξανδρος Μεγαπάνος, μια και εγώ είμαι ακόμα μαθητευόμενη στον τομέα αυτό. Στα κομμάτια που προηγούνται από κάθε ενότητα συνταγών συγκέντρωσα πληροφορίες -χρήσιμες και άχρηστες- για την καταγωγή, την εξέλιξη, τη χρήση διαφόρων πρώτων υλών, αλλά και αναζητήσεις για τις ρίζες σύγχρονων φαγητών, που συχνά μας οδηγούν στην κλασική ή τη ρωμαϊκή εποχή. Τα κομμάτια αυτά έχουν γραφτεί για να διαβάζονται και από κείνους που δεν έχουν καμιά διάθεση να μαγειρέψουν, αλλά σίγουρα θα τα εκτιμήσουν περισσότερο οι... ανήσυχοι μάγειρες, έστω κι αν μπαίνουν στην κουζίνα μόνο το σαββατοκύριακο.

Αγλαΐα Κρεμέζη.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (BKS.0200067)
syntages kai istories photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 960-721-356-4
Συγγραφέας: ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ
Εκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σελίδες: 208
Ημερομηνία Έκδοσης: 1993

ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Το βασικό υλικό του βιβλίου αυτού έχει γραφτεί για τη στήλη "Κουβέντες του Τραπεζιού", που δημοσιεύεται κάθε βδομάδα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Οι συνταγές που διάλεξα να περιλάβω είναι εκείνες που τις μαγειρεύω συχνά ή θα μου έκανε κέφι να φάω. Έτσι, θα δείτε, για παράδειγμα, πως έχω λιγότερα φαγητά με κρέας και πολύ περισσότερα με λαχανικά, μια και ποτέ δεν μαγειρεύω κρέας περισσότερο από μια-δυο φορές τη βδομάδα. Κάτω από κάθε συνταγή θα βρείτε μια πρόταση για το είδος του κρασιού που συνδυάζεται καλύτερα με το κάθε φαγητό ή γλυκό. Το δύσκολο έργο του παντρέματος φαγητού και κρασιού ανέλαβαν οι οινολόγοι Γιάννης Παρασκευόπουλος και Αλέξανδρος Μεγαπάνος, μια και εγώ είμαι ακόμα μαθητευόμενη στον τομέα αυτό. Στα κομμάτια που προηγούνται από κάθε ενότητα συνταγών συγκέντρωσα πληροφορίες -χρήσιμες και άχρηστες- για την καταγωγή, την εξέλιξη, τη χρήση διαφόρων πρώτων υλών, αλλά και αναζητήσεις για τις ρίζες σύγχρονων φαγητών, που συχνά μας οδηγούν στην κλασική ή τη ρωμαϊκή εποχή. Τα κομμάτια αυτά έχουν γραφτεί για να διαβάζονται και από κείνους που δεν έχουν καμιά διάθεση να μαγειρέψουν, αλλά σίγουρα θα τα εκτιμήσουν περισσότερο οι... ανήσυχοι μάγειρες, έστω κι αν μπαίνουν στην κουζίνα μόνο το σαββατοκύριακο.

Αγλαΐα Κρεμέζη.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ BKS.0200067 BKS.0200067 ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 960-721-356-4 Συγγραφέας: ΚΡΕΜΕΖΗ ΑΓΛΑΪΑ Εκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑ Σελίδες: 208 Ημερομηνία Έκδοσης: 1993 ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ Το βασικό υλικό του βιβλίου αυτού έχει γραφτεί για τη στήλη "Κουβέντες του Τραπεζιού", που δημοσιεύεται κάθε βδομάδα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Οι συνταγές που διάλεξα να περιλάβω είναι εκείνες που τις μαγειρεύω συχνά ή θα μου έκανε κέφι να φάω. Έτσι, θα δείτε, για παράδειγμα, πως έχω λιγότερα φαγητά με κρέας και πολύ περισσότερα με λαχανικά, μια και ποτέ δεν μαγειρεύω κρέας περισσότερο από μια-δυο φορές τη βδομάδα. Κάτω από κάθε συνταγή θα βρείτε μια πρόταση για το είδος του κρασιού που συνδυάζεται καλύτερα με το κάθε φαγητό ή γλυκό. Το δύσκολο έργο του παντρέματος φαγητού και κρασιού ανέλαβαν οι οινολόγοι Γιάννης Παρασκευόπουλος και Αλέξανδρος Μεγαπάνος, μια και εγώ είμαι ακόμα μαθητευόμενη στον τομέα αυτό. Στα κομμάτια που προηγούνται από κάθε ενότητα συνταγών συγκέντρωσα πληροφορίες -χρήσιμες και άχρηστες- για την καταγωγή, την εξέλιξη, τη χρήση διαφόρων πρώτων υλών, αλλά και αναζητήσεις για τις ρίζες σύγχρονων φαγητών, που συχνά μας οδηγούν στην κλασική ή τη ρωμαϊκή εποχή. Τα κομμάτια αυτά έχουν γραφτεί για να διαβάζονται και από κείνους που δεν έχουν καμιά διάθεση να μαγειρέψουν, αλλά σίγουρα θα τα εκτιμήσουν περισσότερο οι... ανήσυχοι μάγειρες, έστω κι αν μπαίνουν στην κουζίνα μόνο το σαββατοκύριακο. Αγλαΐα Κρεμέζη.
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή