Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α
 
 
 
   
 
proseggisi sto ygieino trofimo zoikis proeleysis tomos a photo

proseggisi sto ygieino trofimo zoikis proeleysis tomos a photo


ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α

BKS.0417086          
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από30.14 €
μόνο27.13 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-411-524-3
Συγγραφέας: ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 279
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που απευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.

Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κρέατος στην ανθρώπινη διατροφή, για τις διάφορες ασθένειες των ζώων και τι κίνδυνο αποτελούν για τον άνθρωπο, για τη συντήρηση των τροφίμων αυτών, για την καταλληλότητα του κρέατος των πουλερικών, για τα πρόσθετα των τροφίμων (τα γνωστά Ε) και πολλά άλλα.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α (BKS.0417086)
proseggisi sto ygieino trofimo zoikis proeleysis tomos a photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
30.14 € -10% = 27.13
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-411-524-3
Συγγραφέας: ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 279
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που απευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.

Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κρέατος στην ανθρώπινη διατροφή, για τις διάφορες ασθένειες των ζώων και τι κίνδυνο αποτελούν για τον άνθρωπο, για τη συντήρηση των τροφίμων αυτών, για την καταλληλότητα του κρέατος των πουλερικών, για τα πρόσθετα των τροφίμων (τα γνωστά Ε) και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α BKS.0417086 ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
24.42 ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials