To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 
 
 
   
 
egxeiridio mageirikis texnis photo

egxeiridio mageirikis texnis photo


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

BKS.0631036      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
μόνο28.01 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-93-9474-1
Συγγραφέας: ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 21Χ28
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2014

Ο Στέφανος Χειλαδάκης προερχόμενος από τον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά με εμπειρία σε κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρουσιάζει, με τρόπο μεθοδικό και σε απλά βήματα, τα βασικά στοιχεία της μαγειρικής, με σκοπό το περιεχόμενο να γίνεται εύκολα κατανοητό στον αναγνώστη, χωρίς περιττά στοιχεία. Το Εγχειρίδιο Μαγειρικής περιλαμβάνει την ορολογία, τις τεχνικές και τους τρόπους παρασκευής των βασικών συνταγών, με «εκπαιδευτική» δομή, σε πίνακες και σχεδιαγράμματα. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει εύκολα και ο εκπαιδευτικός να οργανώσει καλύτερα τη δομή και το περιεχόμενο του μαθήματός του.

Το βιβλίο εμπεριέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται ένας μελλοντικός επαγγελματίας - πριν «εισέλθει» στον χώρο της κουζίνας - αλλά και όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν τα σωστά βασικά στοιχεία μαγειρικής, να διευρύνουν ή να τελειοποιήσουν όσα ήδη γνωρίζουν. Με βάση τις τεχνικές και τις πληροφορίες που θα βρει στις σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με την μαγειρική σωστά και με ασφάλεια και να επεκτείνει τις γνώσεις του, προχωρώντας σε πιο εξειδικευμένα αναγνώσματα που μέχρι σήμερα φαίνονταν «δυσνόητα».

Η εκπαίδευση ενός μελλοντικού επαγγελματία της κουζίνας βασίζεται στη μεθοδική πρακτική άσκηση η οποία, συμβαδίζει με την ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση. Το ίδιο το αντικείμενο της μαγειρικής απαιτεί μία σωστά δομημένη γνώση των αρχών της μαγειρικής, με στόχο την άρτια προετοιμασία για τον χώρο της κουζίνας.

Ένα «εγχειρίδιο - χρήσιμο εργαλείο» για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της μαγειρικής.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (BKS.0631036)
egxeiridio mageirikis texnis photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
28.01 €
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-93-9474-1
Συγγραφέας: ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 21Χ28
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2014

Ο Στέφανος Χειλαδάκης προερχόμενος από τον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά με εμπειρία σε κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρουσιάζει, με τρόπο μεθοδικό και σε απλά βήματα, τα βασικά στοιχεία της μαγειρικής, με σκοπό το περιεχόμενο να γίνεται εύκολα κατανοητό στον αναγνώστη, χωρίς περιττά στοιχεία. Το Εγχειρίδιο Μαγειρικής περιλαμβάνει την ορολογία, τις τεχνικές και τους τρόπους παρασκευής των βασικών συνταγών, με «εκπαιδευτική» δομή, σε πίνακες και σχεδιαγράμματα. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει εύκολα και ο εκπαιδευτικός να οργανώσει καλύτερα τη δομή και το περιεχόμενο του μαθήματός του.

Το βιβλίο εμπεριέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται ένας μελλοντικός επαγγελματίας - πριν «εισέλθει» στον χώρο της κουζίνας - αλλά και όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν τα σωστά βασικά στοιχεία μαγειρικής, να διευρύνουν ή να τελειοποιήσουν όσα ήδη γνωρίζουν. Με βάση τις τεχνικές και τις πληροφορίες που θα βρει στις σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με την μαγειρική σωστά και με ασφάλεια και να επεκτείνει τις γνώσεις του, προχωρώντας σε πιο εξειδικευμένα αναγνώσματα που μέχρι σήμερα φαίνονταν «δυσνόητα».

Η εκπαίδευση ενός μελλοντικού επαγγελματία της κουζίνας βασίζεται στη μεθοδική πρακτική άσκηση η οποία, συμβαδίζει με την ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση. Το ίδιο το αντικείμενο της μαγειρικής απαιτεί μία σωστά δομημένη γνώση των αρχών της μαγειρικής, με στόχο την άρτια προετοιμασία για τον χώρο της κουζίνας.

Ένα «εγχειρίδιο - χρήσιμο εργαλείο» για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της μαγειρικής.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ BKS.0631036 BKS.0631036 ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-93-9474-1 Συγγραφέας: ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Σελίδες: 256 Διαστάσεις: 21Χ28 Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2014 Ο Στέφανος Χειλαδάκης προερχόμενος από τον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά με εμπειρία σε κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρουσιάζει, με τρόπο μεθοδικό και σε απλά βήματα, τα βασικά στοιχεία της μαγειρικής, με σκοπό το περιεχόμενο να γίνεται εύκολα κατανοητό στον αναγνώστη, χωρίς περιττά στοιχεία. Το Εγχειρίδιο Μαγειρικής περιλαμβάνει την ορολογία, τις τεχνικές και τους τρόπους παρασκευής των βασικών συνταγών, με «εκπαιδευτική» δομή, σε πίνακες και σχεδιαγράμματα. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει εύκολα και ο εκπαιδευτικός να οργανώσει καλύτερα τη δομή και το περιεχόμενο του μαθήματός του. Το βιβλίο εμπεριέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται ένας μελλοντικός επαγγελματίας - πριν «εισέλθει» στον χώρο της κουζίνας - αλλά και όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν τα σωστά βασικά στοιχεία μαγειρικής, να διευρύνουν ή να τελειοποιήσουν όσα ήδη γνωρίζουν. Με βάση τις τεχνικές και τις πληροφορίες που θα βρει στις σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με την μαγειρική σωστά και με ασφάλεια και να επεκτείνει τις γνώσεις του, προχωρώντας σε πιο εξειδικευμένα αναγνώσματα που μέχρι σήμερα φαίνονταν «δυσνόητα». Η εκπαίδευση ενός μελλοντικού επαγγελματία της κουζίνας βασίζεται στη μεθοδική πρακτική άσκηση η οποία, συμβαδίζει με την ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση. Το ίδιο το αντικείμενο της μαγειρικής απαιτεί μία σωστά δομημένη γνώση των αρχών της μαγειρικής, με στόχο την άρτια προετοιμασία για τον χώρο της κουζίνας. Ένα «εγχειρίδιο - χρήσιμο εργαλείο» για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της μαγειρικής.
28.01
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή