To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Παιδική Βιβλιοθήκη > ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ
 
 
 
   
 
apo to stari sto psomi photo

apo to stari sto psomi photo


ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

BKS.0395195      
ΚατηγορίαΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΥποκατηγορίαΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.12.60 €
μόνο11.34 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-368-468-8
Συγγραφέας: ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εκδοτικός οίκος: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Σελίδες: 48
Διαστάσεις: 21Χ26
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2010

  • Πότε καλλιεργήθηκε το σιτάρι για πρώτη φορά;
  • Πόσα είδη δημητριακών υπάρχουν;
  • Τι είναι η δοκάνη και η πινακωτή;
  • Πώς φουσκώνει το ζυμάρι;
  • Τι είναι η τσιαπάτα και η τορτίγια;
  • Πότε η έλλειψη σιταριού και ψωμιού αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα επανάστασης;

    Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Ερευνητές θα σε βοηθήσει να μάθεις τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις. Ανακάλυψε την ιστορία του σιταριού και του ψωμιού από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας. Κάνε την ανατομία ενός σπόρου σιταριού, αλλά μάθε και τους συγγενείς του: το κριθάρι, τη σίκαλη, τη βρόμη, το καλαμπόκι. Γνώρισε όλη τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού από το χωράφι έως το φούρνο: το όργωμα, η σπορά, ο θερισμός, το αλώνισμα, το άλεσμα, το ζύμωμα, το ψήσιμο. Πώς γινόταν στο παρελθόν, αλλά και πώς γίνεται σήμερα με τις σύγχρονες βιομηχανικές μεθόδους. Μάθε τα έθιμα που συνδέονται με το ψωμί στους λαούς όλου του κόσμου, δες όλα τα είδη ψωμιού, ανακάλυψε τη διατροφική του σημασία και φτιάξε το δικό σου με μια απλή και εύκολη συνταγή.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

    Last viewed
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ (BKS.0395195)
    apo to stari sto psomi photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 12.60 € μόνο 11.34
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
    ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

    ISBN: 978-960-368-468-8
    Συγγραφέας: ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
    Εκδοτικός οίκος: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
    Σελίδες: 48
    Διαστάσεις: 21Χ26
    Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2010


    • Πότε καλλιεργήθηκε το σιτάρι για πρώτη φορά;
    • Πόσα είδη δημητριακών υπάρχουν;
    • Τι είναι η δοκάνη και η πινακωτή;
    • Πώς φουσκώνει το ζυμάρι;
    • Τι είναι η τσιαπάτα και η τορτίγια;
    • Πότε η έλλειψη σιταριού και ψωμιού αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα επανάστασης;

    Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Ερευνητές θα σε βοηθήσει να μάθεις τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις. Ανακάλυψε την ιστορία του σιταριού και του ψωμιού από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας. Κάνε την ανατομία ενός σπόρου σιταριού, αλλά μάθε και τους συγγενείς του: το κριθάρι, τη σίκαλη, τη βρόμη, το καλαμπόκι. Γνώρισε όλη τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού από το χωράφι έως το φούρνο: το όργωμα, η σπορά, ο θερισμός, το αλώνισμα, το άλεσμα, το ζύμωμα, το ψήσιμο. Πώς γινόταν στο παρελθόν, αλλά και πώς γίνεται σήμερα με τις σύγχρονες βιομηχανικές μεθόδους. Μάθε τα έθιμα που συνδέονται με το ψωμί στους λαούς όλου του κόσμου, δες όλα τα είδη ψωμιού, ανακάλυψε τη διατροφική του σημασία και φτιάξε το δικό σου με μια απλή και εύκολη συνταγή.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ BKS.0395195 BKS.0395195 ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ •ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ISBN: 978-960-368-468-8 Συγγραφέας: ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ Εκδοτικός οίκος: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Σελίδες: 48 Διαστάσεις: 21Χ26 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2010 • Πότε καλλιεργήθηκε το σιτάρι για πρώτη φορά; • Πόσα είδη δημητριακών υπάρχουν; • Τι είναι η δοκάνη και η πινακωτή;• Πώς φουσκώνει το ζυμάρι; • Τι είναι η τσιαπάτα και η τορτίγια; • Πότε η έλλειψη σιταριού και ψωμιού αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα επανάστασης; Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Ερευνητές θα σε βοηθήσει να μάθεις τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις. Ανακάλυψε την ιστορία του σιταριού και του ψωμιού από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας. Κάνε την ανατομία ενός σπόρου σιταριού, αλλά μάθε και τους συγγενείς του: το κριθάρι, τη σίκαλη, τη βρόμη, το καλαμπόκι. Γνώρισε όλη τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού από το χωράφι έως το φούρνο: το όργωμα, η σπορά, ο θερισμός, το αλώνισμα, το άλεσμα, το ζύμωμα, το ψήσιμο. Πώς γινόταν στο παρελθόν, αλλά και πώς γίνεται σήμερα με τις σύγχρονες βιομηχανικές μεθόδους. Μάθε τα έθιμα που συνδέονται με το ψωμί στους λαούς όλου του κόσμου, δες όλα τα είδη ψωμιού, ανακάλυψε τη διατροφική του σημασία και φτιάξε το δικό σου με μια απλή και εύκολη συνταγή.
    10.21
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή