To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ Ι
 
 
 
   
 
texnologia artopoiias zaxaroplastikis gia artopoioys kai zaxaroplastes i photo

texnologia artopoiias zaxaroplastikis gia artopoioys kai zaxaroplastes i photo


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ Ι

BKS.0615026      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.20.10 €
μόνο18.09 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-331-423-3
Συγγραφέας: ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ
Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
Σελίδες: 145
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.

Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

  • ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ
    Σταρένιο Ψωμί
    Μικρού Μεγέθους Αρτοσκευάσματα από Σιτάρι
    Παρασκευάσματα από Πολυτελείας από Ζυμάρι Σιταριού
    Ιδιαιτερότητες
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡΕΝΙΩΝ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
    'Αλευρα και Χοντραλεσμένα Παράγωγα
    Παράγωγα της ’λεσης Σταριού
    Η Διόγκωση των σταρένιων Ζυμαριών Μαγιάς
  • ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    Last viewed
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ Ι (BKS.0615026)
    texnologia artopoiias zaxaroplastikis gia artopoioys kai zaxaroplastes i photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 20.10 € μόνο 18.09
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
    ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    ISBN: 978-960-331-423-3
    Συγγραφέας: ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ
    Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ)
    Σελίδες: 145
    Διαστάσεις: 21Χ29
    Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009

    Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.

    Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
    • ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ
    Σταρένιο Ψωμί
    Μικρού Μεγέθους Αρτοσκευάσματα από Σιτάρι
    Παρασκευάσματα από Πολυτελείας από Ζυμάρι Σιταριού
    Ιδιαιτερότητες
    • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡΕΝΙΩΝ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
    'Αλευρα και Χοντραλεσμένα Παράγωγα
    Παράγωγα της ’λεσης Σταριού
    Η Διόγκωση των σταρένιων Ζυμαριών Μαγιάς
    • ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
    • ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ Ι BKS.0615026 BKS.0615026 ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-331-423-3 Συγγραφέας: ΣΚΙΛΝΤ ΕΓΚΟΝ Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) Σελίδες: 145 Διαστάσεις: 21Χ29 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2009 Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:• ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΤΑΡΙ Σταρένιο Ψωμί Μικρού Μεγέθους Αρτοσκευάσματα από Σιτάρι Παρασκευάσματα από Πολυτελείας από Ζυμάρι Σιταριού Ιδιαιτερότητες• ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡΕΝΙΩΝ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ 'Αλευρα και Χοντραλεσμένα Παράγωγα Παράγωγα της ’λεσης Σταριού Η Διόγκωση των σταρένιων Ζυμαριών Μαγιάς• ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ• ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
    16.28
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή