To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
 
 
 
   
 
taste the waste photo

taste the waste photo


TASTE THE WASTE

BKS.0125237      
ΚατηγορίαΜΕΛΕΤΕΣ
ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ στην κατηγορία ΜΕΛΕΤΕΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!

Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

14.41 €
Προτεινόμενη λιανική 18.01 €

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-04-4456-8
Συγγραφέας: ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Μετάφραση: ΚΡΑΟΥΖΕ ΑΝΤΡΕΑΣ
Σελίδες: 328
Διαστάσεις: 15Χ22,5
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

Τα μισά και πλέον από τα τρόφιμά μας καταλήγουν στα σκουπίδια. Μόνο στη Γερμανία πετιούνται κάθε χρόνο έως και 20 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων. Αν πετούσαμε λιγότερα, θα έπεφταν οι τιμές στις παγκόσμιες αγορές και θα υπήρχαν αρκετά για τους πεινασμένους του πλανήτη. Τα τρόφιμα που πετάμε στην Ευρώπη θα επαρκούσαν δύο φορές για να τραφούν οι άτυχοι συνάνθρωποί μας.

Όταν έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2010 η τηλεταινία Απ’ το ράφι στα σκουπίδια (Frisch ouf den Mull) του Valentin Thurn, η κρατική γερμανική τηλεόραση ARD σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Έπειτα από την έκδοση του παρόντος βιβλίου που συνέγραψαν ο Valentin Thrun και ο Stefan Kreutzberger καθώς και την προβολή του ντοκιμαντέρ Taste the Waste, ακολούθησαν καμπάνιες ευαισθητοποίησης από πλήθος καταναλωτικών ενώσεων.

Η άσκοπη σπατάλη τροφίμων είναι φυσικά ασυγχώρητη, το ίδιο όμως και η μοιρολατρική αντιμετώπιση του φαινομένου. Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να αναζητηθούν στους τοπικούς συνεταιρισμούς που φέρνουν σε άμεση επαφή τους αγρότες με τους καταναλωτές, καθώς και στην υγιεινή κουζίνα, που γνωρίζει πώς να εκμεταλλευτεί τα υπολείμματα του χθεσινού τραπεζιού.

Για τον Έλληνα αναγνώστη υπάρχουν στο τέλος του βιβλίου κάποιες ιστοσελίδες με πληροφορίες και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό, το οποίο έχει αρχίσει να συζητείται πλέον και στην ελληνική επικαιρότητα. Πόσο μάλλον τώρα, που η οικονομική συγκυρία μας αναγκάζει να κάνουμε μια πιο προσεκτική διαχείριση στα τρόφιμα και να στηρίζουμε την τοπική μας παραγωγή.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Last viewed
TASTE THE WASTE (BKS.0125237)
taste the waste photo
Κατόπιν παραγγελίας

Σταθερά Χαμηλές Τιμές!

Εδώ θα βρείτε κάθε μέρα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Wishlist
Share
14.41 €
Προτεινόμενη λιανική 18.01 €
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΜΕΛΕΤΕΣ
ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ στην κατηγορία ΜΕΛΕΤΕΣ

ISBN: 978-960-04-4456-8
Συγγραφέας: ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Μετάφραση: ΚΡΑΟΥΖΕ ΑΝΤΡΕΑΣ
Σελίδες: 328
Διαστάσεις: 15Χ22, 5
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

Τα μισά και πλέον από τα τρόφιμά μας καταλήγουν στα σκουπίδια. Μόνο στη Γερμανία πετιούνται κάθε χρόνο έως και 20 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων. Αν πετούσαμε λιγότερα, θα έπεφταν οι τιμές στις παγκόσμιες αγορές και θα υπήρχαν αρκετά για τους πεινασμένους του πλανήτη. Τα τρόφιμα που πετάμε στην Ευρώπη θα επαρκούσαν δύο φορές για να τραφούν οι άτυχοι συνάνθρωποί μας.

Όταν έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2010 η τηλεταινία Απ’ το ράφι στα σκουπίδια (Frisch ouf den Mull) του Valentin Thurn, η κρατική γερμανική τηλεόραση ARD σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Έπειτα από την έκδοση του παρόντος βιβλίου που συνέγραψαν ο Valentin Thrun και ο Stefan Kreutzberger καθώς και την προβολή του ντοκιμαντέρ Taste the Waste, ακολούθησαν καμπάνιες ευαισθητοποίησης από πλήθος καταναλωτικών ενώσεων.

Η άσκοπη σπατάλη τροφίμων είναι φυσικά ασυγχώρητη, το ίδιο όμως και η μοιρολατρική αντιμετώπιση του φαινομένου. Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να αναζητηθούν στους τοπικούς συνεταιρισμούς που φέρνουν σε άμεση επαφή τους αγρότες με τους καταναλωτές, καθώς και στην υγιεινή κουζίνα, που γνωρίζει πώς να εκμεταλλευτεί τα υπολείμματα του χθεσινού τραπεζιού.

Για τον Έλληνα αναγνώστη υπάρχουν στο τέλος του βιβλίου κάποιες ιστοσελίδες με πληροφορίες και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό, το οποίο έχει αρχίσει να συζητείται πλέον και στην ελληνική επικαιρότητα. Πόσο μάλλον τώρα, που η οικονομική συγκυρία μας αναγκάζει να κάνουμε μια πιο προσεκτική διαχείριση στα τρόφιμα και να στηρίζουμε την τοπική μας παραγωγή.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
TASTE THE WASTE BKS.0125237 BKS.0125237 ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ ΜΕΛΕΤΕΣ Κατηγορία: ΜΕΛΕΤΕΣ •ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ στην κατηγορία ΜΕΛΕΤΕΣ ISBN: 978-960-04-4456-8 Συγγραφέας: ΚΡΟΙΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΕΦΑΝ, ΤΟΥΡΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝ Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ Μετάφραση: ΚΡΑΟΥΖΕ ΑΝΤΡΕΑΣ Σελίδες: 328 Διαστάσεις: 15Χ22, 5 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάιος 2014 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Τα μισά και πλέον από τα τρόφιμά μας καταλήγουν στα σκουπίδια. Μόνο στη Γερμανία πετιούνται κάθε χρόνο έως και 20 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων. Αν πετούσαμε λιγότερα, θα έπεφταν οι τιμές στις παγκόσμιες αγορές και θα υπήρχαν αρκετά για τους πεινασμένους του πλανήτη. Τα τρόφιμα που πετάμε στην Ευρώπη θα επαρκούσαν δύο φορές για να τραφούν οι άτυχοι συνάνθρωποί μας. Όταν έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2010 η τηλεταινία Απ’ το ράφι στα σκουπίδια (Frisch ouf den Mull) του Valentin Thurn, η κρατική γερμανική τηλεόραση ARD σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Έπειτα από την έκδοση του παρόντος βιβλίου που συνέγραψαν ο Valentin Thrun και ο Stefan Kreutzberger καθώς και την προβολή του ντοκιμαντέρ Taste the Waste, ακολούθησαν καμπάνιες ευαισθητοποίησης από πλήθος καταναλωτικών ενώσεων. Η άσκοπη σπατάλη τροφίμων είναι φυσικά ασυγχώρητη, το ίδιο όμως και η μοιρολατρική αντιμετώπιση του φαινομένου. Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να αναζητηθούν στους τοπικούς συνεταιρισμούς που φέρνουν σε άμεση επαφή τους αγρότες με τους καταναλωτές, καθώς και στην υγιεινή κουζίνα, που γνωρίζει πώς να εκμεταλλευτεί τα υπολείμματα του χθεσινού τραπεζιού. Για τον Έλληνα αναγνώστη υπάρχουν στο τέλος του βιβλίου κάποιες ιστοσελίδες με πληροφορίες και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό, το οποίο έχει αρχίσει να συζητείται πλέον και στην ελληνική επικαιρότητα. Πόσο μάλλον τώρα, που η οικονομική συγκυρία μας αναγκάζει να κάνουμε μια πιο προσεκτική διαχείριση στα τρόφιμα και να στηρίζουμε την τοπική μας παραγωγή.
11.53
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή