ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: • Δειγματοληψία γάλακτος και γενικά για τον έλεγχο των γαλακτοκομικών προϊόντων, • Νωπό γάλα πριν την επεξεργασία, • Βασικός μηχανολογικός εξοπλισμός βιομηχανιών γάλακτος, • Τυποποίηση γάλακτος, • Θερμικά επεξεργασμένα γάλατα, • Καλλιέργειες και τρόπος προετοιμασίας τους, • Ζυμωμένα γάλατα ( γιαούρτι, βουτυρόγαλα), • Μηχανισμός πήξης του γάλακτος με πυτιά και ιδιότητες του πήγματος, • Τυριά, • Κρέμα γάλακτος και βούτυρο, • Αφυδατωμένο και μερικά αφυδατωμένο γάλα(σκόνη και συμπυκνωμένο), • Παγωτά, • Ασφάλεια και μικροβιολογικά κριτήρια των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΠληροφορίεςΡυθμίσειςΑπόρριψηΑποδοχή
Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.
Αποθήκευση