ISBN: 978-960-390-238-6 Συγγραφέας: ΤΖΩΡΑΚΟΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS Σελίδες: 248 Ημερομηνία Έκδοσης: 1999 Οι τεχνικές, οι μέθοδοι και οι διαδικασίες που παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο δεν είναι οι μοναδικές σε όλες τις περιπτώσεις. Όμως, αποτελούν παραδείγματα που μπορούν να βοηθήσουν στην κατανόηση τον ρόλου των προμηθειών στον κύκλο ελέγχου της επιχείρησης, στην κατανόηση τον ρόλου της εμπορευματογνωσίας στον κύκλο των προμηθειών και, επιπλέον, να θέσουν τις βάσεις στην ανάπτυξη τεχνικών και μεθόδων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης. Όλα, όσα αναλύονται στο παρόν βιβλίο, πρέπει να προσθέσω, δεν περιορίζονται μόνο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Έχουν εφαρμογή σε πολλούς τομείς όπως catering, ανεξάρτητες επιχειρήσεις εστιατορίων, λέσχες Κοινωφελών Ιδρυμάτων (νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γηροκομεία), παιδικές κατασκηνώσεις κ.ά., και ο αναγνώστης ανεξάρτητα αν είναι σπουδαστής, στέλεχος, ιδιοκτήτης ή απλός υπάλληλος, θα βρεί χρήσιμα στοιχεία, πιστεύω, για τον εμπλουτισμό των γνώσεων τον. Επίσης, θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω ότι καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε η παρουσίαση της ύλης και η ανάλυση των αρχών και διαδικασιών των προμηθειών και της εμπορευματογνωσίας να είναι κατανοητές και εύληπτες, με τη χρησιμοποίηση μεγάλου αριθμού πινάκων και σχεδιαγραμμάτων.
|