To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS
 
 
 
   
 
mathimata anatomias kai temaxismoy gia epaggelmaties chefs photo

mathimata anatomias kai temaxismoy gia epaggelmaties chefs photo


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS

BKS.0858002      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 960-87274-8-0
Συγγραφέας: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: LE MONDE
Σελίδες: 184
Διαστάσεις: 23x19
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το νέο μας βιβλίο Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs, έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων.

Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. Θα αποσαφηνίσετε τις διαφορές και τις ομοιότητες των διαφόρων ειδών, τόσο των υδροβίων όσο και των κρεάτων. Θα μπορέσετε να επιλέγετε με σιγουριά τα κατάλληλα τμήματα ενός σφαγίου ή ακόμα και το κατάλληλο είδος ενός κρέατος ή ψαριού για κάθε παρασκευή. Θα ενημερωθείτε για τις ισχύουσες διατάξεις καθώς και για τους κανονισμούς οι οποίοι ισχύουν στους επαγγελματικούς επισιτιστικούς χώρους.

Είχαμε την επιθυμία να εκδώσουμε ένα βιβλίο ανατομίας και τεμαχισμού για την μαγειρική τέχνη, γιατί γνωρίζαμε πόσο απαραίτητο είναι σε κάθε επαγγελματία της εστίασης. Η υποστήριξη που είχαμε από τον οργανισμό CMA και την εταιρία GIESSER MESSER, καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του καθηγητή Μαγειρικής και έμπειρου Chef κ. Αναστάσιου Δ. Αλεξιάδη, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την έκδοση, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεών μας.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος   (1 σχόλιο)
Βαθμολογία 10
Σύνολο ψήφων: 1 Σχολιάστε και ψηφίστε
Από χρήστη ΚΑΚΑΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Βαθμολογία 10 στις 10-05-2014
Απλά ένα από τα κορυφαία!!! Το έχω στη σχολή!!!!

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS (BKS.0858002)
mathimata anatomias kai temaxismoy gia epaggelmaties chefs photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 960-87274-8-0
Συγγραφέας: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: LE MONDE
Σελίδες: 184
Διαστάσεις: 23x19
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το νέο μας βιβλίο Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs, έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων.

Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. Θα αποσαφηνίσετε τις διαφορές και τις ομοιότητες των διαφόρων ειδών, τόσο των υδροβίων όσο και των κρεάτων. Θα μπορέσετε να επιλέγετε με σιγουριά τα κατάλληλα τμήματα ενός σφαγίου ή ακόμα και το κατάλληλο είδος ενός κρέατος ή ψαριού για κάθε παρασκευή. Θα ενημερωθείτε για τις ισχύουσες διατάξεις καθώς και για τους κανονισμούς οι οποίοι ισχύουν στους επαγγελματικούς επισιτιστικούς χώρους.

Είχαμε την επιθυμία να εκδώσουμε ένα βιβλίο ανατομίας και τεμαχισμού για την μαγειρική τέχνη, γιατί γνωρίζαμε πόσο απαραίτητο είναι σε κάθε επαγγελματία της εστίασης. Η υποστήριξη που είχαμε από τον οργανισμό CMA και την εταιρία GIESSER MESSER, καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του καθηγητή Μαγειρικής και έμπειρου Chef κ. Αναστάσιου Δ. Αλεξιάδη, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την έκδοση, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεών μας.

10/10 από 1 χρήστες
Από χρήστη ΚΑΚΑΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Βαθμολογία 10 - 10-05-2014
Απλά ένα από τα κορυφαία!!! Το έχω στη σχολή!!!!
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ CHEFS BKS.0858002 BKS.0858002 ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 960-87274-8-0 Συγγραφέας: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: LE MONDE Σελίδες: 184 Διαστάσεις: 23x19 Ημερομηνία Έκδοσης: 2003 Το νέο μας βιβλίο Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs, έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων. Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. Θα αποσαφηνίσετε τις διαφορές και τις ομοιότητες των διαφόρων ειδών, τόσο των υδροβίων όσο και των κρεάτων. Θα μπορέσετε να επιλέγετε με σιγουριά τα κατάλληλα τμήματα ενός σφαγίου ή ακόμα και το κατάλληλο είδος ενός κρέατος ή ψαριού για κάθε παρασκευή. Θα ενημερωθείτε για τις ισχύουσες διατάξεις καθώς και για τους κανονισμούς οι οποίοι ισχύουν στους επαγγελματικούς επισιτιστικούς χώρους. Είχαμε την επιθυμία να εκδώσουμε ένα βιβλίο ανατομίας και τεμαχισμού για την μαγειρική τέχνη, γιατί γνωρίζαμε πόσο απαραίτητο είναι σε κάθε επαγγελματία της εστίασης. Η υποστήριξη που είχαμε από τον οργανισμό CMA και την εταιρία GIESSER MESSER, καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του καθηγητή Μαγειρικής και έμπειρου Chef κ. Αναστάσιου Δ. Αλεξιάδη, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την έκδοση, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεών μας.
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή