ISBN: 960-87274-8-0 Συγγραφέας: ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: LE MONDE Σελίδες: 184 Διαστάσεις: 23x19 Ημερομηνία Έκδοσης: 2003 Το νέο μας βιβλίο Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs, έχει σκοπό να μεταδώσει τις σωστές μεθόδους αξιοποίησης και παρασκευής των υδροβίων και κρεάτων. Μέσα στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό και τα εργαλεία τεμαχισμού. Θα αποσαφηνίσετε τις διαφορές και τις ομοιότητες των διαφόρων ειδών, τόσο των υδροβίων όσο και των κρεάτων. Θα μπορέσετε να επιλέγετε με σιγουριά τα κατάλληλα τμήματα ενός σφαγίου ή ακόμα και το κατάλληλο είδος ενός κρέατος ή ψαριού για κάθε παρασκευή. Θα ενημερωθείτε για τις ισχύουσες διατάξεις καθώς και για τους κανονισμούς οι οποίοι ισχύουν στους επαγγελματικούς επισιτιστικούς χώρους. Είχαμε την επιθυμία να εκδώσουμε ένα βιβλίο ανατομίας και τεμαχισμού για την μαγειρική τέχνη, γιατί γνωρίζαμε πόσο απαραίτητο είναι σε κάθε επαγγελματία της εστίασης. Η υποστήριξη που είχαμε από τον οργανισμό CMA και την εταιρία GIESSER MESSER, καθώς και οι πλούσιες γνώσεις του καθηγητή Μαγειρικής και έμπειρου Chef κ. Αναστάσιου Δ. Αλεξιάδη, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την έκδοση, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεών μας.
|