To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ
 
 
 
   
 
kano to diko moy krasi photo

kano to diko moy krasi photo


ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ

BKS.0438009      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΠΟΤΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.12.01 €
μόνο9.61 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-7920-31-7
Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ
Σελίδες: 112
Διαστάσεις: 14x21
Ημερομηνία Έκδοσης: 1995

Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί το κρασί, για τον ιδανικό χώρο οινοποίησης.
Θα βρείτε ακόμη την επιλογή και τις φροντίδες των βαρελιών, τον τρόπο παραγωγής γλυκών, αφρωδών κρασιών και ρετσίνας, μια εισαγωγή στη γευσιγνωσία του κρασιού και για τις αναλύσεις του κρασιού.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται καταρχήν στους ανθρώπους, που θέλουν το καθημερινό κρασί τους με το μικρότερο κόστος. Σ αυτή την περίπτωση, οι απαιτήσεις είναι απλές και το βαρέλι παίζει τον απλό ρόλο του δοχείου οινοποίησης και διαφύλαξης του κρασιού.
Όμως, γίνεται και μια προσπάθεια να προσεγγιστεί η οινοποίηση για την παραγωγή κρασιών ποιότητας με τη βοήθεια του βαρελιού. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δρύινο βαρέλι ως το μοναδικό μέσο για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ (BKS.0438009)
kano to diko moy krasi photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 12.01 € μόνο 9.61
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 960-7920-31-7
Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ
Σελίδες: 112
Διαστάσεις: 14x21
Ημερομηνία Έκδοσης: 1995

Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί το κρασί, για τον ιδανικό χώρο οινοποίησης.
Θα βρείτε ακόμη την επιλογή και τις φροντίδες των βαρελιών, τον τρόπο παραγωγής γλυκών, αφρωδών κρασιών και ρετσίνας, μια εισαγωγή στη γευσιγνωσία του κρασιού και για τις αναλύσεις του κρασιού.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται καταρχήν στους ανθρώπους, που θέλουν το καθημερινό κρασί τους με το μικρότερο κόστος. Σ αυτή την περίπτωση, οι απαιτήσεις είναι απλές και το βαρέλι παίζει τον απλό ρόλο του δοχείου οινοποίησης και διαφύλαξης του κρασιού.
Όμως, γίνεται και μια προσπάθεια να προσεγγιστεί η οινοποίηση για την παραγωγή κρασιών ποιότητας με τη βοήθεια του βαρελιού. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δρύινο βαρέλι ως το μοναδικό μέσο για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΡΑΣΙ BKS.0438009 BKS.0438009 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 960-7920-31-7 Συγγραφέας: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΑΛΟΣ Σελίδες: 112 Διαστάσεις: 14x21 Ημερομηνία Έκδοσης: 1995 Στο μικρό αυτό βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνετε κρασί σε βαρέλι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Θα διαβάσετε για τις περιοχές της Ελλάδας που μπορείτε να προμηθευτείτε σταφύλια, τη χρήση του θειώδη ανυδρίτη και τη σημασία του στην οινοποίηση, την απολάσπωση πριν και μετά την αλκοολική ζύμωση, για τις ζύμες, για τη σημασία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού, για το οξυγόνο, το μεγάλο φίλο και εχθρό του κρασιού, για τα πλεονεκτήματα της εμφιάλωσης, για τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί το κρασί, για τον ιδανικό χώρο οινοποίησης. Θα βρείτε ακόμη την επιλογή και τις φροντίδες των βαρελιών, τον τρόπο παραγωγής γλυκών, αφρωδών κρασιών και ρετσίνας, μια εισαγωγή στη γευσιγνωσία του κρασιού και για τις αναλύσεις του κρασιού. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται καταρχήν στους ανθρώπους, που θέλουν το καθημερινό κρασί τους με το μικρότερο κόστος. Σ αυτή την περίπτωση, οι απαιτήσεις είναι απλές και το βαρέλι παίζει τον απλό ρόλο του δοχείου οινοποίησης και διαφύλαξης του κρασιού. Όμως, γίνεται και μια προσπάθεια να προσεγγιστεί η οινοποίηση για την παραγωγή κρασιών ποιότητας με τη βοήθεια του βαρελιού. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δρύινο βαρέλι ως το μοναδικό μέσο για την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.
7.69
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή