To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
 
 
 
   
 
i poiotita sto tsipoyro photo

i poiotita sto tsipoyro photo


Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

BKS.0417601      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΠΟΤΑ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 978-960-508-073-0
Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 225
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013

Η πρώτη ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία για το τσίπουρο με τη σχετική Νομοθεσία, τα συστατικά και τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται σ' αυτό, την απόσταξη και τη διαδικασία της παρασκευής του, τη γευσιγνωσία και τον συνδυασμό του με τις τροφές. Διαχωρίζουμε το παραδοσιακό τσίπουρο των αμπελουργών από το τσίπουρο αποσταγματοποιίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στις επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών.

Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ποιότητα στο τσίπουρο, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 για ασφαλή προϊόντα, που στηρίζεται στη μεθοδολογία και στις αρχές του HACCP της επιτροπής FAO/WHO Codex Alimentarius. Προβλέπονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων στην παραγωγή του τσίπουρου, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ (BKS.0417601)
i poiotita sto tsipoyro photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-508-073-0
Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 225
Διαστάσεις: 14Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013

Η πρώτη ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία για το τσίπουρο με τη σχετική Νομοθεσία, τα συστατικά και τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται σ' αυτό, την απόσταξη και τη διαδικασία της παρασκευής του, τη γευσιγνωσία και τον συνδυασμό του με τις τροφές. Διαχωρίζουμε το παραδοσιακό τσίπουρο των αμπελουργών από το τσίπουρο αποσταγματοποιίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στις επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών.

Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ποιότητα στο τσίπουρο, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 για ασφαλή προϊόντα, που στηρίζεται στη μεθοδολογία και στις αρχές του HACCP της επιτροπής FAO/WHO Codex Alimentarius. Προβλέπονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων στην παραγωγή του τσίπουρου, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ BKS.0417601 BKS.0417601 ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-508-073-0 Συγγραφέας: ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ Σελίδες: 225 Διαστάσεις: 14Χ21 Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2013 Η πρώτη ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία για το τσίπουρο με τη σχετική Νομοθεσία, τα συστατικά και τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται σ' αυτό, την απόσταξη και τη διαδικασία της παρασκευής του, τη γευσιγνωσία και τον συνδυασμό του με τις τροφές. Διαχωρίζουμε το παραδοσιακό τσίπουρο των αμπελουργών από το τσίπουρο αποσταγματοποιίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στις επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ποιότητα στο τσίπουρο, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 για ασφαλή προϊόντα, που στηρίζεται στη μεθοδολογία και στις αρχές του HACCP της επιτροπής FAO/WHO Codex Alimentarius. Προβλέπονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων στην παραγωγή του τσίπουρου, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές.
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή