To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
 
 
 
   
 
eisagogi stin epaggelmatiki mageiriki photo

eisagogi stin epaggelmatiki mageiriki photo


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

BKS.0674160      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.24.38 €
μόνο21.94 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-390-023-0
Συγγραφέας: ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 356
Ημερομηνία Έκδοσης: 1997

Θεωρείται επιτυχημένο στέλεχος της ξενοδοχειακής επιχείρησης αυτός που γνωρίζει τη μαγειρική τέχνη. Το παρόν βιβλίο -ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ- γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά.

Επιπλέον επιτακτική καθίσταται η ανάγκη για όσους εμπλέκονται στις δραστηριότητες του FOOD MANAGEMENT να γνωρίσουν επίσης τον κόσμο των τροφών, καθώς και τις διαδικασίες κατεργασίας αυτών, ώστε με την εφαρμογή γνώσεων και εμπειριών τόσο της επιστήμης, όσο και της τεχνικής να προκύψουν πολλαπλά οφέλη.

Η ύλη του βιβλίου ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ βασίζεται πρώτον στο περίγραμμα ύλης του μαθήματος, δεύτερον, σε διδακτικά βιβλία αντίστοιχων σχολών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τρίτον στις σπουδές και στην εμπειρία που απόκτησε ο συγγραφέας εργαζόμενος σε επισιτιστικές μονάδες της Ελβετίας και Γερμανίας.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Last viewed
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (BKS.0674160)
eisagogi stin epaggelmatiki mageiriki photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 24.38 € μόνο 21.94
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ISBN: 960-390-023-0
Συγγραφέας: ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 356
Ημερομηνία Έκδοσης: 1997

Θεωρείται επιτυχημένο στέλεχος της ξενοδοχειακής επιχείρησης αυτός που γνωρίζει τη μαγειρική τέχνη. Το παρόν βιβλίο -ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ- γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά.

Επιπλέον επιτακτική καθίσταται η ανάγκη για όσους εμπλέκονται στις δραστηριότητες του FOOD MANAGEMENT να γνωρίσουν επίσης τον κόσμο των τροφών, καθώς και τις διαδικασίες κατεργασίας αυτών, ώστε με την εφαρμογή γνώσεων και εμπειριών τόσο της επιστήμης, όσο και της τεχνικής να προκύψουν πολλαπλά οφέλη.

Η ύλη του βιβλίου ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ βασίζεται πρώτον στο περίγραμμα ύλης του μαθήματος, δεύτερον, σε διδακτικά βιβλία αντίστοιχων σχολών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τρίτον στις σπουδές και στην εμπειρία που απόκτησε ο συγγραφέας εργαζόμενος σε επισιτιστικές μονάδες της Ελβετίας και Γερμανίας.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ BKS.0674160 BKS.0674160 ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 960-390-023-0 Συγγραφέας: ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS Σελίδες: 356 Ημερομηνία Έκδοσης: 1997 Θεωρείται επιτυχημένο στέλεχος της ξενοδοχειακής επιχείρησης αυτός που γνωρίζει τη μαγειρική τέχνη. Το παρόν βιβλίο -ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ- γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά. Επιπλέον επιτακτική καθίσταται η ανάγκη για όσους εμπλέκονται στις δραστηριότητες του FOOD MANAGEMENT να γνωρίσουν επίσης τον κόσμο των τροφών, καθώς και τις διαδικασίες κατεργασίας αυτών, ώστε με την εφαρμογή γνώσεων και εμπειριών τόσο της επιστήμης, όσο και της τεχνικής να προκύψουν πολλαπλά οφέλη. Η ύλη του βιβλίου ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ βασίζεται πρώτον στο περίγραμμα ύλης του μαθήματος, δεύτερον, σε διδακτικά βιβλία αντίστοιχων σχολών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τρίτον στις σπουδές και στην εμπειρία που απόκτησε ο συγγραφέας εργαζόμενος σε επισιτιστικές μονάδες της Ελβετίας και Γερμανίας.
19.75
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή