Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. Πληροφορίες     Δέχομαι
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 
 
 
   
 
deipno meta moysikis photo

deipno meta moysikis photo


ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

BKS.0048459          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΚΡΑΦΤ ΝΑΤΑΛΙ, ΠΟΡΤΟΣ ΜΙΣΕΛ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από18.01 €
μόνο16.21 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-4649-02-0
Συγγραφέας: ΚΡΑΦΤ ΝΑΤΑΛΙ, ΠΟΡΤΟΣ ΜΙΣΕΛ
Εκδοτικός οίκος: ΕΞΑΝΤΑΣ
Μετάφραση: ΓΑΛΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
Σελίδες: 146
Διαστάσεις: 17Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2017

Υπάρχει άραγε κανείς που να μη γνωρίζει την "Πέστροφα" του Σούμπερτ ή την "Άρια της Σαμπάνιας" (Finch'han dal vino, calda la testa) του Ντον Τζοβάνι; To Τουρνεντό Ροσίνι ή το γλυκό Πες Μελμπά που φέρει το όνομα της μεγάλης σοπράνο Νέλη Μέλμπα; Μουσικοί και καλοφαγάδες κάνουν καλή παρέα κι αυτό εδώ και κάτι αιώνες. Από τον Μεσαίωνα, με άλλα λόγια, που έλαβε χώρα το περίφημο Συμπόσιο του Φασιανού και είδαν να ξεπροβάλει, από ένα γιγαντιαίο πατέ αν κρουτ, μια ορχήστρα είκοσι οκτώ μουσικών...

Ο μουσικόφιλος και πολυβραβευμένος σεφ Michel Portos δημιούργησε δέκα μενού (τριάντα συνταγές) εμπνευσμένος από δέκα μεγάλους συνθέτες. Ξεκινώντας από τον Μπαχ φτάνει στον Ντυτιγιέ, περνώντας από τους Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βέρντι κ.ά. Ο λάτρης του καλού φαγητού θα ικανοποιηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα "γουστόζικα" κείμενα της Nathalie Krafft που σκιαγραφούν για πρώτη φορά τα γαστρονομικά πορτρέτα των καλοφαγάδων συνθετών... Ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει γυναίκες και άνδρες με εκλεπτυσμένο γούστο.

Εκλεγμένος σεφ της χρονιάς 2012 από το γαστρονομικό οδηγό Gault et Millau, ο Michel Portos έχει ήδη διακριθεί με δύο αστέρια εκ των οποίων το δεύτερο του απονέμεται ως σεφ του εστιατορίου του Saint-James στο Bouliac (περιοχή Ζιρόντ). Την ίδια χρονιά θα επιστρέφει στη γενέτειρά του τη Μασσαλία για να ανοίξει το εστιατόριο Malthazar. Έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο κουζίνας, το "Le Saint-James en 65 recettes" (Saint-James σε 65 συνταγές) που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Flammarion το 2011.

Η Nathalie Krafft έχει πίσω της μεγάλη δημοσιογραφική σταδιοδρομία. Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν επικεφαλής του περιοδικού "Le Monde de la musique". Σήμερα συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά περιοδικά "Rue89" και "News Tank Culture".


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (BKS.0048459)
deipno meta moysikis photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
18.01 € -10% = 16.21
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-4649-02-0
Συγγραφέας: ΚΡΑΦΤ ΝΑΤΑΛΙ, ΠΟΡΤΟΣ ΜΙΣΕΛ
Εκδοτικός οίκος: ΕΞΑΝΤΑΣ
Μετάφραση: ΓΑΛΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
Σελίδες: 146
Διαστάσεις: 17Χ21
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2017

Υπάρχει άραγε κανείς που να μη γνωρίζει την "Πέστροφα" του Σούμπερτ ή την "Άρια της Σαμπάνιας" (Finch'han dal vino, calda la testa) του Ντον Τζοβάνι; To Τουρνεντό Ροσίνι ή το γλυκό Πες Μελμπά που φέρει το όνομα της μεγάλης σοπράνο Νέλη Μέλμπα; Μουσικοί και καλοφαγάδες κάνουν καλή παρέα κι αυτό εδώ και κάτι αιώνες. Από τον Μεσαίωνα, με άλλα λόγια, που έλαβε χώρα το περίφημο Συμπόσιο του Φασιανού και είδαν να ξεπροβάλει, από ένα γιγαντιαίο πατέ αν κρουτ, μια ορχήστρα είκοσι οκτώ μουσικών...

Ο μουσικόφιλος και πολυβραβευμένος σεφ Michel Portos δημιούργησε δέκα μενού (τριάντα συνταγές) εμπνευσμένος από δέκα μεγάλους συνθέτες. Ξεκινώντας από τον Μπαχ φτάνει στον Ντυτιγιέ, περνώντας από τους Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βέρντι κ.ά. Ο λάτρης του καλού φαγητού θα ικανοποιηθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα "γουστόζικα" κείμενα της Nathalie Krafft που σκιαγραφούν για πρώτη φορά τα γαστρονομικά πορτρέτα των καλοφαγάδων συνθετών... Ένα βιβλίο που θα ικανοποιήσει γυναίκες και άνδρες με εκλεπτυσμένο γούστο.

Εκλεγμένος σεφ της χρονιάς 2012 από το γαστρονομικό οδηγό Gault et Millau, ο Michel Portos έχει ήδη διακριθεί με δύο αστέρια εκ των οποίων το δεύτερο του απονέμεται ως σεφ του εστιατορίου του Saint-James στο Bouliac (περιοχή Ζιρόντ). Την ίδια χρονιά θα επιστρέφει στη γενέτειρά του τη Μασσαλία για να ανοίξει το εστιατόριο Malthazar. Έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο κουζίνας, το "Le Saint-James en 65 recettes" (Saint-James σε 65 συνταγές) που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Flammarion το 2011.

Η Nathalie Krafft έχει πίσω της μεγάλη δημοσιογραφική σταδιοδρομία. Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν επικεφαλής του περιοδικού "Le Monde de la musique". Σήμερα συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά περιοδικά "Rue89" και "News Tank Culture".

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ BKS.0048459 ΚΡΑΦΤ ΝΑΤΑΛΙ, ΠΟΡΤΟΣ ΜΙΣΕΛ ΚΡΑΦΤ ΝΑΤΑΛΙ, ΠΟΡΤΟΣ ΜΙΣΕΛ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
14.59 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials