To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
 
 
 
   
 
ta abga photo

ta abga photo


ΤΑ ΑΒΓΑ

BKS.0858020      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 960-8382-09-02
Συγγραφέας: ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ
Εκδοτικός οίκος: LE MONDE
Σελίδες: 304
Διαστάσεις: 17x21
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2007

Για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο «Τα Αβγά», του καταξιωμένου chef Michel Roux, από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme, εγκαινιάζει τη νέα σειρά βιβλίων Μεγάλοι Chefs του Κόσμου. Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn στο Bray αξιολογείται με τρία αστέρια Michelin εδώ και 21 καταπληκτικά χρόνια. Έχει τιμηθεί με αναρίθμητες βραβεύσεις και διακρίσεις, επίτιμος διδάκτορας μαγειρικής τέχνης του Πανεπιστημίου Johnson & Wales των Η.Π.Α. το 2002, ενώ διατελεί σύμβουλος γαστρονομίας για την Celebrity Cruises και την British Airways. Έχει εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές της Μεγάλης Βρετανίας και έχει γράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής μεγάλη επιτυχία.

Ο Michel Roux, ένας άνθρωπος με πάθος για τις διαφορετικές κουζίνες, είναι ο ιδανικός συγγραφέας για να δει με μια νέα, φρέσκια ματιά ένα από τα πιο παλιά τρόφιμα, το αβγό. «Σέβομαι και θαυμάζω το αυγό για την εντυπωσιακή του ικανότητα να αποδίδει εξαιρετικά σε όλες τις μορφές μαγειρέματος. Κατά την άποψή μου το αβγό είναι ένα υποτιμημένο τρόφιμο, που συχνά επισκιάζεται από άλλα ακριβότερα συστατικά πολυτελείας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για μένα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό το πιο εύθραυστο και ανυπεράσπιστο τρόφιμο απ’ όλα, για να απονείμω στο αβγό την τιμή που του αξίζει». Το αβγό αποτελεί το πιο πλήρες και απλό τρόφιμο, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως σε αρκετές παρασκευές, κυρίως γρήγορων γευμάτων, ενώ αποτελεί έξυπνη λύση για βραδινές συγκεντρώσεις με φαγητό. Είναι επίσης το αγαπημένο συστατικό των ζαχαροπλαστών και των σεφ επιδορπίων.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αναπτύσσεται γύρω από μια μέθοδο μαγειρέματος των αβγών, από το βράσιμο, το τηγάνισμα, το ποσάρισμα, τα «ον κοκότ» και τα «σκραμπλ», ως τη δημιουργία της τέλειας ομελέτας, κρέπας, μαρέγκας, κρέμας και σουφλέ. Κλασσικές συνταγές όπως η σάλτσα ολλανδέζ, τα αβγά μπενεντίκτ και το σουφλέ λεμόνι, αποκτούν μια νέα μοντέρνα διάσταση, ενώ παράλληλα οι αυθεντικές συνταγές του Michel προάγουν νέους συνδυασμούς γεύσεων κι ένα ελαφρύτερο, απλούστερο ύφος μαγειρέματος.

Εικονογραφημένο με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχεδιασμένο σ' ένα σύγχρονο, σαφές και ευκολοδιάβαστο ύφος, «τα Αβγά» έχουν όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο κλασικό βιβλίο μαγειρικής.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΤΑ ΑΒΓΑ (BKS.0858020)
ta abga photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 960-8382-09-02
Συγγραφέας: ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ
Εκδοτικός οίκος: LE MONDE
Σελίδες: 304
Διαστάσεις: 17x21
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2007

Για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο «Τα Αβγά», του καταξιωμένου chef Michel Roux, από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme, εγκαινιάζει τη νέα σειρά βιβλίων Μεγάλοι Chefs του Κόσμου. Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn στο Bray αξιολογείται με τρία αστέρια Michelin εδώ και 21 καταπληκτικά χρόνια. Έχει τιμηθεί με αναρίθμητες βραβεύσεις και διακρίσεις, επίτιμος διδάκτορας μαγειρικής τέχνης του Πανεπιστημίου Johnson & Wales των Η.Π.Α. το 2002, ενώ διατελεί σύμβουλος γαστρονομίας για την Celebrity Cruises και την British Airways. Έχει εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές της Μεγάλης Βρετανίας και έχει γράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής μεγάλη επιτυχία.

Ο Michel Roux, ένας άνθρωπος με πάθος για τις διαφορετικές κουζίνες, είναι ο ιδανικός συγγραφέας για να δει με μια νέα, φρέσκια ματιά ένα από τα πιο παλιά τρόφιμα, το αβγό. «Σέβομαι και θαυμάζω το αυγό για την εντυπωσιακή του ικανότητα να αποδίδει εξαιρετικά σε όλες τις μορφές μαγειρέματος. Κατά την άποψή μου το αβγό είναι ένα υποτιμημένο τρόφιμο, που συχνά επισκιάζεται από άλλα ακριβότερα συστατικά πολυτελείας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για μένα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό το πιο εύθραυστο και ανυπεράσπιστο τρόφιμο απ’ όλα, για να απονείμω στο αβγό την τιμή που του αξίζει». Το αβγό αποτελεί το πιο πλήρες και απλό τρόφιμο, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως σε αρκετές παρασκευές, κυρίως γρήγορων γευμάτων, ενώ αποτελεί έξυπνη λύση για βραδινές συγκεντρώσεις με φαγητό. Είναι επίσης το αγαπημένο συστατικό των ζαχαροπλαστών και των σεφ επιδορπίων.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αναπτύσσεται γύρω από μια μέθοδο μαγειρέματος των αβγών, από το βράσιμο, το τηγάνισμα, το ποσάρισμα, τα «ον κοκότ» και τα «σκραμπλ», ως τη δημιουργία της τέλειας ομελέτας, κρέπας, μαρέγκας, κρέμας και σουφλέ. Κλασσικές συνταγές όπως η σάλτσα ολλανδέζ, τα αβγά μπενεντίκτ και το σουφλέ λεμόνι, αποκτούν μια νέα μοντέρνα διάσταση, ενώ παράλληλα οι αυθεντικές συνταγές του Michel προάγουν νέους συνδυασμούς γεύσεων κι ένα ελαφρύτερο, απλούστερο ύφος μαγειρέματος.

Εικονογραφημένο με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχεδιασμένο σ' ένα σύγχρονο, σαφές και ευκολοδιάβαστο ύφος, «τα Αβγά» έχουν όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο κλασικό βιβλίο μαγειρικής.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΤΑ ΑΒΓΑ BKS.0858020 BKS.0858020 ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 960-8382-09-02 Συγγραφέας: ΡΟΥ ΜΙΣΕΛ Εκδοτικός οίκος: LE MONDE Σελίδες: 304 Διαστάσεις: 17x21 Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2007 Για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο «Τα Αβγά», του καταξιωμένου chef Michel Roux, από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme, εγκαινιάζει τη νέα σειρά βιβλίων Μεγάλοι Chefs του Κόσμου. Ο Michel Roux είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Το εστιατόριο του The Waterside Inn στο Bray αξιολογείται με τρία αστέρια Michelin εδώ και 21 καταπληκτικά χρόνια. Έχει τιμηθεί με αναρίθμητες βραβεύσεις και διακρίσεις, επίτιμος διδάκτορας μαγειρικής τέχνης του Πανεπιστημίου Johnson & Wales των Η.Π.Α. το 2002, ενώ διατελεί σύμβουλος γαστρονομίας για την Celebrity Cruises και την British Airways. Έχει εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές της Μεγάλης Βρετανίας και έχει γράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής μεγάλη επιτυχία. Ο Michel Roux, ένας άνθρωπος με πάθος για τις διαφορετικές κουζίνες, είναι ο ιδανικός συγγραφέας για να δει με μια νέα, φρέσκια ματιά ένα από τα πιο παλιά τρόφιμα, το αβγό. «Σέβομαι και θαυμάζω το αυγό για την εντυπωσιακή του ικανότητα να αποδίδει εξαιρετικά σε όλες τις μορφές μαγειρέματος. Κατά την άποψή μου το αβγό είναι ένα υποτιμημένο τρόφιμο, που συχνά επισκιάζεται από άλλα ακριβότερα συστατικά πολυτελείας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για μένα να γράψω ένα βιβλίο για αυτό το πιο εύθραυστο και ανυπεράσπιστο τρόφιμο απ’ όλα, για να απονείμω στο αβγό την τιμή που του αξίζει». Το αβγό αποτελεί το πιο πλήρες και απλό τρόφιμο, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως σε αρκετές παρασκευές, κυρίως γρήγορων γευμάτων, ενώ αποτελεί έξυπνη λύση για βραδινές συγκεντρώσεις με φαγητό. Είναι επίσης το αγαπημένο συστατικό των ζαχαροπλαστών και των σεφ επιδορπίων. Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αναπτύσσεται γύρω από μια μέθοδο μαγειρέματος των αβγών, από το βράσιμο, το τηγάνισμα, το ποσάρισμα, τα «ον κοκότ» και τα «σκραμπλ», ως τη δημιουργία της τέλειας ομελέτας, κρέπας, μαρέγκας, κρέμας και σουφλέ. Κλασσικές συνταγές όπως η σάλτσα ολλανδέζ, τα αβγά μπενεντίκτ και το σουφλέ λεμόνι, αποκτούν μια νέα μοντέρνα διάσταση, ενώ παράλληλα οι αυθεντικές συνταγές του Michel προάγουν νέους συνδυασμούς γεύσεων κι ένα ελαφρύτερο, απλούστερο ύφος μαγειρέματος. Εικονογραφημένο με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχεδιασμένο σ' ένα σύγχρονο, σαφές και ευκολοδιάβαστο ύφος, «τα Αβγά» έχουν όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο κλασικό βιβλίο μαγειρικής.
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή