To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
 
 
 
   
 
synthesi edesmatologioy photo

synthesi edesmatologioy photo


ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

BKS.0674162      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 978-960-390-190-7
Συγγραφέας: ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 296
Ημερομηνία Έκδοσης: 2007

Όλοι όσοι θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη γαστρονομία και στη σύνταξη των Menus να μελετήσουν με προσοχή το παρόν βιβλίο.
Η πραγματική μελέτη των Menus γίνεται σε 4 στάδια :

  • Στην παρουσίαση και εκτύπωση,
  • Στη σειρά παράθεσης καθώς και στη σύνθεση,
  • Στην οικονομική μελέτη και
  • Στις διαφορές μεταξύ καταλόγων φαγητού εν σχέση με τη προσφορά τους.

    Θα δείξουμε με σαφήνεια πως γίνεται ο προγραμματισμός και η σύνθεση ενός μενού με σιγουριά και σχετική των θεμάτων σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνική-πρακτική ευκολία. Στις σελίδες του βιβλίου θα διαπιστώσετε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να δοθούν με απλότητα οι μαγειρικοί όροι, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό από όλους. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην κλασική μαγειρική, χωρίς να αγνοήσουμε τις τάσεις της σημερινής εποχής της μαγειρικής όπου εντάσσονται η μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Δεν μπορούμε όμως ν' αγνοήσουμε την μεγάλη γαλλική σχολή που μας έδωσε αριστουργήματα.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    Last viewed
    ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ (BKS.0674162)
    synthesi edesmatologioy photo
    Wishlist
    Share
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
    ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    ISBN: 978-960-390-190-7
    Συγγραφέας: ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ
    Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
    Σελίδες: 296
    Ημερομηνία Έκδοσης: 2007

    Όλοι όσοι θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη γαστρονομία και στη σύνταξη των Menus να μελετήσουν με προσοχή το παρόν βιβλίο.
    Η πραγματική μελέτη των Menus γίνεται σε 4 στάδια :
    • Στην παρουσίαση και εκτύπωση,
    • Στη σειρά παράθεσης καθώς και στη σύνθεση,
    • Στην οικονομική μελέτη και
    • Στις διαφορές μεταξύ καταλόγων φαγητού εν σχέση με τη προσφορά τους.

    Θα δείξουμε με σαφήνεια πως γίνεται ο προγραμματισμός και η σύνθεση ενός μενού με σιγουριά και σχετική των θεμάτων σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνική-πρακτική ευκολία. Στις σελίδες του βιβλίου θα διαπιστώσετε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να δοθούν με απλότητα οι μαγειρικοί όροι, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό από όλους. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην κλασική μαγειρική, χωρίς να αγνοήσουμε τις τάσεις της σημερινής εποχής της μαγειρικής όπου εντάσσονται η μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Δεν μπορούμε όμως ν' αγνοήσουμε την μεγάλη γαλλική σχολή που μας έδωσε αριστουργήματα.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BKS.0674162 BKS.0674162 ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-390-190-7 Συγγραφέας: ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΗ Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS Σελίδες: 296 Ημερομηνία Έκδοσης: 2007 Όλοι όσοι θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη γαστρονομία και στη σύνταξη των Menus να μελετήσουν με προσοχή το παρόν βιβλίο. Η πραγματική μελέτη των Menus γίνεται σε 4 στάδια : • Στην παρουσίαση και εκτύπωση, • Στη σειρά παράθεσης καθώς και στη σύνθεση, • Στην οικονομική μελέτη και• Στις διαφορές μεταξύ καταλόγων φαγητού εν σχέση με τη προσφορά τους. Θα δείξουμε με σαφήνεια πως γίνεται ο προγραμματισμός και η σύνθεση ενός μενού με σιγουριά και σχετική των θεμάτων σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνική-πρακτική ευκολία. Στις σελίδες του βιβλίου θα διαπιστώσετε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να δοθούν με απλότητα οι μαγειρικοί όροι, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητό από όλους. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην κλασική μαγειρική, χωρίς να αγνοήσουμε τις τάσεις της σημερινής εποχής της μαγειρικής όπου εντάσσονται η μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Δεν μπορούμε όμως ν' αγνοήσουμε την μεγάλη γαλλική σχολή που μας έδωσε αριστουργήματα.
    0
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή