Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 
 
 
   
 
stoixeia texnologias kai elegxos poiotitas galaktos kai galaktokomikon proionton photo

stoixeia texnologias kai elegxos poiotitas galaktos kai galaktokomikon proionton photo


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

BKS.0417513          
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 960-411-483-2
Συγγραφέας: ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σελίδες: 255
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2005

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

  • Δειγματοληψία γάλακτος και γενικά για τον έλεγχο των γαλακτοκομικών προϊόντων,
  • Νωπό γάλα πριν την επεξεργασία,
  • Βασικός μηχανολογικός εξοπλισμός βιομηχανιών γάλακτος,
  • Τυποποίηση γάλακτος,
  • Θερμικά επεξεργασμένα γάλατα,
  • Καλλιέργειες και τρόπος προετοιμασίας τους,
  • Ζυμωμένα γάλατα ( γιαούρτι, βουτυρόγαλα),
  • Μηχανισμός πήξης του γάλακτος με πυτιά και ιδιότητες του πήγματος,
  • Τυριά,
  • Κρέμα γάλακτος και βούτυρο,
  • Αφυδατωμένο και μερικά αφυδατωμένο γάλα(σκόνη και συμπυκνωμένο),
  • Παγωτά,
  • Ασφάλεια και μικροβιολογικά κριτήρια των γαλακτοκομικών προϊόντων.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

    Last viewed
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (BKS.0417513)
    stoixeia texnologias kai elegxos poiotitas galaktos kai galaktokomikon proionton photo
    Wishlist
    Share
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    ISBN: 960-411-483-2
    Συγγραφέας: ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
    Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
    Σελίδες: 255
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: 2005

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
    • Δειγματοληψία γάλακτος και γενικά για τον έλεγχο των γαλακτοκομικών προϊόντων,
    • Νωπό γάλα πριν την επεξεργασία,
    • Βασικός μηχανολογικός εξοπλισμός βιομηχανιών γάλακτος,
    • Τυποποίηση γάλακτος,
    • Θερμικά επεξεργασμένα γάλατα,
    • Καλλιέργειες και τρόπος προετοιμασίας τους,
    • Ζυμωμένα γάλατα ( γιαούρτι, βουτυρόγαλα),
    • Μηχανισμός πήξης του γάλακτος με πυτιά και ιδιότητες του πήγματος,
    • Τυριά,
    • Κρέμα γάλακτος και βούτυρο,
    • Αφυδατωμένο και μερικά αφυδατωμένο γάλα(σκόνη και συμπυκνωμένο),
    • Παγωτά,
    • Ασφάλεια και μικροβιολογικά κριτήρια των γαλακτοκομικών προϊόντων.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ BKS.0417513 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials