Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
 
 
 
   
 
stoixeia diaititikis kai synthesi edesmatologion menu stis episitistikes monades photo

stoixeia diaititikis kai synthesi edesmatologion menu stis episitistikes monades photo


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

BKS.0674045          
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΔΙΑΙΤΑ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από19.08 €
μόνο17.17 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-390-167-9
Συγγραφέας: ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 360
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Στα πλαίσια της οργάνωσης και λειτουργίας των επισιτιστικών επιχειρήσεων (Εστιατόρια - Bars) και με δεδομένο ότι έχουν μεγάλη ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες, έχει προκύψει η ανάγκη του προγραμματισμού και της σωστής σύνθεσης των εδεσματολογίων (Menus) είτε αυτά απευθύνονται σε μεμονωμένους πελάτες (individuels) με τη μορφή του τιμοκαταλόγου (Menu a la Carte), είτε σε ομάδες πελατών (Groups) με τη μορφή της απλής κάρτας (Table d' Hote).

Η σωστή, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σύνθεση αυτών των εδεσματολογίων βασίζεται σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα μεταξύ των οποίων η διαιτητική επιστήμη και η τεχνολογία της σύνθεσης και παρουσίασης των "Menus" σαν πτυχή της Ξενοδοχειακής Εστιατορικής διοίκησης (Hotel and Restaurant Management).
Αυτά τα δύο γνωστικά πεδία προσπαθεί να παρουσιάσει συνοπτικά το βιβλίο αυτό στα δύο μέρη που το συνθέτουν.
Μέχρι πρότινος η διάταξη ενός εδεσματολογίου (Menu) αντιμετωπιζόταν όχι με τη δέουσα προσοχή για να μην πω με προχειρότητα και με υποκειμενικές επιλογές που δεν βασίζονταν σε επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να "χωλαίνουν" ως προς:

Τις επιλογές από πλευράς διατροφικών αναγκών.
Τη σειρά παράθεσης σύμφωνα με τους διαιτητικούς και δεοντολογικούς κανόνες.
Την αισθητική παρουσίαση και γραπτή διατύπωση.
Τις οικονομικές παραμέτρους κ.λπ.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (BKS.0674045)
stoixeia diaititikis kai synthesi edesmatologion menu stis episitistikes monades photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
19.08 € -10% = 17.17
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 960-390-167-9
Συγγραφέας: ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: INTERBOOKS
Σελίδες: 360
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006

Στα πλαίσια της οργάνωσης και λειτουργίας των επισιτιστικών επιχειρήσεων (Εστιατόρια - Bars) και με δεδομένο ότι έχουν μεγάλη ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες, έχει προκύψει η ανάγκη του προγραμματισμού και της σωστής σύνθεσης των εδεσματολογίων (Menus) είτε αυτά απευθύνονται σε μεμονωμένους πελάτες (individuels) με τη μορφή του τιμοκαταλόγου (Menu a la Carte), είτε σε ομάδες πελατών (Groups) με τη μορφή της απλής κάρτας (Table d' Hote).

Η σωστή, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σύνθεση αυτών των εδεσματολογίων βασίζεται σε διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα μεταξύ των οποίων η διαιτητική επιστήμη και η τεχνολογία της σύνθεσης και παρουσίασης των "Menus" σαν πτυχή της Ξενοδοχειακής Εστιατορικής διοίκησης (Hotel and Restaurant Management).
Αυτά τα δύο γνωστικά πεδία προσπαθεί να παρουσιάσει συνοπτικά το βιβλίο αυτό στα δύο μέρη που το συνθέτουν.
Μέχρι πρότινος η διάταξη ενός εδεσματολογίου (Menu) αντιμετωπιζόταν όχι με τη δέουσα προσοχή για να μην πω με προχειρότητα και με υποκειμενικές επιλογές που δεν βασίζονταν σε επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να "χωλαίνουν" ως προς:

Τις επιλογές από πλευράς διατροφικών αναγκών.
Τη σειρά παράθεσης σύμφωνα με τους διαιτητικούς και δεοντολογικούς κανόνες.
Την αισθητική παρουσίαση και γραπτή διατύπωση.
Τις οικονομικές παραμέτρους κ.λπ.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ (MENU) ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ BKS.0674045 ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
15.45 ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials