To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > LAROUSSE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
 
 
 
   
 
larousse gastronomia photo

larousse gastronomia photo


LAROUSSE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

BKS.0491005      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν αποστολή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!
Π.Τ.Λ.120.00 €
μόνο108.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-7178-65-3
Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΦΛΩΡΟΣ
Μετάφραση: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ
Σελίδες: 1259
Διαστάσεις: 21x29
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το Larousse γαστρονομία έχει όλα λήμματα σε αλφαβητική σειρά. Φθάνουμε λοιπόν στο λήμμα του γκρέιπ φρουτ (για να πιάσουμε ένα εύκολο δείγμα). Ξεκινά με την αναλυτική περιγραφή (διάμετρος του φρούτου από 11 ως 17 εκατοστά), αναφέρεται στην προέλευση και πώς αξιοποιείται (χυμός, μαρμελάδα κτλ.). Όλα αυτά σε έκταση μιας σελίδας.

Στη συνέχεια, υπό τον υπότιτλο «Χρήσεις», μαθαίνουμε ότι όταν σερβίρεται ως επιδόρπιο το γκρέιπ φρουτ πρέπει να κοπεί σε δυο κομμάτια και άλλα πολλά πρακτικά. Ακολουθούν δύο συνταγές ως ξεχωριστά λήμματα (με κόκκινο τίτλο ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για συνταγές). Για την περίπτωση προτείνονται: «γκρέιπ φρουτ γκλασέ» και «γκρέιπ φρουτ με γαρίδες».Δημοσιεύονται φωτογραφίες των ειδών και πίνακας με τα χαρακτηριστικά των γκρέιπ φρουτ με ξανθιά, ροζ και κόκκινη σάρκα. Είναι εξαντλητικό.

Στις 1.200 σελίδες του τόμου περιλαμβάνονται 400 συνταγές από γνωστούς σεφ (Ζορζ Μπλαν, Πολ Μποκιούζ, Αλέν Ντικάς, Αλέν Πασάρ) και περίπου 100 συνταγές παλαιών μαγείρων: Ογκίστ Εσκοφιέ, Προσπέρ Μοντανιέ, Φερνάν Πουά, Ρεμόν Ολιβέ. Παρουσιάζονται συνταγές από τις 22 επαρχίες της Γαλλίας (με χάρτη και «ξενάγηση» στα τοπικά προϊόντα, με έμφαση στα κρασιά).

Ο φιλόδοξος μάγειρας θα βρει όλα τα μυστικά για να παρασκευάσει σάλτσες, ζύμες. Μάλιστα θα βρει και φωτογραφίες από κάθε στάδιο παρασκευής αυτών των βασικών συνταγών. Υπάρχουν επίσης οι κανόνες για το σωστό στρώσιμο του τραπεζιού (που μπορεί να απογειώσει τη διαδικασία του γεύματος). Επιπλέον παρουσιάζονται όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην κουζίνα.

Παρ' ότι έχει τα πάντα για τη γαστρονομία πρέπει να το πούμε ξανά: δεν είναι αλφαβητάρι. Είναι για τους «προχωρημένους». Δεν τολμώ να πω ότι το χρησιμοποίησα· το έκανα όμως δώρο στον σύζυγό μου, ο οποίος μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του.

ΛΩΡΗ ΚΕΖΑ
ΤΟ ΒΗΜΑ , 06-07-2003


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
LAROUSSE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (BKS.0491005)
larousse gastronomia photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 120.00 € μόνο 108.00
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 960-7178-65-3
Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΦΛΩΡΟΣ
Μετάφραση: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ
Σελίδες: 1259
Διαστάσεις: 21x29
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Το Larousse γαστρονομία έχει όλα λήμματα σε αλφαβητική σειρά. Φθάνουμε λοιπόν στο λήμμα του γκρέιπ φρουτ (για να πιάσουμε ένα εύκολο δείγμα). Ξεκινά με την αναλυτική περιγραφή (διάμετρος του φρούτου από 11 ως 17 εκατοστά), αναφέρεται στην προέλευση και πώς αξιοποιείται (χυμός, μαρμελάδα κτλ.). Όλα αυτά σε έκταση μιας σελίδας.

Στη συνέχεια, υπό τον υπότιτλο «Χρήσεις», μαθαίνουμε ότι όταν σερβίρεται ως επιδόρπιο το γκρέιπ φρουτ πρέπει να κοπεί σε δυο κομμάτια και άλλα πολλά πρακτικά. Ακολουθούν δύο συνταγές ως ξεχωριστά λήμματα (με κόκκινο τίτλο ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για συνταγές). Για την περίπτωση προτείνονται: «γκρέιπ φρουτ γκλασέ» και «γκρέιπ φρουτ με γαρίδες».Δημοσιεύονται φωτογραφίες των ειδών και πίνακας με τα χαρακτηριστικά των γκρέιπ φρουτ με ξανθιά, ροζ και κόκκινη σάρκα. Είναι εξαντλητικό.

Στις 1.200 σελίδες του τόμου περιλαμβάνονται 400 συνταγές από γνωστούς σεφ (Ζορζ Μπλαν, Πολ Μποκιούζ, Αλέν Ντικάς, Αλέν Πασάρ) και περίπου 100 συνταγές παλαιών μαγείρων: Ογκίστ Εσκοφιέ, Προσπέρ Μοντανιέ, Φερνάν Πουά, Ρεμόν Ολιβέ. Παρουσιάζονται συνταγές από τις 22 επαρχίες της Γαλλίας (με χάρτη και «ξενάγηση» στα τοπικά προϊόντα, με έμφαση στα κρασιά).

Ο φιλόδοξος μάγειρας θα βρει όλα τα μυστικά για να παρασκευάσει σάλτσες, ζύμες. Μάλιστα θα βρει και φωτογραφίες από κάθε στάδιο παρασκευής αυτών των βασικών συνταγών. Υπάρχουν επίσης οι κανόνες για το σωστό στρώσιμο του τραπεζιού (που μπορεί να απογειώσει τη διαδικασία του γεύματος). Επιπλέον παρουσιάζονται όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην κουζίνα.

Παρ' ότι έχει τα πάντα για τη γαστρονομία πρέπει να το πούμε ξανά: δεν είναι αλφαβητάρι. Είναι για τους «προχωρημένους». Δεν τολμώ να πω ότι το χρησιμοποίησα· το έκανα όμως δώρο στον σύζυγό μου, ο οποίος μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του.

ΛΩΡΗ ΚΕΖΑ
ΤΟ ΒΗΜΑ , 06-07-2003

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
LAROUSSE ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ BKS.0491005 BKS.0491005 ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 960-7178-65-3 Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΦΛΩΡΟΣ Μετάφραση: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Σελίδες: 1259 Διαστάσεις: 21x29 Ημερομηνία Έκδοσης: 2003 Το Larousse γαστρονομία έχει όλα λήμματα σε αλφαβητική σειρά. Φθάνουμε λοιπόν στο λήμμα του γκρέιπ φρουτ (για να πιάσουμε ένα εύκολο δείγμα). Ξεκινά με την αναλυτική περιγραφή (διάμετρος του φρούτου από 11 ως 17 εκατοστά), αναφέρεται στην προέλευση και πώς αξιοποιείται (χυμός, μαρμελάδα κτλ.). Όλα αυτά σε έκταση μιας σελίδας. Στη συνέχεια, υπό τον υπότιτλο «Χρήσεις», μαθαίνουμε ότι όταν σερβίρεται ως επιδόρπιο το γκρέιπ φρουτ πρέπει να κοπεί σε δυο κομμάτια και άλλα πολλά πρακτικά. Ακολουθούν δύο συνταγές ως ξεχωριστά λήμματα (με κόκκινο τίτλο ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για συνταγές). Για την περίπτωση προτείνονται: «γκρέιπ φρουτ γκλασέ» και «γκρέιπ φρουτ με γαρίδες».Δημοσιεύονται φωτογραφίες των ειδών και πίνακας με τα χαρακτηριστικά των γκρέιπ φρουτ με ξανθιά, ροζ και κόκκινη σάρκα. Είναι εξαντλητικό. Στις 1.200 σελίδες του τόμου περιλαμβάνονται 400 συνταγές από γνωστούς σεφ (Ζορζ Μπλαν, Πολ Μποκιούζ, Αλέν Ντικάς, Αλέν Πασάρ) και περίπου 100 συνταγές παλαιών μαγείρων: Ογκίστ Εσκοφιέ, Προσπέρ Μοντανιέ, Φερνάν Πουά, Ρεμόν Ολιβέ. Παρουσιάζονται συνταγές από τις 22 επαρχίες της Γαλλίας (με χάρτη και «ξενάγηση» στα τοπικά προϊόντα, με έμφαση στα κρασιά). Ο φιλόδοξος μάγειρας θα βρει όλα τα μυστικά για να παρασκευάσει σάλτσες, ζύμες. Μάλιστα θα βρει και φωτογραφίες από κάθε στάδιο παρασκευής αυτών των βασικών συνταγών. Υπάρχουν επίσης οι κανόνες για το σωστό στρώσιμο του τραπεζιού (που μπορεί να απογειώσει τη διαδικασία του γεύματος). Επιπλέον παρουσιάζονται όλα τα εργαλεία που χρειάζονται στην κουζίνα. Παρ' ότι έχει τα πάντα για τη γαστρονομία πρέπει να το πούμε ξανά: δεν είναι αλφαβητάρι. Είναι για τους «προχωρημένους». Δεν τολμώ να πω ότι το χρησιμοποίησα· το έκανα όμως δώρο στον σύζυγό μου, ο οποίος μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του. ΛΩΡΗ ΚΕΖΑ ΤΟ ΒΗΜΑ , 06-07-2003
97.2
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή