To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικολογία • Φύση > ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
 
 
 
   
 
permakoyltoyra photo

permakoyltoyra photo


ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

BKS.0418105      
ΚατηγορίαΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΥποκατηγορίαΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.24.50 €
μόνο22.05 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-618-5209-15-5
Συγγραφέας: ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΠΟΝ
Σελίδες: 336
Διαστάσεις: 16,5Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2017

ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ένα διάσημο μοντέλο οικολογικής και πρωτοποριακής γεωργίας στην Ευρώπη, η Φάρμα του Μπεκ Ελουέν αποτελεί έργο ζωής της Perrine και του Charles Herve-Gruyer, συγγραφέων του βιβλίου. Η φάρμα δημιουργήθηκε το 2004 στη Νορμανδία και, παρά τις αρχικές δυσκολίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε άγονα εδάφη μια γενναιόδωρη όαση ζωής που προσελκύει επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο.

Η προσέγγιση της Περρίν και του Σαρλ βασίζεται σε τεχνικές φυσικής γεωργίας και κυρίως στην περμακουλτούρα, μια τεχνική καλλιέργειας με οδηγό τη φύση, που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση βιώσιμων πόρων, σχεδιάζοντας ανθρώπινες εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως παραγωγικά οικοσυστήματα, χωρίς σπατάλη και χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων.Δουλεύοντας αποκλειστικά με το χέρι, ο Σαρλ και η Περρίν παράγουν άφθονες και ποιοτικές σοδειές σε πολύ μικρή επιφάνεια, ενώ παράλληλα δημιουργούν χούμο, βελτιώνουν τη βιοποικιλότητα, ομορφαίνουν τα τοπία, αποθηκεύουν άνθρακα στο έδαφος και στα δέντρα. Μια αγρονομική μελέτη που έγινε σε συνεργασία με εξέχοντες ερευνητές αποδεικνύει την κοινωνική, οικονομική και οικολογική ορθότητα της περμακουλτούρας, που περιγράφει έναν νέο τρόπο άσκησης του επαγγέλματος του αγρότη τον 21ο αιώνα και αποτελεί δυνητικά μια δεξαμενή εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

Μέσα από αυτή την ειλικρινή και ξεχωριστή μαρτυρία των δύο συγγραφέων για τις προσπάθειές τους, ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει δύο ανθρώπους με βαθιά αγάπη για τη γη και όραμα για το μέλλον. Το βιβλίο περιέχει πολύτιμες συμβουλές για επαγγελματίες γεωργούς και ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά ακόμα κι αν ο αναγνώστης δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την καλλιέργεια, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει την ιστορία της Περρίν, του Σαρλ και της φάρμας τους.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Last viewed
ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (BKS.0418105)
permakoyltoyra photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 24.50 € μόνο 22.05
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

ISBN: 978-618-5209-15-5
Συγγραφέας: ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΠΟΝ
Σελίδες: 336
Διαστάσεις: 16, 5Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2017

ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ένα διάσημο μοντέλο οικολογικής και πρωτοποριακής γεωργίας στην Ευρώπη, η Φάρμα του Μπεκ Ελουέν αποτελεί έργο ζωής της Perrine και του Charles Herve-Gruyer, συγγραφέων του βιβλίου. Η φάρμα δημιουργήθηκε το 2004 στη Νορμανδία και, παρά τις αρχικές δυσκολίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε άγονα εδάφη μια γενναιόδωρη όαση ζωής που προσελκύει επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο.

Η προσέγγιση της Περρίν και του Σαρλ βασίζεται σε τεχνικές φυσικής γεωργίας και κυρίως στην περμακουλτούρα, μια τεχνική καλλιέργειας με οδηγό τη φύση, που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση βιώσιμων πόρων, σχεδιάζοντας ανθρώπινες εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως παραγωγικά οικοσυστήματα, χωρίς σπατάλη και χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων.Δουλεύοντας αποκλειστικά με το χέρι, ο Σαρλ και η Περρίν παράγουν άφθονες και ποιοτικές σοδειές σε πολύ μικρή επιφάνεια, ενώ παράλληλα δημιουργούν χούμο, βελτιώνουν τη βιοποικιλότητα, ομορφαίνουν τα τοπία, αποθηκεύουν άνθρακα στο έδαφος και στα δέντρα. Μια αγρονομική μελέτη που έγινε σε συνεργασία με εξέχοντες ερευνητές αποδεικνύει την κοινωνική, οικονομική και οικολογική ορθότητα της περμακουλτούρας, που περιγράφει έναν νέο τρόπο άσκησης του επαγγέλματος του αγρότη τον 21ο αιώνα και αποτελεί δυνητικά μια δεξαμενή εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

Μέσα από αυτή την ειλικρινή και ξεχωριστή μαρτυρία των δύο συγγραφέων για τις προσπάθειές τους, ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει δύο ανθρώπους με βαθιά αγάπη για τη γη και όραμα για το μέλλον. Το βιβλίο περιέχει πολύτιμες συμβουλές για επαγγελματίες γεωργούς και ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά ακόμα κι αν ο αναγνώστης δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την καλλιέργεια, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει την ιστορία της Περρίν, του Σαρλ και της φάρμας τους.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΠΕΡΜΑΚΟΥΛΤΟΥΡΑ BKS.0418105 BKS.0418105 ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ •ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ ISBN: 978-618-5209-15-5 Συγγραφέας: ΕΡΒΕ ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ ΠΕΡΙΝ Εκδοτικός οίκος: ΚΑΠΟΝ Σελίδες: 336 Διαστάσεις: 16, 5Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2017 ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗ ΓΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ένα διάσημο μοντέλο οικολογικής και πρωτοποριακής γεωργίας στην Ευρώπη, η Φάρμα του Μπεκ Ελουέν αποτελεί έργο ζωής της Perrine και του Charles Herve-Gruyer, συγγραφέων του βιβλίου. Η φάρμα δημιουργήθηκε το 2004 στη Νορμανδία και, παρά τις αρχικές δυσκολίες, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε άγονα εδάφη μια γενναιόδωρη όαση ζωής που προσελκύει επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Η προσέγγιση της Περρίν και του Σαρλ βασίζεται σε τεχνικές φυσικής γεωργίας και κυρίως στην περμακουλτούρα, μια τεχνική καλλιέργειας με οδηγό τη φύση, που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση βιώσιμων πόρων, σχεδιάζοντας ανθρώπινες εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως παραγωγικά οικοσυστήματα, χωρίς σπατάλη και χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων.Δουλεύοντας αποκλειστικά με το χέρι, ο Σαρλ και η Περρίν παράγουν άφθονες και ποιοτικές σοδειές σε πολύ μικρή επιφάνεια, ενώ παράλληλα δημιουργούν χούμο, βελτιώνουν τη βιοποικιλότητα, ομορφαίνουν τα τοπία, αποθηκεύουν άνθρακα στο έδαφος και στα δέντρα. Μια αγρονομική μελέτη που έγινε σε συνεργασία με εξέχοντες ερευνητές αποδεικνύει την κοινωνική, οικονομική και οικολογική ορθότητα της περμακουλτούρας, που περιγράφει έναν νέο τρόπο άσκησης του επαγγέλματος του αγρότη τον 21ο αιώνα και αποτελεί δυνητικά μια δεξαμενή εκατομμυρίων θέσεων εργασίας. Μέσα από αυτή την ειλικρινή και ξεχωριστή μαρτυρία των δύο συγγραφέων για τις προσπάθειές τους, ο αναγνώστης μπορεί να γνωρίσει δύο ανθρώπους με βαθιά αγάπη για τη γη και όραμα για το μέλλον. Το βιβλίο περιέχει πολύτιμες συμβουλές για επαγγελματίες γεωργούς και ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά ακόμα κι αν ο αναγνώστης δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την καλλιέργεια, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει την ιστορία της Περρίν, του Σαρλ και της φάρμας τους.
19.85
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή