To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 
 
 
   
 
oi 4 epoxes stin elliniki koyzina photo

oi 4 epoxes stin elliniki koyzina photo


ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

BKS.0331375      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.30.00 €
μόνο27.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-535-632-3
Συγγραφέας: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ
Εκδοτικός οίκος: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Σελίδες: 312
Διαστάσεις: 20Χ25
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010

Η Βάσια Χριστοφόρου ανήκει στην ομάδα της Σοφίας Σκούρα, η οποία υπήρξε Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Συνεχίζοντας το έργο της Σοφίας Σκούρα, η Βάσια ασχολείται επί πολλά χρόνια με το αντικείμενο αυτό, δείχνοντας την ίδια αγάπη και διάθεση για δημιουρία. Πιστή στην ελληνική κουζίνα και ταυτόχρονα ανοιχτή στις σύγχρονες τάσεις, οδηγεί τις συνταγές της ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας δικές της δοκιμές και πρωτότυπους συνδυασμούς.

Στο βιβλίο αυτό, η Βάσια συνεργάζεται με έγκριτους επιστήμονες της διατροφής, όπως είναι η Μαρία Σκουρολιάκου (λέκτορας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας) και έτσι, πέρα από πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές, θα βρείτε πληροφορίες για τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τις διάφορες τροφές, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στην ελληνική κουζίνα και χαρίζουν υγεία και ευεξία.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (BKS.0331375)
oi 4 epoxes stin elliniki koyzina photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 30.00 € μόνο 27.00
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-535-632-3
Συγγραφέας: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ
Εκδοτικός οίκος: ΦΥΤΡΑΚΗΣ
Σελίδες: 312
Διαστάσεις: 20Χ25
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010

Η Βάσια Χριστοφόρου ανήκει στην ομάδα της Σοφίας Σκούρα, η οποία υπήρξε Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Συνεχίζοντας το έργο της Σοφίας Σκούρα, η Βάσια ασχολείται επί πολλά χρόνια με το αντικείμενο αυτό, δείχνοντας την ίδια αγάπη και διάθεση για δημιουρία. Πιστή στην ελληνική κουζίνα και ταυτόχρονα ανοιχτή στις σύγχρονες τάσεις, οδηγεί τις συνταγές της ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας δικές της δοκιμές και πρωτότυπους συνδυασμούς.

Στο βιβλίο αυτό, η Βάσια συνεργάζεται με έγκριτους επιστήμονες της διατροφής, όπως είναι η Μαρία Σκουρολιάκου (λέκτορας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας) και έτσι, πέρα από πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές, θα βρείτε πληροφορίες για τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τις διάφορες τροφές, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στην ελληνική κουζίνα και χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ BKS.0331375 BKS.0331375 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-535-632-3 Συγγραφέας: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΑΣΙΑ Εκδοτικός οίκος: ΦΥΤΡΑΚΗΣ Σελίδες: 312 Διαστάσεις: 20Χ25 Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010 Η Βάσια Χριστοφόρου ανήκει στην ομάδα της Σοφίας Σκούρα, η οποία υπήρξε Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Συνεχίζοντας το έργο της Σοφίας Σκούρα, η Βάσια ασχολείται επί πολλά χρόνια με το αντικείμενο αυτό, δείχνοντας την ίδια αγάπη και διάθεση για δημιουρία. Πιστή στην ελληνική κουζίνα και ταυτόχρονα ανοιχτή στις σύγχρονες τάσεις, οδηγεί τις συνταγές της ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας δικές της δοκιμές και πρωτότυπους συνδυασμούς. Στο βιβλίο αυτό, η Βάσια συνεργάζεται με έγκριτους επιστήμονες της διατροφής, όπως είναι η Μαρία Σκουρολιάκου (λέκτορας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας) και έτσι, πέρα από πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές, θα βρείτε πληροφορίες για τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τις διάφορες τροφές, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στην ελληνική κουζίνα και χαρίζουν υγεία και ευεξία.
24.3
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή