To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικονομία > ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
 
 
 
   
 
mpar oinologia photo

mpar oinologia photo


ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

BKS.0043063      
ΚατηγορίαMANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΥποκατηγορίαMANAGEMENT
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.25.00 €
μόνο22.50 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-786-010-1
Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Σελίδες: 272
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2008

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών;

Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιες είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου;

  • ποιες είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ;
  • πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης;
  • ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ;
  • ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου;

    Πώς οργανώνονται οι εργασίες πριν το άνοιγμα, κατά τη λειτουργία και μετά το κλείσιμο του μπαρ;
    Πώς οργανώνεται η αποθήκη του μπαρ;

    Τι πρέπει να γνωρίζει ο επιχειρηματίας σχετικά με το κύριο προϊόν του μπαρ, τα ποτά και τα χαρακτηριστικά τους, τις πρότυπες συνταγές, τους τύπους κρασιών και τον κατάλογο στον οποίο περιλαμβάνονται;

  • Ποιες οι βασικές παράμετροι της καλής εξυπηρέτησης των πελατών;
  • Πώς γίνεται ο έλεγχος, η απογραφή και η τιμολόγηση των ποτών στο μπαρ;
  • Ποιες οι κυριότερες μέθοδοι ελέγχου και κοστολόγησης;

    Το βιβλίο Μπαρ - Οινολογία δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά, και σε πολλά άλλα ερωτήματα με προσιτό τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό από όλους, ειδικευμένους στο χώρο και μη.

    Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για επαγελματίες και εκπαιδευόμενους, καθώς και για τους απλούς καταναλωτές. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες, που αφορούν τη λειτουργία-οργάνωση της επιχείρησης ''μπαρ'' και πλούσιες πληροφορίες για τα ποτά ()με ειδική αναφορά στα κρασιά), τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να βρει ο ενδιαφερόμενος αλλού συγκεντρωμένες.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    Last viewed
    ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (BKS.0043063)
    mpar oinologia photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    ΠΤΛ 25.00 € μόνο 22.50
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    ISBN: 978-960-786-010-1
    Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
    Σελίδες: 272
    Διαστάσεις: 17Χ24
    Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2008

    Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών;

    Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιες είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου;


    • ποιες είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ;
    • πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης;
    • ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ;
    • ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου;

    Πώς οργανώνονται οι εργασίες πριν το άνοιγμα, κατά τη λειτουργία και μετά το κλείσιμο του μπαρ;
    Πώς οργανώνεται η αποθήκη του μπαρ;

    Τι πρέπει να γνωρίζει ο επιχειρηματίας σχετικά με το κύριο προϊόν του μπαρ, τα ποτά και τα χαρακτηριστικά τους, τις πρότυπες συνταγές, τους τύπους κρασιών και τον κατάλογο στον οποίο περιλαμβάνονται;


    • Ποιες οι βασικές παράμετροι της καλής εξυπηρέτησης των πελατών;
    • Πώς γίνεται ο έλεγχος, η απογραφή και η τιμολόγηση των ποτών στο μπαρ;
    • Ποιες οι κυριότερες μέθοδοι ελέγχου και κοστολόγησης;

    Το βιβλίο Μπαρ - Οινολογία δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά, και σε πολλά άλλα ερωτήματα με προσιτό τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό από όλους, ειδικευμένους στο χώρο και μη.

    Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για επαγελματίες και εκπαιδευόμενους, καθώς και για τους απλούς καταναλωτές. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες, που αφορούν τη λειτουργία-οργάνωση της επιχείρησης ''μπαρ'' και πλούσιες πληροφορίες για τα ποτά ()με ειδική αναφορά στα κρασιά), τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να βρει ο ενδιαφερόμενος αλλού συγκεντρωμένες.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΜΠΑΡ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ BKS.0043063 BKS.0043063 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κατηγορία: MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 978-960-786-010-1 Συγγραφέας: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ Σελίδες: 272 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2008 Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των επιχειρήσεων διάθεσης ποτών; Πώς πρέπει να είναι οργανωμένος ένας τέτοιος χώρος, και συγκεκριμένα, ποιες είναι οι αρχές διοίκησης, οργάνωσης και διεύθυνσης που πρέπει να διέπουν μια τέτοια επιχείρηση (μπαρ), είτε αυτή είναι ανεξάρτητη, είτε τμήμα ξενοδοχείου; • ποιες είναι οι αρχές διαρρύθμισης του χώρου του μπαρ;• πώς λειτουργούν οι επιμέρους χώροι της επιχείρησης;• ποιος είναι ο εξοπλισμός του μπαρ;• ποια η χρήση κάθε σκεύους και εργαλείου; Πώς οργανώνονται οι εργασίες πριν το άνοιγμα, κατά τη λειτουργία και μετά το κλείσιμο του μπαρ; Πώς οργανώνεται η αποθήκη του μπαρ; Τι πρέπει να γνωρίζει ο επιχειρηματίας σχετικά με το κύριο προϊόν του μπαρ, τα ποτά και τα χαρακτηριστικά τους, τις πρότυπες συνταγές, τους τύπους κρασιών και τον κατάλογο στον οποίο περιλαμβάνονται; • Ποιες οι βασικές παράμετροι της καλής εξυπηρέτησης των πελατών;• Πώς γίνεται ο έλεγχος, η απογραφή και η τιμολόγηση των ποτών στο μπαρ;• Ποιες οι κυριότερες μέθοδοι ελέγχου και κοστολόγησης; Το βιβλίο Μπαρ - Οινολογία δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά, και σε πολλά άλλα ερωτήματα με προσιτό τρόπο, ώστε να είναι κατανοητό από όλους, ειδικευμένους στο χώρο και μη. Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για επαγελματίες και εκπαιδευόμενους, καθώς και για τους απλούς καταναλωτές. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες, που αφορούν τη λειτουργία-οργάνωση της επιχείρησης ''μπαρ'' και πλούσιες πληροφορίες για τα ποτά ()με ειδική αναφορά στα κρασιά), τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να βρει ο ενδιαφερόμενος αλλού συγκεντρωμένες.
    20.25
    10 1 1

    x
    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Λευκές συσκευές
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Οργανα γυμναστικής
    Outdoor
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
    Προσωπική φροντίδα
    Ενδυση - Υπόδηση
    Αθλητικά είδη
    Βρεφικά - Παιδικά
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
    Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή