Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΙΙ
 
 
 
   
 
mageiriki texni ii photo
mageiriki texni ii photo


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΙΙ

BKS.0417078          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 960-411-304-6
Συγγραφέας: ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
Σελίδες: 405
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

Οι 2 αυτοί τόμοι πραγματεύονται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη Γαστρονομική Τέχνη τα οποία και δεν περιορίζονται μόνο στη Μαγειρική.

Απευθύνονται τόσο στον τεχνοκράτη επαγγελματία, όσο και σ'' αυτόν που βρίσκει στην γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον.

Τα τεύχη δεν περιλαμβάνουν μόνο συνταγές, αλλά και ορισμούς, ορολογίες, και δεκάδες τρόπους παρασκευής όλων των ειδών των τροφίμων, από το πιο κλασικό ως το πιο μοντέρνο πιάτο.

  • 1ος τόμος: Οι Βάσεις της Μαγειρικής Τέχνης, Βούτυρα & Σάλτσες, Σούπες, Αβγά, Λαχανικά, Όσπρια-Δημητριακά, Ζυμαρικά, Ζύμες, Ορεκτικά, Κιμάδες
  • 2ος τόμος: Ψάρια, Θαλασσινά, Πουλερικά, Κρεατικά, Τεχνικές Συντήρησης, Κρύα Κουζίνα, Διακοσμητική.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    Last viewed
    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΙΙ (BKS.0417078)
    mageiriki texni ii photo
    Wishlist
    Share
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    ISBN: 960-411-304-6
    Συγγραφέας: ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
    Σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
    Σελίδες: 405
    Διαστάσεις: 17x24
    Ημερομηνία Έκδοσης: 2003

    Οι 2 αυτοί τόμοι πραγματεύονται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη Γαστρονομική Τέχνη τα οποία και δεν περιορίζονται μόνο στη Μαγειρική.

    Απευθύνονται τόσο στον τεχνοκράτη επαγγελματία, όσο και σ'' αυτόν που βρίσκει στην γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον.

    Τα τεύχη δεν περιλαμβάνουν μόνο συνταγές, αλλά και ορισμούς, ορολογίες, και δεκάδες τρόπους παρασκευής όλων των ειδών των τροφίμων, από το πιο κλασικό ως το πιο μοντέρνο πιάτο.


    1ος τόμος: Οι Βάσεις της Μαγειρικής Τέχνης, Βούτυρα & Σάλτσες, Σούπες, Αβγά, Λαχανικά, Όσπρια-Δημητριακά, Ζυμαρικά, Ζύμες, Ορεκτικά, Κιμάδες
    2ος τόμος: Ψάρια, Θαλασσινά, Πουλερικά, Κρεατικά, Τεχνικές Συντήρησης, Κρύα Κουζίνα, Διακοσμητική.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΙΙ BKS.0417078 ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials