Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ
 
 
 
   
 
leitoyrgikes idiotites neroy proteinon sakxaron lipidion kai fysikon xrostikon photo

leitoyrgikes idiotites neroy proteinon sakxaron lipidion kai fysikon xrostikon photo


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ

BKS.0481208          
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΥΡΑΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από43.00 €
μόνο38.70 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-418-369-2
Συγγραφέας: ΚΥΡΑΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΤΖΙΟΛΑΣ
Σελίδες: 414
Διαστάσεις: 17Χ25
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην αναβάθμιση και οργάνωση της γνώσης, για καλύτερη κατανόηση της επίδρασης που ασκούν η σύσταση, η δομή, καθώς και οι ''φιλικές'' ή ''εχθρικές'' σχέσεις των συστατικών των τροφίμων, στη φυσικοχημική και λειτουργική συμπεριφορά τους. Η γνώση αυτή αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπορεί να κατανοηθεί ευχερώς η ρυθμιστική επίδραση των μεταβολών τους κατά την επεξεργασία και συντήρηση των τροφίμων, τόσο στην οργανοληπτική ποιότητα, όσο και στη θρεπτική τους αξία.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ (BKS.0481208)
leitoyrgikes idiotites neroy proteinon sakxaron lipidion kai fysikon xrostikon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
43.00 € -10% = 38.70
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
ISBN: 978-960-418-369-2
Συγγραφέας: ΚΥΡΑΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΤΖΙΟΛΑΣ
Σελίδες: 414
Διαστάσεις: 17Χ25
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2011

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην αναβάθμιση και οργάνωση της γνώσης, για καλύτερη κατανόηση της επίδρασης που ασκούν η σύσταση, η δομή, καθώς και οι ''φιλικές'' ή ''εχθρικές'' σχέσεις των συστατικών των τροφίμων, στη φυσικοχημική και λειτουργική συμπεριφορά τους. Η γνώση αυτή αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπορεί να κατανοηθεί ευχερώς η ρυθμιστική επίδραση των μεταβολών τους κατά την επεξεργασία και συντήρηση των τροφίμων, τόσο στην οργανοληπτική ποιότητα, όσο και στη θρεπτική τους αξία.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ BKS.0481208 ΚΥΡΑΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΡΑΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
34.83 ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials