To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
 
 
 
   
 
leitoyrgika trofima photo

leitoyrgika trofima photo


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

BKS.0410646      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Π.Τ.Λ.29.84 €
μόνο26.86 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-456-425-5
Συγγραφέας: ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ
Σελίδες: 400
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2015

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με τον όρο «λειτουργικά» εννοούμε τα τρόφιμα, επεξεργασμένα ή μη, τα οποία αποδεικνύεται, βάσει επιστημονικών μελετών, ότι λόγω των βιοδραστικών τους συστατικών συντελούν στην επίτευξη συγκεκριμένων λειτουργικών στόχων εντός του οργανισμού, συμβάλλοντας στην προαγωγή της υγείας. Μερικά από τα ερωτήματα που επιχειρείται να απαντηθούν μέσω του παρόντος συγγράμματος είναι: «Ποιες οι σημαντικότερες κατηγορίες λειτουργικών τροφίμων; Ποιες οι προοπτικές διάδοσής τους στη σύγχρονη εποχή; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος τους στην πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας; Ελλοχεύει πιθανούς κινδύνους η μη ορθή χρήση τους;»

Με στόχο την απάντηση των ερωτημάτων αυτών παρουσιάζονται τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων με βάση τρεις άξονες:


1. Θρεπτική Αξία Τροφίμων: συσχέτιση διατροφής και υγείας, όπου γίνεται εισαγωγή στη σημασία των θρεπτικών συστατικών της διατροφής, με έμφαση στη συσχέτιση των διατροφικών προτύπων με την πρόληψη των χρόνιων ασθενειών.
2. Λειτουργικά Τρόφιμα, βιολειτουργικά συστατικά και προαγωγή της υγείας, όπου αναλύονται οι κατηγορίες και οι σημαντικότερες περιπτώσεις λειτουργικών τροφίμων, το νομοθετικό πλαίσιο που τα διέπει και οι ενδεχόμενες ευεργετικές επιδράσεις των κυριότερων βιοδραστικών συστατικών τους (αντιοξειδωτικές ουσίες, προβιοτικά, φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, πεπτίδια κ.ά.)
3. Λειτουργικά Τρόφιμα: τάσεις και προοπτικές στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπου επιχειρείται η τοποθέτηση του ρόλου των λειτουργικών τροφίμων στη σύγχρονη εποχή, στον έλεγχο του βάρους, στον αθλητισμό και στη βιομηχανία τροφίμων, ενώ συζητούνται με παραδείγματα οι έννοιες των υπερτροφίμων, των νεοφανών τροφίμων, των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και των τροφοφαρμάκων.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (BKS.0410646)
leitoyrgika trofima photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 29.84 € μόνο 26.86
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-456-425-5
Συγγραφέας: ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ
Σελίδες: 400
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2015

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με τον όρο «λειτουργικά» εννοούμε τα τρόφιμα, επεξεργασμένα ή μη, τα οποία αποδεικνύεται, βάσει επιστημονικών μελετών, ότι λόγω των βιοδραστικών τους συστατικών συντελούν στην επίτευξη συγκεκριμένων λειτουργικών στόχων εντός του οργανισμού, συμβάλλοντας στην προαγωγή της υγείας. Μερικά από τα ερωτήματα που επιχειρείται να απαντηθούν μέσω του παρόντος συγγράμματος είναι: «Ποιες οι σημαντικότερες κατηγορίες λειτουργικών τροφίμων; Ποιες οι προοπτικές διάδοσής τους στη σύγχρονη εποχή; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος τους στην πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας; Ελλοχεύει πιθανούς κινδύνους η μη ορθή χρήση τους;»

Με στόχο την απάντηση των ερωτημάτων αυτών παρουσιάζονται τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων με βάση τρεις άξονες:


1. Θρεπτική Αξία Τροφίμων: συσχέτιση διατροφής και υγείας, όπου γίνεται εισαγωγή στη σημασία των θρεπτικών συστατικών της διατροφής, με έμφαση στη συσχέτιση των διατροφικών προτύπων με την πρόληψη των χρόνιων ασθενειών.
2. Λειτουργικά Τρόφιμα, βιολειτουργικά συστατικά και προαγωγή της υγείας, όπου αναλύονται οι κατηγορίες και οι σημαντικότερες περιπτώσεις λειτουργικών τροφίμων, το νομοθετικό πλαίσιο που τα διέπει και οι ενδεχόμενες ευεργετικές επιδράσεις των κυριότερων βιοδραστικών συστατικών τους (αντιοξειδωτικές ουσίες, προβιοτικά, φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, πεπτίδια κ.ά.)
3. Λειτουργικά Τρόφιμα: τάσεις και προοπτικές στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπου επιχειρείται η τοποθέτηση του ρόλου των λειτουργικών τροφίμων στη σύγχρονη εποχή, στον έλεγχο του βάρους, στον αθλητισμό και στη βιομηχανία τροφίμων, ενώ συζητούνται με παραδείγματα οι έννοιες των υπερτροφίμων, των νεοφανών τροφίμων, των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και των τροφοφαρμάκων.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ BKS.0410646 BKS.0410646 ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-456-425-5 Συγγραφέας: ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ Σελίδες: 400 Διαστάσεις: 17Χ24 Ημερομηνία Έκδοσης: Απρίλιος 2015 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Με τον όρο «λειτουργικά» εννοούμε τα τρόφιμα, επεξεργασμένα ή μη, τα οποία αποδεικνύεται, βάσει επιστημονικών μελετών, ότι λόγω των βιοδραστικών τους συστατικών συντελούν στην επίτευξη συγκεκριμένων λειτουργικών στόχων εντός του οργανισμού, συμβάλλοντας στην προαγωγή της υγείας. Μερικά από τα ερωτήματα που επιχειρείται να απαντηθούν μέσω του παρόντος συγγράμματος είναι: «Ποιες οι σημαντικότερες κατηγορίες λειτουργικών τροφίμων; Ποιες οι προοπτικές διάδοσής τους στη σύγχρονη εποχή; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος τους στην πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας; Ελλοχεύει πιθανούς κινδύνους η μη ορθή χρήση τους;» Με στόχο την απάντηση των ερωτημάτων αυτών παρουσιάζονται τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων με βάση τρεις άξονες: 1. Θρεπτική Αξία Τροφίμων: συσχέτιση διατροφής και υγείας, όπου γίνεται εισαγωγή στη σημασία των θρεπτικών συστατικών της διατροφής, με έμφαση στη συσχέτιση των διατροφικών προτύπων με την πρόληψη των χρόνιων ασθενειών. 2. Λειτουργικά Τρόφιμα, βιολειτουργικά συστατικά και προαγωγή της υγείας, όπου αναλύονται οι κατηγορίες και οι σημαντικότερες περιπτώσεις λειτουργικών τροφίμων, το νομοθετικό πλαίσιο που τα διέπει και οι ενδεχόμενες ευεργετικές επιδράσεις των κυριότερων βιοδραστικών συστατικών τους (αντιοξειδωτικές ουσίες, προβιοτικά, φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, πεπτίδια κ.ά.) 3. Λειτουργικά Τρόφιμα: τάσεις και προοπτικές στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπου επιχειρείται η τοποθέτηση του ρόλου των λειτουργικών τροφίμων στη σύγχρονη εποχή, στον έλεγχο του βάρους, στον αθλητισμό και στη βιομηχανία τροφίμων, ενώ συζητούνται με παραδείγματα οι έννοιες των υπερτροφίμων, των νεοφανών τροφίμων, των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και των τροφοφαρμάκων.
24.17
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή