ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (BKS.0046158)
Περιγραφή |
Αξιολόγηση |
Σχετικά |
Κατηγορία:
MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ •
ΝΤΙΤΜΕΡ ΠΟΛ, ΓΚΡΙΦΦΙΝ ΤΖΕΡΑΛΝΤ στην κατηγορία MANAGEMENT - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ISBN: 960-286-435-4
Συγγραφέας: ΝΤΙΤΜΕΡ ΠΟΛ,
ΓΚΡΙΦΦΙΝ ΤΖΕΡΑΛΝΤ Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ Μετάφραση: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Σελίδες: 578
Διαστάσεις: 17Χ24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2000 Περιεχόμενα βιβλίου:
• Εισαγωγή στον έλεγχο των τροφίμων, των ποτών και της εργασίας, έννοιες κόστους και πωλήσεων.
• η διαδικασία ελέγχου.
• σχέσεις κόστους / όγκου / κέρδους.
• ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έλεγχος.
• έλεγχος τροφίμων
• έλεγχος προμηθειών τροφίμων. έλεγχος παραλαβών τροφίμων.
• έλεγχος αποθήκευσης και διακίνησης τροφίμων.
• έλεγχος παραγωγής τροφίμων Ι: μερίδες.
• έλεγχος παραγωγής τροφίμων ΙΙ: ποσότητες.
• έλεγχος επισιτιστικών λειτουργιών Ι: μηνιαία απογραφή και μηνιαίο κόστος τροφίμων.
• έλεγχος επισιτιστικών λειτουργιών ΙΙ: ημερήσιο κόστος τροφίμων.
• έλεγχος επισιτιστικών λειτουργιών ΙΙΙ: πραγματικό και πρότυπο κόστος.
• έλεγχος των πωλήσεων. έλεγχος ποτών έλεγχος προμηθειών ποτών.
• έλεγχος παραλαβής, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών.
• έλεγχος παραγωγής ποτών.
• παρακολούθηση μονάδων πώλησης ποτών.
• έλεγχος των πωλήσεων των ποτών.
• έλεγχος εργασίας, θέματα εργατικού κόστους.
• καθιέρωση προτύπων απόδοσης, εκπαίδευση προσωπικού.
• παρακολούθηση της απόδοσης και λήψη διορθωτικών μέτρων .
• Επίλογος.
• Λεξικό ορολογίας.
Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο