To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Υγεια • Διατροφή > ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
 
 
 
   
 
kliniki diaitologia kai diatrofi photo

kliniki diaitologia kai diatrofi photo


ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

BKS.0634069      
ΚατηγορίαΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥποκατηγορίαΔΙΑΙΤΑ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν αποστολή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!
μόνο130.00 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-489-293-8
Συγγραφέας: ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σελίδες: 1040
Διαστάσεις: 29x22
Ημερομηνία Έκδοσης: 2011

Αυτό το βιβλίο της Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής μπορεί να είναι ένα πολύ καλό βοήθημα για φοιτητές Τμημάτων Διαιτολογίας και Διατροφής, για φοιτητές Ιατρικών Σχολών και φοιτητές Νοσηλευτικής. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο και στους επαγγελματίες Υγείας καθ' όσον προσπαθεί να συνδυάσει ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο με την κλινική πράξη.

Ο κύριος σκοπός κάθε κεφαλαίου είναι να συνδυάσει βασικές βιολογικές επιστήμες, όπως βιολογία, βιοχημεία, φυσιολογία, φαρμακολογία και γενετική για τον σκοπό της διαιτητικής πράξης. Ο επιστήμων διαιτολόγος δεν είναι τεχνικός αλλά πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογεί τα γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο τα διαιτολογικά προβλήματα του ασθενούς, να χορηγεί τη διαιτητική εντολή και να αξιολογεί την αποτελεσματικότητά της. Στα πρώτα κεφάλαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αρχές διαιτητικής φροντίδας και η διατροφική αξιολόγηση γιατί πάνω σε αυτές τις ενότητες βασίζεται μια επιτυχής λειτουργία ενός Τμήματος Διατροφής σε μία Νοσοκομειακή Μονάδα.

Αυξημένο ενδιαφέρον επίσης έχουν, αλλά και δα έχουν στο μέλλον, οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και φαρμάκων, πολύ περισσότερο όταν στον ασθενή χορηγούνται συνδυασμοί φαρμάκων, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και γονιδίων. Για αυτές τις ενδιαφέρουσες ενότητες, υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια.

Κάθε κλινικό κεφάλαιο χωρίζεται σε 2 μέρη: το ιατρικό όπου αναπτύσσονται η παθοφυσιολογία της νόσου και η φαρμακευτική της αντιμετώπιση, και το διαιτολογικό μέρος, όπου σε αυτό αναπτύσσονται οι αρχές της διαιτολογικής αντιμετώπισης. Σε όλα αυτά τα κεφάλαια καταδεικνύεται η συνεργασία ιατρού και διαιτολόγου για το γενικότερο όφελος του ασθενούς.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Last viewed
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (BKS.0634069)
kliniki diaitologia kai diatrofi photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
130.00 €
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ISBN: 978-960-489-293-8
Συγγραφέας: ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σελίδες: 1040
Διαστάσεις: 29x22
Ημερομηνία Έκδοσης: 2011

Αυτό το βιβλίο της Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής μπορεί να είναι ένα πολύ καλό βοήθημα για φοιτητές Τμημάτων Διαιτολογίας και Διατροφής, για φοιτητές Ιατρικών Σχολών και φοιτητές Νοσηλευτικής. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο και στους επαγγελματίες Υγείας καθ' όσον προσπαθεί να συνδυάσει ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο με την κλινική πράξη.

Ο κύριος σκοπός κάθε κεφαλαίου είναι να συνδυάσει βασικές βιολογικές επιστήμες, όπως βιολογία, βιοχημεία, φυσιολογία, φαρμακολογία και γενετική για τον σκοπό της διαιτητικής πράξης. Ο επιστήμων διαιτολόγος δεν είναι τεχνικός αλλά πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογεί τα γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο τα διαιτολογικά προβλήματα του ασθενούς, να χορηγεί τη διαιτητική εντολή και να αξιολογεί την αποτελεσματικότητά της. Στα πρώτα κεφάλαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αρχές διαιτητικής φροντίδας και η διατροφική αξιολόγηση γιατί πάνω σε αυτές τις ενότητες βασίζεται μια επιτυχής λειτουργία ενός Τμήματος Διατροφής σε μία Νοσοκομειακή Μονάδα.

Αυξημένο ενδιαφέρον επίσης έχουν, αλλά και δα έχουν στο μέλλον, οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και φαρμάκων, πολύ περισσότερο όταν στον ασθενή χορηγούνται συνδυασμοί φαρμάκων, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και γονιδίων. Για αυτές τις ενδιαφέρουσες ενότητες, υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια.

Κάθε κλινικό κεφάλαιο χωρίζεται σε 2 μέρη: το ιατρικό όπου αναπτύσσονται η παθοφυσιολογία της νόσου και η φαρμακευτική της αντιμετώπιση, και το διαιτολογικό μέρος, όπου σε αυτό αναπτύσσονται οι αρχές της διαιτολογικής αντιμετώπισης. Σε όλα αυτά τα κεφάλαια καταδεικνύεται η συνεργασία ιατρού και διαιτολόγου για το γενικότερο όφελος του ασθενούς.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ BKS.0634069 BKS.0634069 ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ •ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ISBN: 978-960-489-293-8 Συγγραφέας: ΖΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Εκδοτικός οίκος: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Σελίδες: 1040 Διαστάσεις: 29x22 Ημερομηνία Έκδοσης: 2011 Αυτό το βιβλίο της Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής μπορεί να είναι ένα πολύ καλό βοήθημα για φοιτητές Τμημάτων Διαιτολογίας και Διατροφής, για φοιτητές Ιατρικών Σχολών και φοιτητές Νοσηλευτικής. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο και στους επαγγελματίες Υγείας καθ' όσον προσπαθεί να συνδυάσει ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο με την κλινική πράξη. Ο κύριος σκοπός κάθε κεφαλαίου είναι να συνδυάσει βασικές βιολογικές επιστήμες, όπως βιολογία, βιοχημεία, φυσιολογία, φαρμακολογία και γενετική για τον σκοπό της διαιτητικής πράξης. Ο επιστήμων διαιτολόγος δεν είναι τεχνικός αλλά πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογεί τα γενικότερα αλλά πολύ περισσότερο τα διαιτολογικά προβλήματα του ασθενούς, να χορηγεί τη διαιτητική εντολή και να αξιολογεί την αποτελεσματικότητά της. Στα πρώτα κεφάλαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αρχές διαιτητικής φροντίδας και η διατροφική αξιολόγηση γιατί πάνω σε αυτές τις ενότητες βασίζεται μια επιτυχής λειτουργία ενός Τμήματος Διατροφής σε μία Νοσοκομειακή Μονάδα. Αυξημένο ενδιαφέρον επίσης έχουν, αλλά και δα έχουν στο μέλλον, οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και φαρμάκων, πολύ περισσότερο όταν στον ασθενή χορηγούνται συνδυασμοί φαρμάκων, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις θρεπτικών συστατικών και γονιδίων. Για αυτές τις ενδιαφέρουσες ενότητες, υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια. Κάθε κλινικό κεφάλαιο χωρίζεται σε 2 μέρη: το ιατρικό όπου αναπτύσσονται η παθοφυσιολογία της νόσου και η φαρμακευτική της αντιμετώπιση, και το διαιτολογικό μέρος, όπου σε αυτό αναπτύσσονται οι αρχές της διαιτολογικής αντιμετώπισης. Σε όλα αυτά τα κεφάλαια καταδεικνύεται η συνεργασία ιατρού και διαιτολόγου για το γενικότερο όφελος του ασθενούς. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
130
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή