To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Οικολογία • Φύση > Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
 
 
 
   
 
i texniki tis kalliergeias ton ypaithrion kipeytikon photo

i texniki tis kalliergeias ton ypaithrion kipeytikon photo


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

BKS.0192055      
ΚατηγορίαΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΥποκατηγορίαΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ-ΓΕΩΠΟΝΙΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Δωρεάν αποστολή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!
Π.Τ.Λ.133.00 €
μόνο119.70 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 978-960-351-953-9
Συγγραφέας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 888
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2015

Το βιβλίο αυτό καλύπτει την τεχνική της καλλιέργειας 76 διαφορετικών κηπευτικών ειδών, που καλλιεργούνται σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις σήμερα στην Ελλάδα ή θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν μελλοντικά, καθότι οι κλιματικές και εδαφικές συνθήκες στη χώρα μας θεωρούνται κατάλληλες για τις καλλιέργειες αυτές.

Στο βιβλίο καλύπτεται με λεπτομέρεια η τεχνική που πρέπει να ακολουθείται κατά την καλλιέργεια των διάφορων υπαίθριων κηπευτικών, ετήσιων και πολυετών, με βάση αφενός τις πιο πρόσφατες επιστημονικές πληροφορίες σχετικές με το κάθε κηπευτικό, αφετέρου την πολυετή εμπειρία του συγγραφέα στην έρευνα, στην πρακτική της καλλιέργειας και στη διδασκαλία του στο αντικείμενο των κηπευτικών καλλιεργειών. Kατά την παρουσίαση κάθε κηπευτικού αναφέρεται τόσο η διατροφική του αξία, όσο και οι επιστημονικά αποδεδειγμένες φαρμακευτικές ιδιότητες πολλών από αυτά.

Η παρουσίαση, εκτός από θέματα σχετικά με τον πολλαπλασιασμό, τις καλλιεργητικές περιποιήσεις, τη συγκομιδή, την αποθήκευση, τη μεταποίηση, τους εχθρούς και ασθένειες κ.ά., εμπλουτίζεται με στοιχεία που αφορούν την ταξινόμηση, την καταγωγή, την περιγραφή των βοτανικών χαρακτηριστικών, με πίνακες στατιστικών δεδομένων έκτασης και παραγωγής, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Για την Ελλάδα παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη της κάθε καλλιέργειας την τελευταία εικοσαετία, τις εισαγωγές και εξαγωγές των τελευταίων 10 χρόνων, τη μέση χονδρική τιμή πώλησης κατά μήνα στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε κηπευτικό.

Πρώτιστος στόχος του βιβλίου είναι η παροχή γνώσεων στους φοιτητές των Γεωπονικών Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, αλλά και η παροχή πρόσφατων και τεκμηριωμένων πληροφοριών στους Γεωπόνους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και στους ερευνητές που ασχολούνται με τις κηπευτικές καλλιέργειες. Χρήσιμο θα είναι και για τους προοδευτικούς καλλιεργητές ή ακόμη και τους ερασιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να λύσουν απορίες που τους δημιουργούνται κατά την ενασχόλησή τους με την καλλιέργεια των κηπευτικών.

Πεποίθηση του συγγραφέα είναι ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για τα ελληνικά κηπευτικά, όχι μόνο για την υποκατάσταση εισαγωγών αλλά και για αξιόλογες εξαγωγές. Απαιτείται όμως οργάνωση των παραγωγών για μείωση του κόστους, για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και για σύγχρονη εμπορία.


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Last viewed
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ (BKS.0192055)
i texniki tis kalliergeias ton ypaithrion kipeytikon photo
Κατόπιν παραγγελίας
Wishlist
Share
ΠΤΛ 133.00 € μόνο 119.70
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

ISBN: 978-960-351-953-9
Συγγραφέας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 888
Διαστάσεις: 21Χ29
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2015

Το βιβλίο αυτό καλύπτει την τεχνική της καλλιέργειας 76 διαφορετικών κηπευτικών ειδών, που καλλιεργούνται σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις σήμερα στην Ελλάδα ή θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν μελλοντικά, καθότι οι κλιματικές και εδαφικές συνθήκες στη χώρα μας θεωρούνται κατάλληλες για τις καλλιέργειες αυτές.

Στο βιβλίο καλύπτεται με λεπτομέρεια η τεχνική που πρέπει να ακολουθείται κατά την καλλιέργεια των διάφορων υπαίθριων κηπευτικών, ετήσιων και πολυετών, με βάση αφενός τις πιο πρόσφατες επιστημονικές πληροφορίες σχετικές με το κάθε κηπευτικό, αφετέρου την πολυετή εμπειρία του συγγραφέα στην έρευνα, στην πρακτική της καλλιέργειας και στη διδασκαλία του στο αντικείμενο των κηπευτικών καλλιεργειών. Kατά την παρουσίαση κάθε κηπευτικού αναφέρεται τόσο η διατροφική του αξία, όσο και οι επιστημονικά αποδεδειγμένες φαρμακευτικές ιδιότητες πολλών από αυτά.

Η παρουσίαση, εκτός από θέματα σχετικά με τον πολλαπλασιασμό, τις καλλιεργητικές περιποιήσεις, τη συγκομιδή, την αποθήκευση, τη μεταποίηση, τους εχθρούς και ασθένειες κ.ά., εμπλουτίζεται με στοιχεία που αφορούν την ταξινόμηση, την καταγωγή, την περιγραφή των βοτανικών χαρακτηριστικών, με πίνακες στατιστικών δεδομένων έκτασης και παραγωγής, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Για την Ελλάδα παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη της κάθε καλλιέργειας την τελευταία εικοσαετία, τις εισαγωγές και εξαγωγές των τελευταίων 10 χρόνων, τη μέση χονδρική τιμή πώλησης κατά μήνα στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε κηπευτικό.

Πρώτιστος στόχος του βιβλίου είναι η παροχή γνώσεων στους φοιτητές των Γεωπονικών Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, αλλά και η παροχή πρόσφατων και τεκμηριωμένων πληροφοριών στους Γεωπόνους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και στους ερευνητές που ασχολούνται με τις κηπευτικές καλλιέργειες. Χρήσιμο θα είναι και για τους προοδευτικούς καλλιεργητές ή ακόμη και τους ερασιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να λύσουν απορίες που τους δημιουργούνται κατά την ενασχόλησή τους με την καλλιέργεια των κηπευτικών.

Πεποίθηση του συγγραφέα είναι ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για τα ελληνικά κηπευτικά, όχι μόνο για την υποκατάσταση εισαγωγών αλλά και για αξιόλογες εξαγωγές. Απαιτείται όμως οργάνωση των παραγωγών για μείωση του κόστους, για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και για σύγχρονη εμπορία.

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ BKS.0192055 BKS.0192055 ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ Κατηγορία: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ •ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ στην κατηγορία ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ ISBN: 978-960-351-953-9 Συγγραφέας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σελίδες: 888 Διαστάσεις: 21Χ29 Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρτιος 2015 Το βιβλίο αυτό καλύπτει την τεχνική της καλλιέργειας 76 διαφορετικών κηπευτικών ειδών, που καλλιεργούνται σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις σήμερα στην Ελλάδα ή θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν μελλοντικά, καθότι οι κλιματικές και εδαφικές συνθήκες στη χώρα μας θεωρούνται κατάλληλες για τις καλλιέργειες αυτές. Στο βιβλίο καλύπτεται με λεπτομέρεια η τεχνική που πρέπει να ακολουθείται κατά την καλλιέργεια των διάφορων υπαίθριων κηπευτικών, ετήσιων και πολυετών, με βάση αφενός τις πιο πρόσφατες επιστημονικές πληροφορίες σχετικές με το κάθε κηπευτικό, αφετέρου την πολυετή εμπειρία του συγγραφέα στην έρευνα, στην πρακτική της καλλιέργειας και στη διδασκαλία του στο αντικείμενο των κηπευτικών καλλιεργειών. Kατά την παρουσίαση κάθε κηπευτικού αναφέρεται τόσο η διατροφική του αξία, όσο και οι επιστημονικά αποδεδειγμένες φαρμακευτικές ιδιότητες πολλών από αυτά. Η παρουσίαση, εκτός από θέματα σχετικά με τον πολλαπλασιασμό, τις καλλιεργητικές περιποιήσεις, τη συγκομιδή, την αποθήκευση, τη μεταποίηση, τους εχθρούς και ασθένειες κ.ά., εμπλουτίζεται με στοιχεία που αφορούν την ταξινόμηση, την καταγωγή, την περιγραφή των βοτανικών χαρακτηριστικών, με πίνακες στατιστικών δεδομένων έκτασης και παραγωγής, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Για την Ελλάδα παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη της κάθε καλλιέργειας την τελευταία εικοσαετία, τις εισαγωγές και εξαγωγές των τελευταίων 10 χρόνων, τη μέση χονδρική τιμή πώλησης κατά μήνα στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε κηπευτικό. Πρώτιστος στόχος του βιβλίου είναι η παροχή γνώσεων στους φοιτητές των Γεωπονικών Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, αλλά και η παροχή πρόσφατων και τεκμηριωμένων πληροφοριών στους Γεωπόνους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και στους ερευνητές που ασχολούνται με τις κηπευτικές καλλιέργειες. Χρήσιμο θα είναι και για τους προοδευτικούς καλλιεργητές ή ακόμη και τους ερασιτέχνες, οι οποίοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να λύσουν απορίες που τους δημιουργούνται κατά την ενασχόλησή τους με την καλλιέργεια των κηπευτικών. Πεποίθηση του συγγραφέα είναι ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για τα ελληνικά κηπευτικά, όχι μόνο για την υποκατάσταση εισαγωγών αλλά και για αξιόλογες εξαγωγές. Απαιτείται όμως οργάνωση των παραγωγών για μείωση του κόστους, για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και για σύγχρονη εμπορία.
107.73
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή