Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Πληροφορίες     OK
To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
> > > Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ
 
 
 
   
 
i texniki tis kalliergeias ton kipeytikon sta thermokipia photo
i texniki tis kalliergeias ton kipeytikon sta thermokipia photo


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

BKS.0191703          
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
από58.27 €
μόνο52.44 €
περιλαμβάνει ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist
Περιγραφή
ISBN: 960-351-375-Χ
Συγγραφέας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡ
Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Σελίδες: 772
Διαστάσεις: 17x24
Ημερομηνία Έκδοσης: 2001

Το βιβλίο "Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια" έχει γραφτεί με τη σημερινή του μορφή για δύο κυρίως λόγους:

  • Πρώτον, για να δώσει στους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στους φοιτητές των άλλων Γεωπονικών Πανεπιστημίων της χώρας ένα πλήρες σύγγραμμα, ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια, όπου τα κείμενα συμπληρώνουν έγχρωμες εικόνες για την πλήρη κατανόηση των παρατιθέμενων τεχνικών.
  • Ο δεύτερος λόγος είναι η ευρύτερη κυκλοφορία ενός συγγράμματος, το οποίο λείπει από την ελληνική βιβλιογραφία, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες γεωπόνοι, σπουδαστές και προοδευτικοί καλλιεργητές, για την πληρέστερη ενημέρωσή τους πάνω στις τεχνικές της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια.

    Δίνονται στατιστικά στοιχεία της έκτασης των θερμοκηπίων στις κυριότερες μεσογειακές ευρωπαϊκές χώρες. Στη συνέχεια παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή τους στις διάφορες περιοχές της χώρας και δίνεται η έκταση που καταλαμβάνει η καλλιέργεια του κάθε λαχανικού στα υψηλά θερμοκήπια και χαμηλά σκέπαστρα και επομένως διαφαίνεται η σημασία που έχει το κάθε λαχανοκομικό είδος για εκτός εποχής παραγωγή. Τέλος, γίνεται μια ενημέρωση σχετικά με τους κατασκευαστικούς τύπους των θερμοκηπίων που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και σχόλια για την εφαρμογή θέρμανσης κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας.

    Στο κύριο μέρος του βιβλίου παρουσιάζεται με αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες η καλλιεργητική τεχνική εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, αγγουριά, κολοκυθιά, καρπουζιά, πεπονιά, φασολιά και μαρούλι) τα οποία καλλιεργούνται σήμερα στην Ελλάδα μέσα σε διαφόρων τύπων θερμοκηπιακές κατασκευές και τα οποία έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη οικονομική σημασία για τον τόπο.


  • Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
    Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

    Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

    Last viewed
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ (BKS.0191703)
    i texniki tis kalliergeias ton kipeytikon sta thermokipia photo
    Κατόπιν παραγγελίας
    Wishlist
    Share
    58.27 € -10% = 52.44
    Περιγραφή
    Αξιολόγηση
    Σχετικά
    ISBN: 960-351-375-Χ
    Συγγραφέας: ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡ
    Εκδοτικός οίκος: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
    Σελίδες: 772
    Διαστάσεις: 17x24
    Ημερομηνία Έκδοσης: 2001

    Το βιβλίο "Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια" έχει γραφτεί με τη σημερινή του μορφή για δύο κυρίως λόγους:
    • Πρώτον, για να δώσει στους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στους φοιτητές των άλλων Γεωπονικών Πανεπιστημίων της χώρας ένα πλήρες σύγγραμμα, ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια, όπου τα κείμενα συμπληρώνουν έγχρωμες εικόνες για την πλήρη κατανόηση των παρατιθέμενων τεχνικών.
    • Ο δεύτερος λόγος είναι η ευρύτερη κυκλοφορία ενός συγγράμματος, το οποίο λείπει από την ελληνική βιβλιογραφία, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες γεωπόνοι, σπουδαστές και προοδευτικοί καλλιεργητές, για την πληρέστερη ενημέρωσή τους πάνω στις τεχνικές της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια.

    Δίνονται στατιστικά στοιχεία της έκτασης των θερμοκηπίων στις κυριότερες μεσογειακές ευρωπαϊκές χώρες. Στη συνέχεια παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή τους στις διάφορες περιοχές της χώρας και δίνεται η έκταση που καταλαμβάνει η καλλιέργεια του κάθε λαχανικού στα υψηλά θερμοκήπια και χαμηλά σκέπαστρα και επομένως διαφαίνεται η σημασία που έχει το κάθε λαχανοκομικό είδος για εκτός εποχής παραγωγή. Τέλος, γίνεται μια ενημέρωση σχετικά με τους κατασκευαστικούς τύπους των θερμοκηπίων που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και σχόλια για την εφαρμογή θέρμανσης κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας.

    Στο κύριο μέρος του βιβλίου παρουσιάζεται με αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες η καλλιεργητική τεχνική εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, αγγουριά, κολοκυθιά, καρπουζιά, πεπονιά, φασολιά και μαρούλι) τα οποία καλλιεργούνται σήμερα στην Ελλάδα μέσα σε διαφόρων τύπων θερμοκηπιακές κατασκευές και τα οποία έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη οικονομική σημασία για τον τόπο.

    Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
    Βαθμολογία    
    email    
    Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
    Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ BKS.0191703 ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΧΡ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
    47.2 ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ


    Υπολογιστές
    Ήχος - Εικόνα
    Τηλεπικοινωνίες
    Ηλεκτρικές συσκευές
    Εργαλεία
    Μουσικά όργανα
    Security
    Ηλεκτρονικά παιχνίδια
    Gadgets & Παιχνίδια
    Είδη γραφείου
    Βιβλία
    Ταινίες DVD - Blu Ray
        Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials