To Νο1 Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Αγορά χωρίς εγγραφή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
211 500 0 500
Αρχική > Βιβλία > Χόμπυ • Σπορ > Η ΣΑΛΤΣΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ
 
 
 
   
 
i saltsa itan sxedon teleia photo

i saltsa itan sxedon teleia photo


Η ΣΑΛΤΣΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ

BKS.0174291      
ΚατηγορίαΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΥποκατηγορίαΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Χωρίς έξοδα αποστολής για παραλαβή από οποιοδήποτε eshop point!
Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο
Περιγραφή
ISBN: 978-960-16-3346-6
Συγγραφέας: ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ
Μετάφραση: ΚΟΥΤΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Σελίδες: 168
Διαστάσεις: 21Χ22
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2010

80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALFRED HITCHCOCK

Ο Alfred Hitchcock ήταν γιος ενός παντοπώλη χονδρικής του ανατολικού Λονδίνου, και ο ίδιος ένας bon vivant, λάτρης της εκλεκτής τροφής, όπως μαρτυρούν τόσο οι φωτογραφίες αυτού του θρυλικού σκηνοθέτη όσο και το περιεχόμενο των ταινιών του.

Από τα πρώτα αγγλικά έργα του ως τα αριστουργήματα της αμερικανικής περιόδου: «Μάρνι», «Τα πουλιά», «Οικογενειακή συνωμοσία», ο Hitchcock δεν έπαψε να κάνει αναφορές στη γαστρονομία.

Ακόμα και η τελετουργία των γευμάτων συνδέεται συχνά με τη δράση της αφήγησης: όπως το περίφημο δείπνο στο σπίτι της μυθιστοριογράφου Σέντμπασκ στις «Υποψίες», το οικογενειακό γεύμα στο «Νέος και αθώος», το πικνίκ με θέα το Πριγκιπάτο του Μονακό στο «Κυνήγι του κλέφτη», η μανία του αστυνομικού της «Φρενίτιδας» πάνω σ' ένα πολύ ψημένο πουλερικό.

Οι βιογράφοι του πολύ λαίμαργου Alfred ανέφεραν συχνά την αγάπη του για την αστική γαλλική κουζίνα καθώς και για τα αγγλικά εθιμοτυπικά πιάτα (τις γλώσσες της Ντουβρ, τις «pies» κτλ.), έπειτα την αφοσίωσή του στα καλά εστιατόρια του Χόλλυγουντ: ιδιαίτερα το «Chasen's» και το «Romanoff».

Αυτό το βιβλίο μπλέκει την αφήγηση -από τον Francois Riviere- της ζωής και του έργου του Alfred Hitchcock από την άποψη των γήινων τροφών, με τις συνταγές που βρήκε η Anne Martinetti σε σημαντικές σκηνές ταινιών, αναμορφωμένες για να φτιάξετε μόνοι σας τα ωραία πιάτα του μετρ του σασπένς. Είναι οργανωμένο γεωγραφικά από το Λονδίνο ως τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, περνώντας από τη Νέα Υόρκη, μαζί με κάποια ταξίδια στον κόσμο.

Γαστρονομικές σουαρέ Hitchcock μεταξύ φίλων εν όψει!


Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος
Σύνολο ψήφων: 0 Σχολιάστε και ψηφίστε

Αναζήτηση στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

Last viewed
Η ΣΑΛΤΣΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ (BKS.0174291)
i saltsa itan sxedon teleia photo
Wishlist
Share
Περιγραφή
Αξιολόγηση
Σχετικά
Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ
ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ

ISBN: 978-960-16-3346-6
Συγγραφέας: ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ
Μετάφραση: ΚΟΥΤΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Σελίδες: 168
Διαστάσεις: 21Χ22
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2010

80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALFRED HITCHCOCK

Ο Alfred Hitchcock ήταν γιος ενός παντοπώλη χονδρικής του ανατολικού Λονδίνου, και ο ίδιος ένας bon vivant, λάτρης της εκλεκτής τροφής, όπως μαρτυρούν τόσο οι φωτογραφίες αυτού του θρυλικού σκηνοθέτη όσο και το περιεχόμενο των ταινιών του.

Από τα πρώτα αγγλικά έργα του ως τα αριστουργήματα της αμερικανικής περιόδου: «Μάρνι», «Τα πουλιά», «Οικογενειακή συνωμοσία», ο Hitchcock δεν έπαψε να κάνει αναφορές στη γαστρονομία.

Ακόμα και η τελετουργία των γευμάτων συνδέεται συχνά με τη δράση της αφήγησης: όπως το περίφημο δείπνο στο σπίτι της μυθιστοριογράφου Σέντμπασκ στις «Υποψίες», το οικογενειακό γεύμα στο «Νέος και αθώος», το πικνίκ με θέα το Πριγκιπάτο του Μονακό στο «Κυνήγι του κλέφτη», η μανία του αστυνομικού της «Φρενίτιδας» πάνω σ' ένα πολύ ψημένο πουλερικό.

Οι βιογράφοι του πολύ λαίμαργου Alfred ανέφεραν συχνά την αγάπη του για την αστική γαλλική κουζίνα καθώς και για τα αγγλικά εθιμοτυπικά πιάτα (τις γλώσσες της Ντουβρ, τις «pies» κτλ.), έπειτα την αφοσίωσή του στα καλά εστιατόρια του Χόλλυγουντ: ιδιαίτερα το «Chasen's» και το «Romanoff».

Αυτό το βιβλίο μπλέκει την αφήγηση -από τον Francois Riviere- της ζωής και του έργου του Alfred Hitchcock από την άποψη των γήινων τροφών, με τις συνταγές που βρήκε η Anne Martinetti σε σημαντικές σκηνές ταινιών, αναμορφωμένες για να φτιάξετε μόνοι σας τα ωραία πιάτα του μετρ του σασπένς. Είναι οργανωμένο γεωγραφικά από το Λονδίνο ως τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, περνώντας από τη Νέα Υόρκη, μαζί με κάποια ταξίδια στον κόσμο.

Γαστρονομικές σουαρέ Hitchcock μεταξύ φίλων εν όψει!

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο
Βαθμολογία    
email    
Σχόλιο (Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά)
Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site.
Η ΣΑΛΤΣΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ BKS.0174291 BKS.0174291 ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ Κατηγορία: ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ •ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ στην κατηγορία ΧΟΜΠΥ-ΣΠΟΡ ISBN: 978-960-16-3346-6 Συγγραφέας: ΜΑΡΤΙΝΕΤΙ ΑΝΝ, ΡΙΒΙΕΡ ΦΡΑΝΣΟΥΑ Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ Μετάφραση: ΚΟΥΤΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Σελίδες: 168 Διαστάσεις: 21Χ22 Ημερομηνία Έκδοσης: Ιανουάριος 2010 80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALFRED HITCHCOCK Ο Alfred Hitchcock ήταν γιος ενός παντοπώλη χονδρικής του ανατολικού Λονδίνου, και ο ίδιος ένας bon vivant, λάτρης της εκλεκτής τροφής, όπως μαρτυρούν τόσο οι φωτογραφίες αυτού του θρυλικού σκηνοθέτη όσο και το περιεχόμενο των ταινιών του. Από τα πρώτα αγγλικά έργα του ως τα αριστουργήματα της αμερικανικής περιόδου: «Μάρνι», «Τα πουλιά», «Οικογενειακή συνωμοσία», ο Hitchcock δεν έπαψε να κάνει αναφορές στη γαστρονομία. Ακόμα και η τελετουργία των γευμάτων συνδέεται συχνά με τη δράση της αφήγησης: όπως το περίφημο δείπνο στο σπίτι της μυθιστοριογράφου Σέντμπασκ στις «Υποψίες», το οικογενειακό γεύμα στο «Νέος και αθώος», το πικνίκ με θέα το Πριγκιπάτο του Μονακό στο «Κυνήγι του κλέφτη», η μανία του αστυνομικού της «Φρενίτιδας» πάνω σ' ένα πολύ ψημένο πουλερικό. Οι βιογράφοι του πολύ λαίμαργου Alfred ανέφεραν συχνά την αγάπη του για την αστική γαλλική κουζίνα καθώς και για τα αγγλικά εθιμοτυπικά πιάτα (τις γλώσσες της Ντουβρ, τις «pies» κτλ.), έπειτα την αφοσίωσή του στα καλά εστιατόρια του Χόλλυγουντ: ιδιαίτερα το «Chasen's» και το «Romanoff». Αυτό το βιβλίο μπλέκει την αφήγηση -από τον Francois Riviere- της ζωής και του έργου του Alfred Hitchcock από την άποψη των γήινων τροφών, με τις συνταγές που βρήκε η Anne Martinetti σε σημαντικές σκηνές ταινιών, αναμορφωμένες για να φτιάξετε μόνοι σας τα ωραία πιάτα του μετρ του σασπένς. Είναι οργανωμένο γεωγραφικά από το Λονδίνο ως τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, περνώντας από τη Νέα Υόρκη, μαζί με κάποια ταξίδια στον κόσμο. Γαστρονομικές σουαρέ Hitchcock μεταξύ φίλων εν όψει!
0
10 1 1

x
Υπολογιστές
Ήχος - Εικόνα
Τηλεπικοινωνίες
Λευκές συσκευές
Ηλεκτρικές συσκευές
Εργαλεία
Οργανα γυμναστικής
Outdoor
Μουσικά όργανα
Security
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Gadgets & Παιχνίδια
Είδη γραφείου
Βιβλία
Ταινίες DVD - Blu Ray
Προσωπική φροντίδα
Ενδυση - Υπόδηση
Αθλητικά είδη
Βρεφικά - Παιδικά
    Stockhouse     Crazysundays     Eshop specials     Zen 10
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.
Πληροφορίες Ρυθμίσεις Απόρριψη Αποδοχή